- 8 Nisan 2017
- 7.368
- 8.434
- 38
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #92.961
Gunesde memede kendi bıraktı yerine koyarken başladı ağlamaya tekrar aldım2 gündür uykuda zorluyor Ahsen ataktayız sanırım
Bizim kiz oldum olası böyle gerci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunesde memede kendi bıraktı yerine koyarken başladı ağlamaya tekrar aldım2 gündür uykuda zorluyor Ahsen ataktayız sanırım
Biz karma aşıların içinde yaptırmadık mı tetanoz ve difteriyi? Benm bildiğim karma aşı ve tekli aşılar farklı oluyor. Yani toplatılmakta tekil aşı anladığım ancak biz karma yaptırdık bebislere.Toplatılan aşılar hakkında ne düşünüyorsunuz malum bebekler 3 dozu da oldu. Çok sinir oldum
Sehven ikinci kez olduBiz karma aşıların içinde yaptırmadık mı tetanoz ve difteriyi? Benm bildiğim karma aşı ve tekli aşılar farklı oluyor. Yani toplatılmakta tekil aşı anladığım ancak biz karma yaptırdık bebislere.
Ahsen de öyle oldu uyuyor ama sürekli uyanıyorGunesde memede kendi bıraktı yerine koyarken başladı ağlamaya tekrar aldım
Bizim kiz oldum olası böyle gerci
Reflü değil kuzumÇocuğa 3 öğün gün kurusu yedirdim resmen ek gıda diye ay çok şükür yaptı ama zorlanıyor garibim ya.
Canım insallah reflü problemi falan yoktur. Çünkü reflü olunca çocuklar başları vücutlarından yukarıda olunca rahat ediyorlar. Benmki öyle maalesef.
Oyyy yaa ben sağa diyom cay hep icmee oyyyTMam kuşum
Yok kiz o kadar maç yaptık banamiisn demedi abisi kaleci oldu bizim kizida hoppidik vurdurdum bi kıkırdak görmen lazım
10 da goturduk aha mememde 15 dk dır fln
Babasının ayağında dyi 20 dk totalde bağımsız bir yatması şuana kadar olmadı ehehehehhe
Yanii 100ml bitirrmiyo meme aldığı için susadığı zaman muhalleni yerken veriyorum bazen bazende günlükSu çok az içiyor ya normal mi seninki kaç cc içiyor kuzu
Ay çok geçmiş olsunnBebeişim covid oldu geçen hafta cnm yaababasından geçmiş. Karantinamız dün bitti. Bana geçmedi ilginç bir şekilde. Allahtan çok ağır değildi iki gün ateş oldu halsizlik ve burun akıntısı sonra topladı buraya çok bakamadım. Birde ek gıda serüveni var tabiiii Yemeyince canım sıkılıyor. Ne yapsam derdi hiç bitmiyor zormuş gerçekten
VErince alıyo anlamıyorum aslında hahahaha ekgıdayı verince daha çok istiyo tabiKiz susadigini nerden anliyosun, ek gida yedirdikce ustune veriyorum ben iste
Çok sağol kuzumAy çok geçmiş olsunn
Bebeişim covid oldu geçen hafta cnm yaababasından geçmiş. Karantinamız dün bitti. Bana geçmedi ilginç bir şekilde. Allahtan çok ağır değildi iki gün ateş oldu halsizlik ve burun akıntısı sonra topladı buraya çok bakamadım. Birde ek gıda serüveni var tabiiii Yemeyince canım sıkılıyor. Ne yapsam derdi hiç bitmiyor zormuş gerçekten
Çok sağol MurphycimÇok geçmiş olsun canım
Oaa aynı ben ahahaha
Babam demişti aşı yapılırken bakabilir miyim deyip aşının üstüne bak adına tarihine falan diye de oha ne paranoyaksın demiştimYani gerçekten şok oldum. Ya üzerinde yazmıyor mu tarih hemşireler neden kontrol etmiyor
Valla bakmak gerekiyormuşBabam demişti aşı yapılırken bakabilir miyim deyip aşının üstüne bak adına tarihine falan diye de oha ne paranoyaksın demiştim
Çok geçmiş olsun canım Allah daha beterinden sakınsınBebeişim covid oldu geçen hafta cnm yaababasından geçmiş. Karantinamız dün bitti. Bana geçmedi ilginç bir şekilde. Allahtan çok ağır değildi iki gün ateş oldu halsizlik ve burun akıntısı sonra topladı buraya çok bakamadım. Birde ek gıda serüveni var tabiiii Yemeyince canım sıkılıyor. Ne yapsam derdi hiç bitmiyor zormuş gerçekten
Neeee nasıl yani haberim yok benimToplatılan aşılar hakkında ne düşünüyorsunuz malum bebekler 3 dozu da oldu. Çok sinir oldum