- 2 Ağustos 2013
- 34.181
- 101.811
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #92.941
Şimdi gördüm inşallah böyledirToplatılan aşılar hakkında ne düşünüyorsunuz malum bebekler 3 dozu da oldu. Çok sinir oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi gördüm inşallah böyledirToplatılan aşılar hakkında ne düşünüyorsunuz malum bebekler 3 dozu da oldu. Çok sinir oldum
Çok sağol ay bi alışamadım yememesine başta yiyodu hastalıkta girince araya ağzını açmıyo sıpa bende üstlemiyom artık napim alışçam mecbur. Hepimizde aynı dertlerYaaaa çok geçmiş olsun bende öyleydim artık takmıyorum belli olmuyor aynı şeyi bi yiyor bazen hiç yemiyor
Ay bilmiyorum ki canim ya vallahi artık oluruna bırakalım alt temiz karınları tok gazları maşallah pat pat çıkartıyorlarYa bunun sebebini bulmamiz lazim bizim, neden olabilirki
Nasi bardakla icirdinki cam bardak var evde hep
Hiç duymadım hangi aşı topatılmışToplatılan aşılar hakkında ne düşünüyorsunuz malum bebekler 3 dozu da oldu. Çok sinir oldum
Dene kuzum değişik geliyodur belki
Oooo iyice yorulduyysa uyur insallahh çekerim ben yarınn sana uyuyo şimdi minnookkk
Tetanozmuş dimi? Tam anlamadım ama 14.11.2022 tarihi sonrası yapılanlar mı sorunluymuş? Son doz yani tarihi mi geçmişToplatılan aşılar hakkında ne düşünüyorsunuz malum bebekler 3 dozu da oldu. Çok sinir oldum
Difteri ve tetanoz aşıları toplatılmış tarihi geçmiş aşılarmış o serilerHiç duymadım hangi aşı topatılmış
Tetanoz ve difteriymiş. Valla bi sayfada da ebe bebeklik çağı için geçerli değil demiş. Attım hatta ekran görüntüsünüTetanozmuş dimi? Tam anlamadım ama 14.11.2022 tarihi sonrası yapılanlar mı sorunluymuş? Son doz yani tarihi mi geçmiş
Yuh ya nasil bole bisi yaparlarDifteri ve tetanoz aşıları toplatılmış tarihi geçmiş aşılarmış o seriler
Çocuğa 3 öğün gün kurusu yedirdim resmen ek gıda diye ay çok şükür yaptı ama zorlanıyor garibim ya.Bize de fayda etmiyor o gün kurusu anlamadım. Hurma ile gün kurusunu pişirip ezip suyuyla birlikte öyle denesen
Canım insallah reflü problemi falan yoktur. Çünkü reflü olunca çocuklar başları vücutlarından yukarıda olunca rahat ediyorlar. Benmki öyle maalesef.YunSev bebeğimmm güneş uyumuyo dedinya şöyle ince bi yastıkla yatırsanaa bak benimki hep uyanırr uyuyamaz annem bugün ince bi yastık yaptı ve öyle rahat uyuyoki anlatamam alcağım zaman emzirecem yastığı bırakmadı gelmiyo kucağıma düşün dedin ya sallarken uyuyo hep yastığı arıyodur bide öyle dene istersen küçük bi pamuk yastık yaparsın güneşe
Aynen öyle bn de dedim iyi ki gördün anlatsam hani belki inanmazdı.
Walla kuzum iste insan hayatından neler neler geçiyo ya böyle böyle ömür tükeniyor walla
Yani gerçekten şok oldum. Ya üzerinde yazmıyor mu tarih hemşireler neden kontrol etmiyorYuh ya nasil bole bisi yaparlar
Biz karma aşıların içinde yaptırmadık mı tetanoz ve difteriyi? Benm bildiğim karma aşı ve tekli aşılar farklı oluyor. Yani toplatılan tekil aşı anladığım ancak biz karma yaptırdık bebislere. Hamileyken mesela tetanoz olmuştuk toplatılan onlar sanırım.Toplatılan aşılar hakkında ne düşünüyorsunuz malum bebekler 3 dozu da oldu. Çok sinir oldum
Yani gerçekten şok oldum. Ya üzerinde yazmıyor mu tarih hemşireler neden kontrol etmiyor
Öyle diyorlar sonradan gördüm. Tedirgin oldum açıkçasıBiz karma aşıların içinde yaptırmadık mı tetanoz ve difteriyi? Benm bildiğim karma aşı ve tekli aşılar farklı oluyor. Yani toplatılan tekil aşı anladığım ancak biz karma yaptırdık bebislere. Hamileyken mesela tetanoz olmuştuk toplatılan onlar sanırım.
NerdeKizceler sıcak kafayı izlediniz mi bizi baya sardı bir saatlik bölümü 2 günde anca izliyoruz kocayla
Netflix bebem