- 25 Ağustos 2019
- 60.454
- 110.715
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #95.081
Hahaha adamlar alışık değill ya benim eşimde kaloriferi kapatt öyle yaşar evdeAhahaha diyo ki bu ev çok sıcak başka yere taşınalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha adamlar alışık değill ya benim eşimde kaloriferi kapatt öyle yaşar evdeAhahaha diyo ki bu ev çok sıcak başka yere taşınalım
Biz parke yaptırdık 2 odaya halen üşüyoruz diğer odalarda ısıtma ile alakalı bir şey olmayınca birde pimapenlerden de soğuk giriyor. Pimapen için çağırıyoruz gelmiyorlar ya geleceğiz diyipBizde valla rahatladık ay ev çok iyi sıcacık maşallah donduk resmen 4 sene.
Evet ben yazın öyle yapardım her gün yıkarken haftada 2 kere şampuan dökerdim
Oy yavrum yaa kaşınıyor demek ki
Ayy allahumm ahh bu anneanneleerrrrrrBen annemle savaşıyorum bu konuda bende normalde vermeyelim diyorum. Doktorun biri öyle demişti. Benle tartıştı annem sizi ben büyüttüm çocuğa acı çektiriyorsun vs diye birbirimize giriyoruz Jou
Bugün eşim evdeydi beybi ondaydı offff düşünemiyorum o evi
Ayy bide o varr bende anama gidince evi düşünüyorumm ee gelincede 1 hafta göremeyiz senii vallahaa sizsizz olmayyyyyy burasuu
Aynen valla yanıyor adam resmenHahaha adamlar alışık değill ya benim eşimde kaloriferi kapatt öyle yaşar evde
Ayy demek ki parke de işe yaramıyor gerçi pimapenden geliyorsa soğuk etkiler. Anneannem iğne deliği kadar yerden gelse soğuk etkiler der hep. Aaaa neden gelmiyorlarBiz parke yaptırdık 2 odaya halen üşüyoruz diğer odalarda ısıtma ile alakalı bir şey olmayınca birde pimapenlerden de soğuk giriyor. Pimapen için çağırıyoruz gelmiyorlar ya geleceğiz diyip
Hiç bakmadım kuzum üstüne.. Ben nolur nolmaz L lyss nin dediği activa da almıştım. Dün onla mayaladık. Sabah baktım sıvı gibi duruyordu meğersem olmuş Bugün yoğurdun ilk tadımını yaptırdımCanımm büyüyo tozdu benim bahsettiğim, vivoyu da direkt kullanabiliyorsun diye biliyorum, üstünde yazar zaten ay çok geç yazdım giremedim hiç. Yaptın mı nasıl oldu?
Acı gerçek kendini alıştır bacımKız insan bi teselli eder:)
Valla zor gibi beybi kameradan eve baktım da hemen geri kapadım yüreğim kaldırmadı
Yansınn zamanında cok üşüdükkAynen valla yanıyor adam resmen
Hahahahahah baktınmı napiyo kocan varmı eve karı falan amann haa göz kulak ollKız insan bi teselli eder:)
Valla zor gibi beybi kameradan eve baktım da hemen geri kapadım yüreğim kaldırmadı
Nasıl teşvik edicez bir düşüneyim bakayım haberleşiriz. Aslında pipetle vermek istiyorum ama pipeti yıkadım arasında ki su kurumuyor bir türlü onu bir halletsem eline vericem belki öyle hoşuna gider.Evett bol su vermek lazım benimkide buara istemiyo su meme istiyo su olarak kullanıyo
Valla ayYansınn zamanında cok üşüdükk
Bunu da bir araştıracağım biraz vakit bulunca bakalım neler bulucam. Bu aralar biraz yoğunumTamam 38 den sonra zaten veriliyorr ama niye ağrı kesici olarak yazıyor ben anlamıyorum madem ateş olmadan verilmiyo ağrı kesici olarak niye geçiyorr yanii benim kafalar birmilyon
Ahahah adam alışmış soğuğa resmen adapte olmuşAhahaha diyo ki bu ev çok sıcak başka yere taşınalım
Acı gerçek kendini alıştır bacım
Hahahahahah baktınmı napiyo kocan varmı eve karı falan amann haa göz kulak oll
Canom ya sen başak burcumusunNasıl teşvik edicez bir düşüneyim bakayım haberleşiriz. Aslında pipetle vermek istiyorum ama pipeti yıkadım arasında ki su kurumuyor bir türlü onu bir halletsem eline vericem belki öyle hoşuna gider.
Amaann haa dur vallahiiiBunu da bir araştıracağım biraz vakit bulunca bakalım neler bulucam. Bu aralar biraz yoğunum
Hee ya 4 küçük kavanoz 180 ml idi galiba 1 tanesi.. UHT olanlarda kutu diye düşündüm ben.. Pastörizeyi cam alıncaKutu süt pastörize. Ben bimin günlük sütünü alıyorum altın sütü vardı artık yok onla da güzel oluyordu. 4 küçük kavanoz mu çıktı
Kaçtane kamera var laaaa evdeeeSaol beybi acı gerçekleri yüzüme vurduğun için :)
Baktım biraz önce zeusla film izliyor
Ahahahah benimde gelmiiiiii kiBildirim gelse keşke tablete geliyor ama telefona gelmiyor benim
Osman hocanın dediği çoğu şey mantıklı geliyor banaBenim doktorda 1 ay demişti