- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #4.981
Korkma aynısını birebir yaşadım bende kahveye döncek o birşey değil benim daha 2 hafta içinde yeni bittii sağlıkli beslenKızlar görüyorum burda kanama yaşayanlar çok var benim de başıma geldi daha bugün kendime geldim. Dün öğlen adet kanamasından fazla kanamam oldu düşük yaptığımı düşünerek hemen bi doktora gittim kalp atışını gördüm çok şükür bebek canlıydıAma çok korktum progestan iğne kullanıyodum her gün 2 ampul. Ekstra bişey yapmadılar. Şimdi kanamam lekelenme şeklinde inşallah bir daha olmaz çok korkuyorum
Sancın oldu mu peki kuzum benim 2 gündür çok sancım oluyor özellikle yorulunca çok oluyorkan testi yaptırmadan hamile olup olmadığınızı nasıl bileceksiniz ki. evde yapılan idrar testleri sizi yanıltabilir. kimyasal gebelik olabilir dış gebelik olabilir. 2 günde bir aynı hastaneden test yaptırmanız gerekiyor ki sağlıklı mı değil mi anlaşılsın. burada bu kadar insan boşuna test yaptırmadı herhalde :)
kese öyle hemen görülmez ki. değerlerinizin belli bir seviyeye gelmesi gerekiyor. kadın doğumcunuz da nasıl test istemedi hayret doğrusu.
kuzum 1500i geçince vajinal yoldan keseyi görebiliyor doktorlar diye biliyorum. mesela karından görebilmek için de 3000 geçmesi gerek diyorlar. ama ben max 2500 iken karından gördüm kesemi. genelleme var öyle diye. ben 4+6 iken gördüm kesemi. o zaman hatta doktor bana senin tam haftanı kalp atışından sonra söyleriz demişti. buraya da bilmediğim için 5+0 yazdırmıştım mesela. bence sen 1 hafta kadar bekle acele etme gittiğinde direk görürsün keseyi. şimdi erken gidip göremezsen üzülürsün stres yaparsın.
olmayabiliyor kuzum. benim olmadı mesela.
Günaydın canım.Günaydınn herkese
Bugün uyandım pek bulantım olmadı sanırım düzeliyoruz galibaa
Sağlıklı beslen kuzummm ama hep yemek yemek istiyorum kahvaltı hiç istemiyorum ya mecbur yiyorum da işte aklım yemekteGünaydın canım.
Oh oh, ne güzel.
Ben uyandım 6’da.
Çok fenaydı midem.
Tekrar uyudum zorla, şimdi uyandım.
Daha iyi gibi.
Bakalım bir şeyler yiyince nasıl olucak.
Annende kalmakla en iyisini yapmışsın canım.Sağol canım valla moral oldunuz inşallah bir sorun olmaz pazar gününden beri yatıyorum anneme geldim o bakıyo sağolsun iğne için bile çıkmıyorum evde yaptırıyorum.
Bu sefer hemen fitil atınca az oldu kanama tüp bebek doktorum fitile gerek yok demişti ama diğer gittiğim doktor kullan demişti ben de tekrar kanama olunca son gittiğim doktoru dinlemeye karar verdim. İyi geliyor bence de fitil kanamaya.
Elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyorum canım.Sağlıklı beslen kuzummm ama hep yemek yemek istiyorum kahvaltı hiç istemiyorum ya mecbur yiyorum da işte aklım yemektemiden kotü olduğu zaman birsey at ağzına tereyağ peynir sür ye mesela ben oyle ederdim hep
Ayyyy hiç korkmayınn bende cok korktum canancım hatta kanamam bitsede benim hep kahve leke hep sürdü daha bugün kesildi gibi ama bakalımm kahve leke hiiçbirşey değill bu kanama için bu ay herkeste yaşıyor artık normal karşılanıyor hersey düzelecek hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz inanki kacgündür ister istemez ağlıyorum değişik duygular yaşıyorum resmen kocama sarıyorum hep sinirli sinirli konuşuyorumAnnende kalmakla en iyisini yapmışsın canım.
Güzel güzel bakar sana orada.
BakJou da sen de ben de, aynı haftalardayız. Demek ki bu zamanlarda bazılarında olabiliyor böyle şeyler.
Dün akşam biraz lekelenmem oldu, bi de ağrı başladı hafiften.
Heralde yine kanama geliyo dedim.
Çok korktum.
Uzandım ama ağlıyorum falan.
Eşim açtı internetten 6 ve 7.haftalardaki belirtileri okuyo.
