- 2 Ağustos 2013
- 34.138
- 101.588
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #94.241
Güneş kuzum benim yaaaTemennim bütün senem bu şekilde geçmeyecek demektir hehehehe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güneş kuzum benim yaaaTemennim bütün senem bu şekilde geçmeyecek demektir hehehehe
ayyy kuzummm sağ olasın walla nasip olur kü bilmem ama düşünmen bile yeter
Cidden dürumu iğrenç oluyo ya . Nefret etmek isteyenler onu denemeli
Evet ya menenjit dediğin gibi ilk lerin bebekliğinde yaygın değildi. Özellikle bu Suriye den göç artınca bu asiya daha çok önem verilmeye başlandı.
Rota yaptırmadın mi kuzum sen
Kuzum yeni bakabildim kusura bakma .
Bn dün dışarı çıkarken ilk kez artık uzun kol zıbın giydirdim kuzum. Çünkü artık soğudu hava üşürler . Mont fln olur ama gittiğin yerde onu çıkarınca yine de içi sıcak kalsın fikrindeyim.
Güneş kuzum benim yaaa
İnşallah kuzumYaaa inşallah öyle bir şey olmaz. Çünkü denediler onlar çekmeye çekilmedi deyip bi daha çekti slip de çıkmadı hani
Dün ark larla avm ye gittik gündüz . Bnm kız hiç durmadı uyku saatiydi ve ağla ağla en son mescit e girip ayağımda salladım uyudu kızdım kendime ne ısın var dedim ya .
Akşam da kayınvalideyi yemekte kalabalıktık fln yine durmadı . Ya sakinliğe alıştı istemiyo yabancı ve kalabalığı . Saat 10 da kalktık eve geldik akşam
Yüz üstü uyuyor kafayı ona taktı artık tamamiyle yüz üstü yatabiliyorAhsenparem ne yapi
Bankada mı halletti yani işiniİnşallah kuzum
Aynen ablama da demişler cekseydi slip olurdu
Bankada kartınızın hareketlerini gösterin demis baya urasti
Vuhuuuu bakayım bir inşallah bu a bir kulp bulmam
Çocuk doktorlarından da bir kısmı bazı şeyleri bilmiyor ya Mesela burdaki doktora bir şey soruyorum o benim alanıma girmiyor diyor Ankaradaki ben sormadan onu söylüyor. Oda çocuk doktoru ötekide İnşallah bir çözüm yolu söylerler kuzumCerrahiye gideceğim kabızlık konusunda onlar daha iyi kuzum. Diğer doktor çok bişey beklemiyordum zaten
Bugün havucun son günüydü ama benimki öyle arttırarak yemiyor. 1 çay kaşığını geçmiyoruzdur kabak-havuç verdim şimdiye kadar yarın da patatese başlayacağım. Çokta zorlamak istemiyorum miktarda sinirleniyor bilemedim napsam..Ek gıda nasıl gidiyor
Onu bilmiyorum bacımHiçbirşey koyulmadan oluyomus sweet dedii
Benim bebe uyanık girdiHerkese mutlu yıllaar. bakalım kaçımız bebikleri uyutmaya çalışırken yeni yıla girecek
Neden böyle oluyorhiç yabancı gelmiyo bu anlattıkların
İşte bilemiyoruz ki ne neden oluyor diye.. Eminde olamıyoruz çok göç var ülkede geçen haberde de arttı dediler. Çok düşününce kafa patlayacak gibi oluyor.Ya kuzum iste bekleme taraftarı değilim aslinda ama bizim de dr 1yas demişti bu ayda gitmedik ya bi uzaklaştık durumdan.
Bazen de kızıyorum sırf ticaret olmuş bu isler ya
İlk doğum yaptığım gün kv kaşla göz arası gidip bebeğin bezini açıp baktı birde eşimi çağırıyor gel sende bak diye Nasıl bir zihniyetsin sen akılları fikirleri başka şeylerde..Aynen canım ya ne merak var millette. Ben kızımın altını fln da degistirirken gelip inceliyor kadinlar. Hadi şimdi kizimin akli ermiyor ama bi kaç ay sonra mahremiyet olayini kavrayabilmesi için uyarıcam mecbur. Memeye, altı degistirilen bebeye vs niye bakarsın ki?
Insallah cnim ister istemez korkuyorum bu ara yaygin oldugu icinGeçmiş olsun kuzum yaa kötü düşünme basit bir üşütmedir inşallah
Inşallah canim sagolOy oy geçmiş olsun canım
İnşallah değildir