- 25 Ekim 2021
- 3.677
- 3.951
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #95.161
Kizlar e bebekte mük indirim var baktinizmi valla ben yazliklarin hepsini aldim omuzumdan yük indi resmen magazaya gidince birsey bulamiyordum seciliyor guzel hersey yada ben bulamiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
C civcivsin Canim valla ben yürütec aldim gunde 2 3 kez biniyor en fazla 10 dk biraz oyaliyor onu bide eşek almistik onada biniyor ama ozaman ben yaninda oluyorum hoppaliyi cok almak isterdim ama ev asmatavan kapilarda cikintili degil kuramazdik balkonada soguk diye esim olmaz dedi kaldi oyle yaza dogru salinca yapicaz artikBenimkinde yürüteç var seviyo gülüyo ama sıkılıyo hoppalayı bende istedim almak ama 1 yaşa kadar oda 5ay icin 1yaşa gircek nasılsa almadım yürüteç birinden hediye
ADam dicek manyak buEnemm olabilir hiç aklıma gelmedi özlüyorum uykunda seni izlicem diyeyim :))
Ay çok güzelmiş severr tabii ya kaç yasa kadar buC civcivsin Canim valla ben yürütec aldim gunde 2 3 kez biniyor en fazla 10 dk biraz oyaliyor onu bide eşek almistik onada biniyor ama ozaman ben yaninda oluyorum hoppaliyi cok almak isterdim ama ev asmatavan kapilarda cikintili degil kuramazdik balkonada soguk diye esim olmaz dedi kaldi oyle yaza dogru salinca yapicaz artik
Eşeğin resmini attim bak bunu cok seviyor ilerde benim tutmama gerek kalmadan guzel vakit gecirir diye dusunuyorum
Kızlar 8.ayın içindeyiz hoppala mı alayım yürüteç mi ya tek başıma zorlanıyorum artık oyalansın şu oğlum biraz :))
Kizlar e bebekte mük indirim var baktinizmi valla ben yazliklarin hepsini aldim omuzumdan yük indi resmen magazaya gidince birsey bulamiyordum seciliyor guzel hersey yada ben bulamiyorum
Ee yine ortada kaldım ne alacağım ya benAy ikiside var hiçbirini kullan miiiii
Bende mont aldım 2 taneKizlar e bebekte mük indirim var baktinizmi valla ben yazliklarin hepsini aldim omuzumdan yük indi resmen magazaya gidince birsey bulamiyordum seciliyor guzel hersey yada ben bulamiyorum
Tatlim kaç yaşa kadar bilmiyorum ama 2 yaşa kadar kullanabilir gibi belkide daha fazla kendi istegine bağlı şuan seviyor dıgıdık eh yap olum diyorum yelelerinden tutup ileri geri yapiyor kulaklarini cekiyor ayaklarini asılıyor baya oyalaniyor sıkılmıyoda hiçAy çok güzelmiş severr tabii ya kaç yasa kadar bu
iyi yapmışsın güzel günlerde giysin bıddıkBende mont aldım 2 tane
Canim indirimler %50 cogunda bi bak sende mutlakaGule güle giysin minik Ay benimde almam lazim
Ay çok güzelmiş severr tabii ya kaç yasa kadar bu
Tatlim kaç yaşa kadar bilmiyorum ama 2 yaşa kadar kullanabilir gibi belkide daha fazla kendi istegine bağlı şuan seviyor dıgıdık eh yap olum diyorum yelelerinden tutup ileri geri yapiyor kulaklarini cekiyor ayaklarini asılıyor baya oyalaniyor sıkılmıyoda hiç
Cokk fena kız bunlar telefonu gorunce sekilden sekile giriyor sevio epey ama benide başına kitliyor iş yapamiyorumPektee sevdii kızzzz maşaallahh benimki olsa sıkılırr 10dk anca oynar
Maşaaallahhh tosunumaaa ne de güzel bakıyo resmeee bizimkide cok sever poz vermeyi
Evettt benimki bide elimden alıyo teliiCokk fena kız bunlar telefonu gorunce sekilden sekile giriyor sevio epey ama benide başına kitliyor iş yapamiyorum
Canim indirimler %50 cogunda bi bak sende mutlaka
Ee yine ortada kaldım ne alacağım ya ben