- 5 Mart 2021
- 5.813
- 8.706
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #95.121
Bende de 2 tane var biri yatak odası diğeri salonSalonda şuan oda oda taşıyoruz bazen duruma göre :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de 2 tane var biri yatak odası diğeri salonSalonda şuan oda oda taşıyoruz bazen duruma göre :))
Ahahah önceden arkasını çeviriyordum emzirirken şimdi saldım çünkü bebe durmuyorGece yatak odasındaysa sizde fişini çekiyor musunuz. Birileri izler korkusu ile İşimiz yoksa kamera ile fişini çeker olduk artık ya
1,5 senedir daha çok detaya indim bacım yaaa hamilelik zamanından kaldı sanırım, bu durum çok yoruyor yıpratıyor zaten.. Bir şey bulup rahatlamam lazım.. Psikiyatriye gittim ilaç yazdı hemen bir daha gitmedim O yüzden psikologa gitmeyi düşünüyorum.Kız sen niye bu kaa detaycısın kendini yıpratırsın bak çok şeetme
Valla yaAhahah adam alışmış soğuğa resmen adapte olmuş
Aaaa öyle mi ki kutuda pastörize yok mu acaba ben var sanıyordum 1 litreden nasıl o kadar çıktı ki bende 1 litreden kalıyor baya. Bimdeki kutuda değil günlük sütü plastik şişede dolaptaHee ya 4 küçük kavanoz 180 ml idi galiba 1 tanesi.. UHT olanlarda kutu diye düşündüm ben.. Pastörizeyi cam alınca
İçim kullandım ben migrosta o ve sek vardı. @lyss sek kötü oldu demişti sanırım o yüzden içimi aldım Aslımda AOÇ kapanmasaydı burda ondan alırdım. Bim de aklımda olsun onun kutuda buzdolabında günlük sütü dimi
Bana da vallaOsman hocanın dediği çoğu şey mantıklı geliyor bana
Yok bacım uyanıkken işte sabah aldı 9.30 da uyanınca içeri götürdü oynadılar uyuyorum ben kalkmadım. Neyse getirdi hadi uyu diye koydu. Ahsen uyumuyor diyor ki içerde kafanı sallıyordun niye uyumuyorsun sonra bıraktı gitti çocuğu ben yatıyorum tabi öyle uyur mu kalktım uyuttum eskiden uyuyordu ya hala öyle sanıyor koyunca uyuyacak mama zaten kimse veremiyor ben veriyorum taktiklerim varBütün gün bakabiliyor mu kuzu
Valla diyorum güle güle sen gidebilirsin düşün yatak odasının ısısını düşürmeye çalışıyorum en sıcak yer de orası bideKizzz bugünleri de mi görecektik
Mesela gözle iyi bakmazsan görünmeyen ama elini sürünce eline gelen pütürlük oluyor. Kremini sürünce geçiyor hemen. Laroche atopik yatkınlık olan ciltler için kremini kullanıyoruz Dr vermişti çok memnunum.Ay nasıl kuruluk kırmızı değil ama pütür mü var bizde öyle de. Bende daha dikkatli olayım kremi düzenli sürmüyordum. Bende yıkama sayısını artırayım bari
Pes yaParke fayanstan gelen soğuğu illaki kesmiştir ama kaçak var yani klimayı kapatınca ya da çok soğuklarda tam ısıtma olmuyor. Bir değişikler kız işi mi beğenmiyorlar anlamadık. Yazdan beri de klimacı getiremiyoruz yoğunuz diyor hep.. kışa temizlik için anlaştı eşim geçen aradı taaaaa şubata attı.
Ver bacım bişey olmaz sakınan göze çöp batarAhahahah terazi kızzz arada diyorum ya beni terazi olmak beni yoruyor diye eskiden bu kadar değildi bir şey tetikledi beni ama ne bilmiyorum Tesisat suyu ya kadın doktor beni korkuttu birde burdaki özelde bir doktor da yok sular temiz değil vs dedi.
Gece yatak odasındaysa sizde fişini çekiyor musunuz. Birileri izler korkusu ile İşimiz yoksa kamera ile fişini çeker olduk artık ya
Aminnnn inşallah Ayakları üstüne tutunca benimki sevinçten çıldırıyor Güneş i hiç öyle tuttun mu tepkisi ne oldu Emeklemiyor ama böyle solucanımsı değişik bir hareket yapmaya çalışıyor ilerliyor ama nasıl yapıyor çözemedim
Ay kuzum bu artık ne yapsam olmuyor kimse uymuyorun dışa vurulmuş hali Herkes hayatı zorlaştırmak için ant içmiş durumda dimi Şey gibi ya okula yeni başlayacak çocuktaki bir durum, ne yapacağını bilememe, biraz heyecan, biraz korku
Az geliyor kazanacakları para dimi millet iş beğenmiyor gerçekten önceden böyle değildi Ama işin sonunda verdiğimiz para bize fazla geliyor Artık getirdiğimiz bazı insanlara bak daha yukarı inşaat var diyoruz bazen
Hayır iş yapıyorsun uyarıyor seni ev sahibi neden kafanın dikine yapıp insanları zor durumda bırakıyorsun. Bu işlerde zor hem maddi hem manevi
Senin yaptığın hareket tam benlik Kuzu ya sanırım benim hamilelik sırasında yaşadığım o korkular tetikledi. Yoksa bu kadar değildi. Beni de zorluyor bu durum ya pişman olursam diye içimde bir ses dolanıyor
Yok bacım uyanıkken işte sabah aldı 9.30 da uyanınca içeri götürdü oynadılar uyuyorum ben kalkmadım. Neyse getirdi hadi uyu diye koydu. Ahsen uyumuyor diyor ki içerde kafanı sallıyordun niye uyumuyorsun sonra bıraktı gitti çocuğu ben yatıyorum tabi öyle uyur mu kalktım uyuttum eskiden uyuyordu ya hala öyle sanıyor koyunca uyuyacak mama zaten kimse veremiyor ben veriyorum taktiklerim var
Valla diyorum güle güle sen gidebilirsin düşün yatak odasının ısısını düşürmeye çalışıyorum en sıcak yer de orası bide
Evet ya bizimki de öyle. Ama bazıları görünüyor onlar büyüyenler. Bizede dermoskin vermiş. Laroche ye çok iyi diyorlar instagramda görmüştüm bende. Geçmezse götürcem bakalım 1 hafta daha kullanayım daMesela gözle iyi bakmazsan görünmeyen ama elini sürünce eline gelen pütürlük oluyor. Kremini sürünce geçiyor hemen. Laroche atopik yatkınlık olan ciltler için kremini kullanıyoruz Dr vermişti çok memnunum.
Önceden iyiydi ya eşim veriyordu mamayı güzelce içiyordu. Şimdi içmediği için tabi o seçenek elendi. Uyutma desen onu da beceremezKiyamam ya benimki babada uyuyor ama beslenme olayı mecbur
Bizim kızında uyutma sorunu var bende meme dışında uyuyamıyo