2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    244
Evet ya menenjit dediğin gibi ilk lerin bebekliğinde yaygın değildi. Özellikle bu Suriye den göç artınca bu asiya daha çok önem verilmeye başlandı.
Rota yaptırmadın mi kuzum sen 🙈

Kuzum rota 3 doz olandan son dozu bugun yaptırdık
Menenjit içinde bir dahaki ay yapalım dedi menenjit ağır ates yapar dedi
Büyüme atağı geciriyormus güneş 2 cm uzamış onun yüzünden huysuzdur dedi
 
Kuzum yeni bakabildim kusura bakma . 🙈
Bn dün dışarı çıkarken ilk kez artık uzun kol zıbın giydirdim kuzum. Çünkü artık soğudu hava üşürler . Mont fln olur ama gittiğin yerde onu çıkarınca yine de içi sıcak kalsın fikrindeyim.

Ne kusuru kuzum 😍
Evet bende alim yarın gidicem avm bir dünya iş var

E bebekten alacaklarım lcw da yurume ayakkabısı almıştım onu degistircem
Saçlarımı evde boyayacafim
Kuaföre kas bıyikgitmem lazım
Çocukları yikayacagim
Ödev yaptıracağım
Ev süpürulecek silinecek yıkanmış halılar serilecek
Pazara gidilecek
Abowww
 
Dün ark larla avm ye gittik gündüz . Bnm kız hiç durmadı uyku saatiydi ve ağla ağla en son mescit e girip ayağımda salladım uyudu 😂🙈kızdım kendime ne ısın var dedim ya .
Akşam da kayınvalideyi yemekte kalabalıktık fln yine durmadı . Ya sakinliğe alıştı istemiyo yabancı ve kalabalığı . Saat 10 da kalktık eve geldik akşam

Uyku saati olunca benimkide durmuyor kuzu
Benim oğlum öyleydi kalabalıkta büyümesine rağmen kalabalığı hiç sevmedi
3 doğum gunundede ağlama krizleri yaşadık miller bizde biz disarda cocuk sakinleştirmeye çalışıyorduk kizcemde kalabaligi sevmiyor demekki
Dun bizde avm gittik şok olduk kiz bebek arabasında öylece durdu
Bugünde görümcedeydik ara ara agladi durdu
Bazende günü günlerini tutmuuor
 
Cerrahiye gideceğim kabızlık konusunda onlar daha iyi kuzum. Diğer doktor çok bişey beklemiyordum zaten
Çocuk doktorlarından da bir kısmı bazı şeyleri bilmiyor ya 😐 Mesela burdaki doktora bir şey soruyorum o benim alanıma girmiyor diyor Ankaradaki ben sormadan onu söylüyor. Oda çocuk doktoru ötekide 😕 İnşallah bir çözüm yolu söylerler kuzum
 
Ya kuzum iste bekleme taraftarı değilim aslinda ama bizim de dr 1yas demişti bu ayda gitmedik ya bi uzaklaştık durumdan.
Bazen de kızıyorum sırf ticaret olmuş bu isler ya
İşte bilemiyoruz ki ne neden oluyor diye.. Eminde olamıyoruz çok göç var ülkede geçen haberde de arttı dediler. Çok düşününce kafa patlayacak gibi oluyor.
 
Aynen canım ya ne merak var millette. Ben kızımın altını fln da degistirirken gelip inceliyor kadinlar. Hadi şimdi kizimin akli ermiyor ama bi kaç ay sonra mahremiyet olayini kavrayabilmesi için uyarıcam mecbur. Memeye, altı degistirilen bebeye vs niye bakarsın ki? 🙄
İlk doğum yaptığım gün kv kaşla göz arası gidip bebeğin bezini açıp baktı birde eşimi çağırıyor gel sende bak diye 😠 Nasıl bir zihniyetsin sen akılları fikirleri başka şeylerde..
 
X