Her GATA ya gittiğimde ayrı bir dünya ayrı bir hava alıyorum. Üni stajlarımı orda yaparken çok gururlanmıştım burda doğdum ben diye
Hatta belki burca gittiğim doktorla aynı yerde bile bulunmuş olabilirim. Tüp bebekte de staj yapmıştım kdoğumcular yumurta toplamak için bulunduğum birime geliyorlardı
Bizim toplumda bazen sürü psikolojisi oluyor. Mesela burda instadan çok yayın yapan doktorlara rağbet daha fazla.. 2 özel hastane var birinde 4 kdoğum var onlar instada çok aktifler dolup taşıyor hastaları gece 1e kadar muayene sırası beklediğimi bilirim. Diğer özel hastanede ise 2 tane var. Bir tanesinin hastası çok fazla diğerinin orta seviye.. Hastası çok olan benim doğum doktorum. Öyle kendini gösterem birisi değil hep tavsiye üzeri hastaları memnun kalıyor. Hamileliğimi öğrenince açıkçası önceki doktora gitmedik diğer hastanedeki adı o zamanlar duyulmayanı seçtik şansımıza iyi çıktı kulakları çınlasın
Doktorun yorumlarına bakabilirsin kuzum hiç fikrin yoksa ben ilk başta googledaki yorumlarına bakıyorum varsa..