- 8 Nisan 2017
- 7.368
- 8.434
- 38
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #92.981
Ahsen de öyle oldu uyuyor ama sürekli uyanıyor
Ahsenim neden böyle oldu acaba ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahsen de öyle oldu uyuyor ama sürekli uyanıyor
Oyyy yaa ben sağa diyom cay hep icmee oyyy
Kızlar ek gıdaya neyle başlayıp neyle devam ettiniz? Birde ilk günde 1 öğün veriyoruz dimi? Aydınlar bitince 3 öğüne geçiliyor sanırım?
Saolasın kuzum 1 hafta önce havuç aldım onu yapsam olur dimi illa yeni mi almam lazım onu biliyor musun?Kuzum işine yarar belki benim doktor vermişti
Saolasın kuzum 1 hafta önce havuç aldım onu yapsam olur dimi illa yeni mi almam lazım onu biliyor musun?
Çok geçmiş olsun canım Allah daha beterinden sakınsın
Amin kızlarcım çok sağolunGeçmiş olsun canim Y Yeni bir benn
Bende gördüm onu merak ettim izlemek istiyorum birde 'emily in paris' in yeni sezonu gelmiş onu da merak ettim. En iyisimi hiç birine başlamamakKizceler sıcak kafayı izlediniz mi bizi baya sardı bir saatlik bölümü 2 günde anca izliyoruz kocayla
Benimki su içmiyo alıştırma bardağı ile veriyorum ağzına su gelince puu yapıyoVErince alıyo anlamıyorum aslında hahahaha ekgıdayı verince daha çok istiyo tabi
Aboo seninki hepten istemiyo hahshsahhs essekk yavv illa uğraştıracakBenimki su içmiyo alıştırma bardağı ile veriyorum ağzına su gelince puu yapıyo
Yaa yorgunluk çay bile unutturuyo benim kız iyileşti gibi ama balgamı var sökemiyorr şırıngayla temizliyorum burnunu o açıyo sanırım rahatlıyo sümükte yok pekKuşum çay içmedim kaç gündür yorgunluktan şaşılasi bi durum
YApabilirr benimkide alerji zamanındabile yaptılar aşıyı bide grip gibiydiKızlarım bizde öksürük ve burun alıntısından mızdaribiz pekmez tereyağ verıyorum sabah aksam acıller dolu atrsı falan da yok göturmek ıstemıyorum sorum su pazartesı 6. Ay asısı var yaparlsr mı aceba pazartesı arayacagım da
Bu arada sana da geçmiş olsun cnm burun temizlemeyi hiç sevmiyorum yaa çok ağlıyo seninki nasılYaa yorgunluk çay bile unutturuyo benim kız iyileşti gibi ama balgamı var sökemiyorr şırıngayla temizliyorum burnunu o açıyo sanırım rahatlıyo sümükte yok pek
Benimkide öylee diyorum gecti kızım.birşey yok diyorum bitmiş oluyo o anda zaten bi verince burnuna şaşırıyo ağlıyo tabi o an alıştım ben ağlayacak mecburBu arada sana da geçmiş olsun cnm burun temizlemeyi hiç sevmiyorum yaa çok ağlıyo seninki nasıl
Tabiii o konuda iyi enazından odayı 21 derece tutuyorum burnu rahat nefes alsın diyeAynen bende alıştım artık burnu dolu olmasından iyidir sağlık söz konusu Jou
Çok iyi yapıyosun onu ben bi yapamadım kocam sağolsun sürekli dereceyi yükseltiyor. Gece Emmmeye kalktığında bu sefer ten temasından terliyo çocuk 22 derece falan yapmak istiyorum bende.Tabiii o konuda iyi enazından odayı 21 derece tutuyorum burnu rahat nefes alsın diye