- 5 Mart 2021
- 5.813
- 8.706
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #93.761
İşte onu extra koymuşlar KKK normalde 12. Ay aşısıda aynısından.. Ben yaptırmayı düşünmüyorum sweetgirlcandy gibi..9. Ayda var bizim ebe gecen karta tarih yazdi mart 10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte onu extra koymuşlar KKK normalde 12. Ay aşısıda aynısından.. Ben yaptırmayı düşünmüyorum sweetgirlcandy gibi..9. Ayda var bizim ebe gecen karta tarih yazdi mart 10
Ayy duygulandım bizim nasıl olacak bakalım, hiç hayal edemiyorum şimdilik. Demirde ben de bazen 1 saat oyalayamadan emziriyorumEvet kuzum başladım valla, sabahları zor oluyor ya hele bebe çok sık uyanmışsa.. Demir takviyesi felanda biraz zorlaştırıyor. Emzir 1 saat bekle ver 1 saat sonra tekrar emzir meselesi vaktimi alıyor. Bazen 1 saat bekleyemiyorum açıkcası daha koşa sürede işlemi uyguluyorum. Ne bulursam onu geçirip çıkıyorum apar topar evden Giderken pek hatırlamıyorum koşturmadan ama eve geldiğimde çok mutlu oluyor. Bazen sarılıyor çığlık çığlığa Şimdilik az gittiğimden zorlansamda idare ediyor.
ANne sutu alininca 10 gun formul mama 5 gün demisti bana bilmiyorumki neden dedi ben mama veriyordum ilk 2 ay sonra kestim alerjimiz cikti syneo tadi berbatti icirmedim sutum yetti o emdikce cogaldi bizde ek gidaya 15 20 gun oldu nerdeyse baslayaliCanını sıkma benim bebiş anne sütü alıyor kaka aralıkları baya uzundu. Doktor normal dedi. Diğer doktor neden sebep böyle dedi. Ek gıdaya yeni geçtik bakalım nasıl olucak.
VAlla bu konuda hic bilgim yok ebe bana sadece 12. Ay asisi cok sıkıntılı.agir dedi iceriklerinden bagsetmedi ben ates falan yaparmi diye sordum asi vuruldugunda ozaman bahsetti aman ya keske hic vurulmasalar cok uzuluyorum el kadar yavrucaklar 2 3 igne vuruluyor biranda ama iste sagliklari icinİşte onu extra koymuşlar KKK normalde 12. Ay aşısıda aynısından.. Ben yaptırmayı düşünmüyorum sweetgirlcandy gibi..
Senelik yaptıranda oluyordur, birkaç senede bir yaptıranda.. Bizim baya gecikti o bu şu derken.. Yine sıra gelmedi klimaya..
Evet geçen bir doktor bu kürü paylaşmış. Yorumları okurken gördüm, birisi alerji yapabilir mi demiş. Doktor evet yapma ihtimali var demiş.
Kizlar kahvaltida neler veriyorsunuz bebislere? Labne vermeye basladinizmi! Ben bebe bisk. Yaptim ama sevmedi benimki bide ben bulamaç yapmiyorum herseyi ayri ayri veriyorum genel olarak bide avakadoyu ceyrek veriyorum hergun ama geri kalani hemen karariyor strece sarip dolaba attigim halde onu nasil koruyabilirim ya
ay benim bebede o kadar çok sık kalktı ki sabah işe zor gittim uykusuzluk ve yorgunluk mahvetti
Yaaa sen işe gidiyorsunnn. Nasıl olacak derken derken başladın da normalin bile oldu. Darısı bize sabah nasıl hazırlanmak zor oluyor mu? Bir de bebeğin sen geri gelince ya da giderken tepki veriyor mu?
Aranızda istanbulda oturan varmi kızlar
Kuzum labneyi veriyorlar kahvaltida takip ettigim cogu kisi yumurta avakado labne bebe bisk.pekmez bulamac yapip veriyor muz bide ama ben daha vermedim kendim yapmayi deniycem bi olursa eger veririm pınarın labneside cok iyimis katki olarak avakadoyuda esim sevmedi hic bende yagladim sarimsak tuz meze yaptim ama saman gibi bune dio hergun okadar tuketemem sıkıldım avakdo yemekten kiz hemen karariyor anlamdim disarda tuttum olmadi dolaba koydum yine ayni bence biyerde hata ediyorum yumurtaya alerjimiz varya bizim cok bi secenegim yok protein almasi lazim nasil olcak bilmiyorum kahvalti isiYumurta pekmez takiliyorz ya
Lor peynirli Yapamadim
Labnehazir mi direk veriliyormuki kuzu
Avokadoyu geçen ben yedim kötü olacaktı
Bugün sebze çorbası içirdim 5 sefer sıçtı totosu hepten yara oldu kuzumun yaa
Surüyom sürmezmiyimm kızzz sanırım kakayı geç farkediyorum oyle ediyo yara
Bugün tarifi vermistim
Kabak
Havuc
Brokoli vermistim tavuk suyuyla
Kuzum labneyi veriyorlar kahvaltida takip ettigim cogu kisi yumurta avakado labne bebe bisk.pekmez bulamac yapip veriyor muz bide ama ben daha vermedim kendim yapmayi deniycem bi olursa eger veririm pınarın labneside cok iyimis katki olarak avakadoyuda esim sevmedi hic bende yagladim sarimsak tuz meze yaptim ama saman gibi bune dio hergun okadar tuketemem sıkıldım avakdo yemekten kiz hemen karariyor anlamdim disarda tuttum olmadi dolaba koydum yine ayni bence biyerde hata ediyorum yumurtaya alerjimiz varya bizim cok bi secenegim yok protein almasi lazim nasil olcak bilmiyorum kahvalti isi
Nerelisin kuzum annrnler memleket yanı.Zor kuzum ya gerçekten onlarda haklı tabi
Tam emekli oldum rahata erdim derken hopp bambaşka bir sorumluluk ama yapcak bisi yok 2.sene idare edecekler ne yapalım
Ben 5 sene bakiciya para verdim güvendiğim insan vardı ama.simdi yok onlarda özveride bulunmalı ama dediğin gb anne işte kıyamadı
Babaanne miz.iyi bakar ama kolları tartmiyo onunda onlarda annem tarla işi için mayıs haziranda memlekete gitcek o zMan bakacaklar
Bizdede anane var iste ayni benzer durumlar kuzum hakkımızda hayırlısı bakalim
Cansın kuzucum ya . Aynen öyleydi iste ama sonradan da keske dedimOlsun kuzum senin niyetin mutluluğunu paylaşmaktı
Aynen bende o yuzden mumkun oldugu kadar ayri ayri veriyorumKuzum bulamac onermiyorlar hiç
Ooo yumurta sıkıntı sende doğru diyorsun
Ya bizim kahvaltı çok az yiyor yemiyor gb
Kiz bende meze gb yaptım zorladım yedim hayatta yemem de yazık vallaha:)
Lor yapmak istiyorum kocaya süt aldircam da kalaniyla yoğurt mayalarkm
2dozluk yaptırmadın mi sen kuzum