- 26 Ağustos 2020
- 2.357
- 3.814
- 32
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
Gaziantep canımKızlar hangi şehirdensiniz bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gaziantep canımKızlar hangi şehirdensiniz bakalım
Yakınmışız, ben de maraştayım 2 senedirGaziantep canım
Evet çok yakınmışız ben doğma büyüme buralıyımYakınmışız, ben de maraştayım 2 senedir
BalıkesirrKızlar hangi şehirdensiniz bakalım
Severim yazları gelirdikBalıkesirr
Kontrolün ne zaman kuzum inşallah bişey olmaz uzan dinlen sen progestan felan vermişmiydi sana doktorunİnşallah öyledir ama bu iğne batıyor gibi böyle vuruyor aşağıya doğru
Selizay Sen öğretmen misinnnKızlar hangi şehirdensiniz bakalım
Progestan hap kullanıyorum her gün proluton iğne kullanıyorum haftada birKontrolün ne zaman kuzum inşallah bişey olmaz uzan dinlen sen progestan felan vermişmiydi sana doktorun
İvitttttSelizay Sen öğretmen misinnn
Korkma bence kuzum benimde arada yoklayan değişik ağrılarım oluyor uzanınca geçiyor sen önlemini almışsın içini ferah tutProgestan hap kullanıyorum her gün proluton iğne kullanıyorum haftada bir
bende sosyal bilgiler öğretmeniyimm senin branşın neİvittttt
Ben de yabancı dil öğretmeniyimbende sosyal bilgiler öğretmeniyimm senin branşın ne
Canım benimde ağrım gidiyor geliyo . Özellikle farkettim gün sonlarında oluyor. Daha cok oturmak gerekiyor ama okulda zor Ben de AnkaradayımKızlar hangi şehirdensiniz bakalım
Hem de ne zor şöyle 2 ay rapor alsam bebişim tutunan kadar evde yatsam.. Ben 30 saat giriyorum bir de, o kadar yoruluyorum ki.Canım benimde ağrım gidiyor geliyo . Özellikle farkettim gün sonlarında oluyor. Daha cok oturmak gerekiyor ama okulda zor Ben de Ankaradayım
Kıyamam keşke alabilsen. Ben rehberlikçiyim sürekli derse girme durumum yok ama idareye oraya buraya koşturma halimiz oluyor o bile yoruyor. Allah çalışan annecik adaylarının yardımcısı olsunHem de ne zor şöyle 2 ay rapor alsam bebişim tutunan kadar evde yatsam.. Ben 30 saat giriyorum bir de, o kadar yoruluyorum ki.
Amiiiiin. En azından oturuyorsun odanda, keşke benim de olsa,Kıyamam keşke alabilsen. Ben rehberlikçiyim sürekli derse girme durumum yok ama idareye oraya buraya koşturma halimiz oluyor o bile yoruyor. Allah çalışan annecik adaylarının yardımcısı olsun
Keşkeeee Çokta odasında takılan bir tip değilimdir . Durmadan ders isterim öğretmenlerden ama bu sene frenlemem lazım kendimiAmiiiiin. En azından oturuyorsun odanda, keşke benim de olsa,
En sevdiğim öğretmen tipi derslerimi hep almak isteyenKeşkeeee Çokta odasında takılan bir tip değilimdir . Durmadan ders isterim öğretmenlerden ama bu sene frenlemem lazım kendimi
Bizim rehberlikçiler neden hiç istemiyorKeşkeeee Çokta odasında takılan bir tip değilimdir . Durmadan ders isterim öğretmenlerden ama bu sene frenlemem lazım kendimi
İlkokuldayım bir de . Kıyamam sınıf öğretmenleri de koşa koşa veriyorEn sevdiğim öğretmen tipi derslerimi hep almak isteyen