- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.472
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
Laborantım kuzum da kan almada da çalıştım uzun bi süreAaa sen hemşire miydin kız bilmiyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Laborantım kuzum da kan almada da çalıştım uzun bi süreAaa sen hemşire miydin kız bilmiyordum
Ben yarın gidecem canım ilk muayenem olacak çarşamba acilden kan vermiştim doktor cumartesi gelsinler demiş hemşireyeKızlar kese görenler kaçıncı haftasında keseyi gördüler? Daha doktora gitmeyenler ne zaman gitmeyi düşünüyor doktora? Çok kararsızım bu konuda ne zaman gitsem acaba diye
Benim aslında geçen hafta mideme kramp giriyordu bi yerde okumuştum belirti diye ben ihtimal vermemiştim ama bu hafta yok kasıklarım çok arıyorYani akıntı dışında hiçç belirtim yok akıntıda anormal bişi değil zaten gebe gibi hissetmiyorum hiç
Bende çarşamba gideceğim canım 1500 den sonra gözüküyor keseKızlar kese görenler kaçıncı haftasında keseyi gördüler? Daha doktora gitmeyenler ne zaman gitmeyi düşünüyor doktora? Çok kararsızım bu konuda ne zaman gitsem acaba diye
Benimde ağrı oluyor arada canım doktora sormadım da you tube da bi video izledim ufaktan ufaktan rahim genişlemeye başlıyormuş ondan oluyormuş diyorduKızlar rahmime bir şeyler batıyor gibi vajinaya doğru vuruyor, normal mi bu ya, batıp geçiyor, sonra tekrar oluyor. 1 saattir böyle
İnşallah öyledir ama bu iğne batıyor gibi böyle vuruyor aşağıya doğruBenimde ağrı oluyor arada canım doktora sormadım da you tube da bi video izledim ufaktan ufaktan rahim genişlemeye başlıyormuş ondan oluyormuş diyordu
Hoşgeldin canımMerhabalar hanımlar hayırlı olsun sağlıcakla ilerlesin inşallah herkesin gebeliği bende haziran annesi olucam Kısmet olursa listeye ismi kalp atışını duyduktan sonra eklettireyim
Bende de ara ara kramp gibi bişi giriyo ama çok şiddetli bişey değil eğer seninki şiddetliyse bi doktora git istersen canım.Hafif kramplar normalmişKızlar rahmime bir şeyler batıyor gibi vajinaya doğru vuruyor, normal mi bu ya, batıp geçiyor, sonra tekrar oluyor. 1 saattir böyle
Şiddetli değil ama ben burdayım diyorBende de ara ara kramp gibi bişi giriyo ama çok şiddetli bişey değil eğer seninki şiddetliyse bi doktora git istersen canım.Hafif kramplar normalmiş
Benim de hafif hafif sancılar oluyor genellikle sol bacağıma yakın. Bir de akıntı oluyor ama bazen kahverengi olabiliyor. Bir de su içmezsem uzun süre ağzımın içi acı oluyorKızlar sizin şu an belirtileriniz neler Benimki şeffaf bazen beyaz akıntı bir de adet olacakmış gibi ağrılar
Gideriz tabi gitmez miyiz Bana da hala garip geliyorGöremezlerse tekrar giderim ben onun için ne zorluklar çektim hala inanamıyorum ben hamileyim derken çok tuhaf oluyorum
Valla arabayı zor sürdüm eve gelirken kolumu açamadım resmen. Ben biraz daha geç gideyim diyorum bakalımYok canım artış çok güzel maşallah yazık kollarına sende görürsün canım keseyi haftaya hatta sen pazartesi bile görürsün
Daha gören yok sanırım Ben bu yeni haftayı da atlatıp öyle gitmeyi düşünüyorum 6 hafta falan olunca yani.Kızlar kese görenler kaçıncı haftasında keseyi gördüler? Daha doktora gitmeyenler ne zaman gitmeyi düşünüyor doktora? Çok kararsızım bu konuda ne zaman gitsem acaba diye
Merhaba hoş geldiniz. Size de hayırlı olsun Sağlıkla ilerlesin inşallah. Kan değerlerinize hala baktırıyor musunuz? Hiç muayeneye gittiniz miMerhabalar hanımlar hayırlı olsun sağlıcakla ilerlesin inşallah herkesin gebeliği bende haziran annesi olucam Kısmet olursa listeye ismi kalp atışını duyduktan sonra eklettireyim
Benim de yarım saattir kasığımın solunda var biraz öyle çok değil. Senin dediğin gibi adet günümden önce olmuştu üşütmüşüm gibiydi. Çok sıklaşırsa bi doktora görün tedbir amaçlıKızlar rahmime bir şeyler batıyor gibi vajinaya doğru vuruyor, normal mi bu ya, batıp geçiyor, sonra tekrar oluyor. 1 saattir böyle
Ağrı deği böyle batıyor gidiyor batıyor gidiyor ama huzursuz etti aşırı dereceBenim de hafif hafif sancılar oluyor genellikle sol bacağıma yakın. Bir de akıntı oluyor ama bazen kahverengi olabiliyor. Bir de su içmezsem uzun süre ağzımın içi acı oluyor
Gideriz tabi gitmez miyiz Bana da hala garip geliyor
Valla arabayı zor sürdüm eve gelirken kolumu açamadım resmen. Ben biraz daha geç gideyim diyorum bakalım
Daha gören yok sanırım Ben bu yeni haftayı da atlatıp öyle gitmeyi düşünüyorum 6 hafta falan olunca yani.
Merhaba hoş geldiniz. Size de hayırlı olsun Sağlıkla ilerlesin inşallah. Kan değerlerinize hala baktırıyor musunuz? Hiç muayeneye gittiniz mi
Benim de yarım saattir kasığımın solunda var biraz öyle çok değil. Senin dediğin gibi adet günümden önce olmuştu üşütmüşüm gibiydi. Çok sıklaşırsa bi doktora görün tedbir amaçlı
Şiddetli mi az mı pekiAğrı deği böyle batıyor gidiyor batıyor gidiyor ama huzursuz etti aşırı derece
Şiddetli değil ama ben burdayım diyor, iğne ucu batması gibi anlık geliyor geçiyor sonra tekrar oluyor bir süre sonraŞiddetli mi az mı peki
Bi şey olmaz Allahın izniyle. Progestan da kullanıyorsunŞiddetli değil ama ben burdayım diyor, iğne ucu batması gibi anlık geliyor geçiyor sonra tekrar oluyor bir süre sonra
Benim koca arabamı kullanmama izin vermiyor ya çok pimpirikli 9 ay nasıl geçecek acabaBenim de hafif hafif sancılar oluyor genellikle sol bacağıma yakın. Bir de akıntı oluyor ama bazen kahverengi olabiliyor. Bir de su içmezsem uzun süre ağzımın içi acı oluyor
Gideriz tabi gitmez miyiz Bana da hala garip geliyor
Valla arabayı zor sürdüm eve gelirken kolumu açamadım resmen. Ben biraz daha geç gideyim diyorum bakalım
Daha gören yok sanırım Ben bu yeni haftayı da atlatıp öyle gitmeyi düşünüyorum 6 hafta falan olunca yani.
Merhaba hoş geldiniz. Size de hayırlı olsun Sağlıkla ilerlesin inşallah. Kan değerlerinize hala baktırıyor musunuz? Hiç muayeneye gittiniz mi
Benim de yarım saattir kasığımın solunda var biraz öyle çok değil. Senin dediğin gibi adet günümden önce olmuştu üşütmüşüm gibiydi. Çok sıklaşırsa bi doktora görün tedbir amaçlı