- 25 Ağustos 2019
- 60.454
- 110.715
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #95.041
Evettt doğruu epeydirr yokk zorluklar geçiyordu cocuğu hastaydı herhalde yaYoktur o da doğuma yakın gelmişti hatırlıyor musun sonra yok oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evettt doğruu epeydirr yokk zorluklar geçiyordu cocuğu hastaydı herhalde yaYoktur o da doğuma yakın gelmişti hatırlıyor musun sonra yok oldu
Demek ki olmuyormuşGEnelde öyle olurrr evett ama benim dr nedense hergün yıka ve bebeyağı sür dedi bana kızz demekki olmiyo öyle birşey
Bak internet azönce okudum 5 6 aylarda oluyo diyo ama 8aya kadar zmaan herhaldeeDemek ki olmuyormuş
Aaaa kızzz demişkenn geçen haberde gördüm
Bize cildiyeci öyle dedi 6-8 ayda görülebiliyor atopik dermatitmiş bu. 20 nin altı da sıkıntı ya soğuk olur. Gece 21-22 öneriyorlar. Gündüzde 24 e kadar. Ama bizim gece 24 e kadar çıkıyor peteği kıstım yine çok düşmedi kapatmadım da. Ahsende içmiyor diyordum ya düzeldi geri içiyorBak internet azönce okudum 5 6 aylarda oluyo diyo ama 8aya kadar zmaan herhaldee
Bide diyoki 18-20 derece özen gödterilmesi lazım diyo
Amaann vallaa çok sıvı alması lazım aslında buara benim kızda su içmiyo
Ben zaten ilaca karşıyım yani hemen vermem. Takip ettiğim bi eczacı var da mantıklı geliyor dedikleri. Ateşin zaten yükselmesi 38 e kadar iyi yani. Vücuttaki mikroplarla savaşıyor çünkü.Aaaa kızzz demişkenn geçen haberde gördüm
Calpol ilacı ateşi yükselmeden kullanılmaması lazım diyor iyi değil diyolar yanii bak doğru biliyomuşum heryerdede söylüyolar bunu Dreamgirls
Aynen bende gece açıyorum şuan 22 derece gösteriyo kaloriferi kıstık odamızdakini zaten en düşükte yanıyo bukadar sıcak olmazdı ev ben şaşkınım yanii ağzumdan hava çıkardı soğuktanBize cildiyeci öyle dedi 6-8 ayda görülebiliyor atopik dermatitmiş bu. 20 nin altı da sıkıntı ya soğuk olur. Gece 21-22 öneriyorlar. Gündüzde 24 e kadar. Ama bizim gece 24 e kadar çıkıyor peteği kıstım yine çok düşmedi kapatmadım da. Ahsende içmiyor diyordum ya düzeldi geri içiyor
Aynenn öylee onu diyorum 38 ze kadar ateş çok normal amaa kimilerine inandıramadım agrı kesici olarakta niye geçiyo ben onu anlamadimBen zaten ilaca karşıyım yani hemen vermem. Takip ettiğim bi eczacı var da mantıklı geliyor dedikleri. Ateşin zaten yükselmesi 38 e kadar iyi yani. Vücuttaki mikroplarla savaşıyor çünkü.
Bizde valla rahatladık ay ev çok iyi sıcacık maşallah donduk resmen 4 sene.Aynen bende gece açıyorum şuan 22 derece gösteriyo kaloriferi kıstık odamızdakini zaten en düşükte yanıyo bukadar sıcak olmazdı ev ben şaşkınım yanii ağzumdan hava çıkardı soğuktan
Ama genede haftada iki kere şampuanlıycam
Hep şampuanlamakta kuruluk edermiş canomm
Karnı çevresinde hep kuruyo kaşıyo hemen açar açmaz
Bilmiyorum ağrı kesici ateş düşürücü ama hep ateşte veriliyor ablam falan hiç ağrısını kessin diye vermediler sadece ateşte kullandılarAynenn öylee onu diyorum 38 ze kadar ateş çok normal amaa kimilerine inandıramadım agrı kesici olarakta niye geçiyo ben onu anlamadim
En sağlıklısıBilmiyorum ağrı kesici ateş düşürücü ama hep ateşte veriliyor ablam falan hiç ağrısını kessin diye vermediler sadece ateşte kullandılar
Ayyy dimi nasıl gidiyo hiç soramadımmBizde valla rahatladık ay ev çok iyi sıcacık maşallah donduk resmen 4 sene.
Ula başbaşa kaldık geneEvet ben yazın öyle yapardım her gün yıkarken haftada 2 kere şampuan dökerdim
Oy yavrum yaa kaşınıyor demek ki
Biz de her gün yıkıyoruz ama sadece haftada bir şampuanla. Atopik egzamaya yatkınlığı olduğu için Dr bu şekilde yapmamızı söyledi. Her gün de kremliyoruz. Şükür bir sey yok ama mesela bazen unuttuysam kremlemeyi ertesi gün bir yerleri hafif kuruyor hemen.Cano her gün banyo yaptırınca daha çok kurumaz mı bilmediğim için soruyorum
İyi iyi duruyor mu peki ay inşallah alışmıştır
İyi valla çok sıcak 1000 lira geldi doğalgaz diğer evde olsak en az 3 bin gelirdi ve ısınmazdıkAyyy dimi nasıl gidiyo hiç soramadımm
Ula başbaşa kaldık gene
Bildirim gelse keşke tablete geliyor ama telefona gelmiyor benimKiyamam size yav keske titreşim fln olsa durtseydiniz beni
Ay nasıl kuruluk kırmızı değil ama pütür mü var bizde öyle de. Bende daha dikkatli olayım kremi düzenli sürmüyordum. Bende yıkama sayısını artırayım bariBiz de her gün yıkıyoruz ama sadece haftada bir şampuanla. Atopik egzamaya yatkınlığı olduğu için Dr bu şekilde yapmamızı söyledi. Her gün de kremliyoruz. Şükür bir sey yok ama mesela bazen unuttuysam kremlemeyi ertesi gün bir yerleri hafif kuruyor hemen.
Ah Güneş çabuk alışırsın inşallahCanim 20 dk sonra başlıyor ağlamaya gözlerde yaş neyse yarın babada.olacak
İnşallah sorunsuz atlatirlar