- 25 Ağustos 2019
- 60.457
- 110.734
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #93.701
Anladım canımValla o aşı yumurta alerjisi olanlarda vurulmuyormus canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canımValla o aşı yumurta alerjisi olanlarda vurulmuyormus canim
Oo harika canımHahah kokuyor valla teyzesi ama ben dil fircasida aldim ona temizliyoruz aksamlari guzel oluyor acisini aliyor
Amaann bana gelmiyo hemenYok kız hemen geliyor anında veriyorlar kargoya
Hee iyi ben veriyorum halende filizindenBen ebebekden aldım 7.ayda başladım ben canım
TamamdırrrBende e bebekten almıştım canım
Süt sağma makinesinden memnun MusunuzBende emzirdikten sonra sagiyim bakim olmadi sonra da snn dedigin gibi denerim, insallah artar bnmkide, sagma makinen nedir? Avent aldim ben gecenlerde, yesil olanini, iyi gibi geldi bana bu
Gelem valla ay yok yemedim ya önyargıGel sana adana lezzetleri tattırayım:)
Ooo şırdan en sevdiğimiz
Ah onun üzerine neler yedim eheheh
Yedinmi kız hiç
Gel çayın yanına kebap yapayım :)
Yaa kıyamam iste anne başka bacım bak fedakarlık yapıp seni zorda birakmiyo napsın. Bizler bakalım nasıl olcaz . Çocuk derdi bitip bi de torun derdi başlıyo artık
Ya bakıcı bnde eve istiyorum ama iste dediğin gibi zor güvenmek bi de onlarda artık sigorta fln istiyo. Bilmiyorum ya. Babaannemize pek çocuk güvenemiom dikkatli bi insan değil özenli de değildir. Annem efsane düzgün bakıyo ama iste evini kapatıp gelmesi bi de dedem hep teyzeme kalacak o zmn fln. Dur bakalım ya rabbim neylerse güzel eyler diyorum
Ayyy benmki de 4 gündür yapmıyor. Herseyi denedim gün kurusu da fayda etmedi. Ne yedirip içiriyorsun ben de yedireyim de rahatlasın yavrum yarasına sudokrem sür hemen fayda ediyor.Bugün sebze çorbası içirdim 5 sefer sıçtı totosu hepten yara oldu kuzumun yaa
Surüyom sürmezmiyimm kızzz sanırım kakayı geç farkediyorum oyle ediyo yaraAyyy benmki de 4 gündür yapmıyor. Herseyi denedim gün kurusu da fayda etmedi. Ne yedirip içiriyorsun ben de yedireyim de rahatlasın yavrum yarasına sudokrem sür hemen fayda ediyor.
Zeytinyağı sür kuzum iyi geliyorBugün sebze çorbası içirdim 5 sefer sıçtı totosu hepten yara oldu kuzumun yaa
Geceleri ondan kalkıyor sürekli ciş ediyo ederken iniyo yarasına sudocrem sürüyorumm yarın gun boyu zeytinyağ sürerimZeytinyağı sür kuzum iyi geliyor
Ben bunlari da veriyorum iki gündür. Zeytinyağı da ekliyorum yardımcı olsun diye ama yok gelmiyor bir türlü ben de günde 500 kere beze bakıyorum var mi birsey diye heyecanlaSurüyom sürmezmiyimm kızzz sanırım kakayı geç farkediyorum oyle ediyo yara
Bugün tarifi vermistim
Kabak
Havuc
Brokoli vermistim tavuk suyuyla
Ayy allahımm suçsa dert suçmasa dertBen bunlari da veriyorum iki gündür. Zeytinyağı da ekliyorum yardımcı olsun diye ama yok gelmiyor bir türlü ben de günde 500 kere beze bakıyorum var mi birsey diye heyecanla
Biz antibiyotik kullanırken çok feci pişik olmuştu. Mavi hametan sürmüştüm iki sürme sonrası hemen geçmişti. Ben Dr önerisiyle kullandım ama doktoruna sor istersen canım onay verirse siddetle öneririm.Geceleri ondan kalkıyor sürekli ciş ediyo ederken iniyo yarasına sudocrem sürüyorumm yarın gun boyu zeytinyağ sürerim
Valla kuzum en yuksek kademede kullandi orda ayaklar surunuyordu bizde yuksek aldik bitane ama o internet uzerindn gelicek daha iyi oldu bacaklari uzun gibi orda 7 aylik bi bebek bindi yetmedi ayaklari ayni kadamede
Sudo da çok iyi geliyor. Oy kuzum yanıyordur tabiGeceleri ondan kalkıyor sürekli ciş ediyo ederken iniyo yarasına sudocrem sürüyorumm yarın gun boyu zeytinyağ sürerim
He kız valla bunca yıl bebek bekleyip sonra da bir kakanin peşine düşeceğimi söyleseler inanmazdım ama işte analık gece bile kokluyorum yaptı mı diye yapsa sevinç çığlıkları atacamAyy allahımm suçsa dert suçmasa dert
2gündür böyle antibiyotiği bırakalı 3gün oldu şimdi dr devam edin dedi ventolin bide iburamin zero bide alerjen damlasına devam 5gün tekrsr gitcez günden güne yavaş yavaş iyilesiyo neseki dünden iyiBiz antibiyotik kullanırken çok feci pişik olmuştu. Mavi hametan sürmüştüm iki sürme sonrası hemen geçmişti. Ben Dr önerisiyle kullandım ama doktoruna sor istersen canım onay verirse siddetle öneririm.