- 25 Ağustos 2019
- 60.456
- 110.729
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #93.721
He vallahii busefer hep bakcam bekledikçede yapmış olabilirSudo da çok iyi geliyor. Oy kuzum yanıyordur tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He vallahii busefer hep bakcam bekledikçede yapmış olabilirSudo da çok iyi geliyor. Oy kuzum yanıyordur tabi
Bende anlamadımm yani süt ile otizm arasında iliskisi yok derken süt içmiyosa otizmlimi demektir oyyy nediyoKiz bunlar nece konuşmuş ben alayamadim bendemi bi sıkıntı var
Normal irmiktense bebek irmiği daha iyiymiş sindirim açısındanHee iyi ben veriyorum halende filizinden
Zeytinyağını ısıt soğutup öyle sür canım asiti gitsinGeceleri ondan kalkıyor sürekli ciş ediyo ederken iniyo yarasına sudocrem sürüyorumm yarın gun boyu zeytinyağ sürerim
Inan beynim yandi ne alaka anlamadim 1 saattir inanki bunu anlamaya calisiyoruz esimle hahahahahBende anlamadımm yani süt ile otizm arasında iliskisi yok derken süt içmiyosa otizmlimi demektir oyyy nediyo
Kuzu yektanında kulak arkasında vardı geçtiKızlar kolları böyle artmış iyice. Ankaradaki doktorumuza fotosunu attım cevap bekliyorum. Olmadı yarın cildiyeye gitcem
Gugubi sizinde böyle miydi egzama
Eki Görüntüle 3183551
Ahsenin biraz beklesin hemen kızarıyor pişiyorHe vallahii busefer hep bakcam bekledikçede yapmış olabilir
Süt ile otizm arasında ilişki yok diyoKiz bunlar nece konuşmuş ben alayamadim bendemi bi sıkıntı var
Yok beee süt tetiklemez anlamında dioBende anlamadımm yani süt ile otizm arasında iliskisi yok derken süt içmiyosa otizmlimi demektir oyyy nediyo
Yaaa öyle mi ay kolları dolu yaaKuzu yektanında kulak arkasında vardı geçti
OKey bebyYok beee süt tetiklemez anlamında dio
Evett yaaaAhsenin biraz beklesin hemen kızarıyor pişiyor
Tamam kuzum oyle ederimmZeytinyağını ısıt soğutup öyle sür canım asiti gitsin
Doğrudurr yarın e bebekten aldırem kocişeNormal irmiktense bebek irmiği daha iyiymiş sindirim açısından
OYle bir soru cevapki her yöne cekilebilirYok beee süt tetiklemez anlamında dio
Ay bunu kaçiŕmışım yaa bende diyom niye cvp yokk ne yerdin lennnnnGel sana adana lezzetleri tattırayım:)
Ooo şırdan en sevdiğimiz
Ah onun üzerine neler yedim eheheh
Yedinmi kız hiç
Gel çayın yanına kebap yapayım :)
Bizim poposunda vardı bu kadar belirgin değildi ama elleyince noktacık noktacıktı. Bir de kulağının arkasında olmuştu o kulağıyla kafasının birleşiminde kuruluk gibiydi buna benziyordu 7 gün kullanılan bir krem vermişti dr bir daha olmadıKızlar kolları böyle artmış iyice. Ankaradaki doktorumuza fotosunu attım cevap bekliyorum. Olmadı yarın cildiyeye gitcem
Gugubi sizinde böyle miydi egzama
Eki Görüntüle 3183551