Bak diyo, kanama olabilir, ağrı olabilir, hormonlardan dolayı duygusallık olabilir.
Hepsi yazıyo burda.
Ama işte insanın başına gelince o kadar kolay olmuyo.
Sadece kendini değil, karnındakini de düşünüp evham yapıyorsun.
Onun için çok iyi anlıyorum seni canım.
Hayırlısıyla bu günleri atlatalım.
Rabbim aklen, ruhen ve bedenen sağlıklı evlat nasip etsin bizlere.
Olsun neolursa olsun beslen kuzum bu 3 ay içinde gelişimi cok onemli sonrasıda onemli ama suan gelismeye calsiiyo bebüklerimizElimden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyorum canım.
Evet, benim mideme de tuzlu şeyler özellikle peynir iyi geliyo.
Benim de aksine hiç yemek yiyesim yok.
1 kilo verdim hamileliğimi öğrendiğimden beri.
Daha zayıflamak istemiyorum.
Bakalım, bulantılar artarsa nasıl olacak.
yok kuzum sancılarım geçeli çok oldu 2 haftadır falan ne kasık ağrım var ne bel ağrım. ama belki sen ayaklarını üşütmüşsündür. gaz sancın vardır onu normal sancı hissediyor olabilirsinSancın oldu mu peki kuzum benim 2 gündür çok sancım oluyor özellikle yorulunca çok oluyor
Ya ben de her gecen gün daha iyiyim sanki. Umarim böyle devam eder.Günaydınn herkese
Bugün uyandım pek bulantım olmadı sanırım düzeliyoruz galibaa
Kesinlik canım söylediklerin hep kasık ağrısı yapıyor bende. Sürekli ve bıçak saplanmasi gibi şiddetli bir ağrı girmediği sürece bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Birde sistit var mesela o da ağrı yapıyor kasiklarda.yok kuzum sancılarım geçeli çok oldu 2 haftadır falan ne kasık ağrım var ne bel ağrım. ama belki sen ayaklarını üşütmüşsündür. gaz sancın vardır onu normal sancı hissediyor olabilirsin
Hadi gözün aydınKızlar duydum kalp atışınıherşey yolunda çok şükür allah devamını getirmeyi nasip etsin
Bende günlük hayatıma devam ediyorum. Etmeye çalışıyorum diyeyimGünaydın herkese nasılsıniz bugün az bulantili bir gün olması dileğiylebirsey fark ettim çoğu hamileler özellikle ilk haftalardan 12.haftaya kadar baya dikkat ediyor dinleniyor çok ayağa kalkmıyor. Ben normal hayata devam ediyorum sadece ağır kaldırmıyorum ama evi eskisi gibi temizliyorum ayaktayım genelde çok yorulunca yatıyorum ancak ama yanlış mı yapıyorum acaba doktor da birsey demedi belkide daha başındayız diye. Bugün pazara gidecem ama kafamda deli sorular sonradan bir şey olursa benim yüzümden çok üzülürüm. Kimseye söylemediğim için çevremdekilere soramıyorum da sizler bir şeyler diyiverin bari
Inşaallah inşaallahhYa ben de her gecen gün daha iyiyim sanki. Umarim böyle devam eder.
Zaten idrar yolu enfeksiyonum var sanırım ayaklarım da hiç ısınmıyor bilemedim valla tek öyle olsunyok kuzum sancılarım geçeli çok oldu 2 haftadır falan ne kasık ağrım var ne bel ağrım. ama belki sen ayaklarını üşütmüşsündür. gaz sancın vardır onu normal sancı hissediyor olabilirsin
gebeliğinizin hangi haftasındasınız bilmiyorumda pazar biraz iddialı olmaz mıGünaydın herkese nasılsıniz bugün az bulantili bir gün olması dileğiylebirsey fark ettim çoğu hamileler özellikle ilk haftalardan 12.haftaya kadar baya dikkat ediyor dinleniyor çok ayağa kalkmıyor. Ben normal hayata devam ediyorum sadece ağır kaldırmıyorum ama evi eskisi gibi temizliyorum ayaktayım genelde çok yorulunca yatıyorum ancak ama yanlış mı yapıyorum acaba doktor da birsey demedi belkide daha başındayız diye. Bugün pazara gidecem ama kafamda deli sorular sonradan bir şey olursa benim yüzümden çok üzülürüm. Kimseye söylemediğim için çevremdekilere soramıyorum da sizler bir şeyler diyiverin bari