- 10 Temmuz 2015
- 3.237
- 3.074
- 35
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #92.641
Oyyy insallah teyzoşu yaİnşallah yarına hiç bisici kalmaz yavrusun yerim onu ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyyy insallah teyzoşu yaİnşallah yarına hiç bisici kalmaz yavrusun yerim onu ben
Kışın ama arada yap kuzum sen yine. Zorlanıom diyorsan şırıngayı çok doldurma başlarda azıcıkla deneHaklısın iş başa düştüm mü yapılıyor dediğin gibi
Biberon almıyodu gün içinde oyuncak gibi eline verdim sık sık kuzum ondan sonra almaya başladı alıştı. Bi arkdaşımın kucağında öyle otururken uyudu birkaç kez ben de ona güvendim bakacak ablada da uyur belki diye. Benim okul çok yakın öğle arası gelip emziririrmm yine ne olur ne olmaz diye stok yapmaya başladım süt
Oyyy insallah teyzoşu ya
Vaaayy seni GATA liii orda doğmak da ayrı bi havalı be.Ben GATA doğumluyum Yorumları iyiyse gidin kuzum ama bende burda kadın doğumcu ararken GATA mezunu diye gittim ama hiç memnun kalmadım hayal kırıklığına uğradım
Sorma kuzum walla Naz zirve oluyo hastaydın. Yemeği bile yapamadım yarım kaldı kapattım altını fln neyse onlar iyi olsun da ya
Evett yaaa nasıl doğuruyolar evdemi acaba kiz
Vardır kuzum geçen yıl bi ark ım 1700 e gidiyordu çünkü artmıştır tabi bu yıl.Arkadaş İzmirde Prof özel muayeneye gidiyor 2600 mü ne olmuş fiyatı şok geçirmelik
Oyy erken yatmışlar kuzum ya . Aslında ikisini de erken den yatırıp esle vakit ayırmak lazım da olmuyo.Uyudular mi bebikler oğlan 10 buçukta yatti kiz da 9 da ama 4 kere geldik yanjna skmdi emzirdim bakalım
Kuzu sizin dişler yakındır bak . Biz de diş öncesi bi hastalandık fln. Sen kontrol et sabahlarıAy yeter ki iyi olsunlar bende ole yemek yapamadım hiç sürekli mizmiz kucakta uyuyamıyor fln
Kız böyle böyle sayılarını arttırıp bizi kovacaklarKız annemin orda var kadın hiç boş kalmıyor sürekli hamile. Annem soruyor söylemiyor bide saklıyorlar
Ananeler net yelek giydirir, benimki giydiriyorHahahaha annendemi diyo yelek giydirme
Valla yaaa. Annem bi kızıyor sordum da yok diyordu yine doğurmuş diyo ay canlarına da yazık valla.Kız böyle böyle sayılarını arttırıp bizi kovacaklar
Jou şimdi yeni evde foto atınca hemen diyor ora sıcak yelek mi giydirdinAnaneler net yelek giydirir, benimki giydiriyor
Ananeler yine bildiğimiz gibi Ama bizde haklı bişi diyemiyorum doğalgaz olmayınca evin her yeri farklı sıcaklıktaHee giydirmeee. Giydir diyo burnumdan getiriyor
2-2,5 saatlik mesafe kuzum ha deyince gidilmez oralaraYok mu üniversite hastanesine sorsan bi belki vardır
Bilirim valla soğuğu ya sizin bide doğalgaz yokAnaneler yine bildiğimiz gibi Ama bizde haklı bişi diyemiyorum doğalgaz olmayınca evin her yeri farklı sıcaklıkta
Hee uzakmış baya2-2,5 saatlik mesafe kuzum ha deyince gidilmez oralara
7 yıldır mı 10 yıldır mı ne evliler ama ev arkadaşı gibi.. Çocuk olmuyor diyordu kadın geldiklerinde.. Müge de hani tedavi vs gerekiyor sandı meğersem olay başkaymış. Onun için leylekler çocuk getirmiyor gibisinden bişi dediPara söz konusu olunca herkes her an değişebiliyo kuzum insanlara o payı bırakmak lazım kim olursa olsun fazla güvenmemek en iyisi fikrimce. Ayy ben tam izleyemedim leylek gafı neydi merak ettim
Ahahaha nerdeeee ama adam şıp diye buluyor buradakilerin bulamadığını Olaya bak şimdi. 1,5-2 sene önce çocuğun yüzünde daha sonra vücudunda kırmızı benekler çıktı. Burda 2 tane özel doktora götürdü. Kızamık dedi bir sürü tahlil yaptırttılar temiz hepsi.. Gitgide artmayada başladı. Arkadaşım çıldırdı tabi gittiler hemen İzmir’e.. Doktor büyüteçle bakıp sizin evde böcek mi var böcek ısırığı bu demiş2600 e çocuğu büyütüp mü veriyormuş