Muzurlar yaa. Ben de kızımı gazını çıkartmak icin omzuna ters alinca arkada koltuk arkasinda ne varsa yerlere saçıyo anında ne ara kolun oralara kadar uzadı, ne ara gördün de devirdin yani. Çok fenalar yaa
bi kaç aya evdeki tüm eşyaları kaldırırım ben, koltuk halı sehpa takılırız
Geçen arkadaşlar bize bebek görmesine geldiler. Onlarında iki yaşında kızları var. Annesi televiyondan 10 dklik egitici ona gore bi cizgi film aciyomus on dk sonra film bitince kiz kendisi tvyi kapatiyomuş bittiiii diyip
pasta getirmişler pasta kestik yiyoruzz. Annesi diyo ki benim kızım pastanın cikolatanin tadini bilmez, ben cantamda onun icin sekerlemeler tasiyorum yalnizca ondan veriyorum diyo. Ama ben cok severim hep yerim cikolata diyor, iki tabak da pasta yedi kadın
onlar gelmeden evvel evdeki tüm kirilicak esyalarimi da toplamistim ama bosuna toplamisim. Cocuk geldi kizimin oyun halısı oyuncaklariyla oynadı uslu uslu, ne bi ingaa ne bi lafa söze karışma ne bi başka şey büyük insan gibi oturdu çocuk. Dedim nasıl böyle oldu bu çocuk? Bu kadar disiplini kabul etmez çunku bu yastaki bi bebek. Biz hep konusuruz, anlatiriz bu boyle bu soyle diye dedi. Dedim yok anlatmakla olmaz başka bir şey var bu işin içinde. Siz anane, babane, dede ile çok gorüşmüyorsunuz sanırım dedim. Hakketten de öyleymiş
yoksa mumkunati yok yani brn bizimkilere diyecem ki cikolata vermeyin yasak onlar da vermeyecekler, şımartmayın diyecem şimartmayacaklar, istedigini yapmayın diyecem yapmayacaklar öyle bir dünya yok yani. Buyukler olmadan böyle egitmesi kolay tabi diyesim geldi