2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Kesinlik canım söylediklerin hep kasık ağrısı yapıyor bende. Sürekli ve bıçak saplanmasi gibi şiddetli bir ağrı girmediği sürece bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Birde sistit var mesela o da ağrı yapıyor kasiklarda.
Ya işte çözemedim ki yani aslında sürekli oluyor 2 gündür ama Perşembe gidicem 2 günüm kaldı o zamana kadar ters bir şey olmasa bari 🙏

Günaydın herkese nasılsıniz bugün az bulantili bir gün olması dileğiyle 😍 birsey fark ettim çoğu hamileler özellikle ilk haftalardan 12.haftaya kadar baya dikkat ediyor dinleniyor çok ayağa kalkmıyor. Ben normal hayata devam ediyorum sadece ağır kaldırmıyorum ama evi eskisi gibi temizliyorum ayaktayım genelde çok yorulunca yatıyorum ancak ama yanlış mı yapıyorum acaba doktor da birsey demedi belkide daha başındayız diye. Bugün pazara gidecem ama kafamda deli sorular sonradan bir şey olursa benim yüzümden çok üzülürüm. Kimseye söylemediğim için çevremdekilere soramıyorum da sizler bir şeyler diyiverin bari😅
kuzu doktor bana günlük hayatına devam et demişti. ama pazara gittiğinde de ağır kaldırmasan iyi olur aslında. varsa pazar araban daha sağlıklı olabilir.
Kızlar duydum kalp atışını💕 herşey yolunda çok şükür allah devamını getirmeyi nasip etsin🥰🥰
hadi gözün aydın canım

gebeliğinizin hangi haftasındasınız bilmiyorumda pazar biraz iddialı olmaz mı 😊marketten falan idare edebilirseniz daha iyi olur eğer yanınızda taşımanıza yardımcı kimse yoksa kendinizi riske atmayın sağlıklı güzel günler dilerim 🙏
Daha hangi hafta bilmiyorum kese çok küçük göründü haftaya gel dedi. Oyle mi dersiniz bilmiyorum ki yanlış yapıyorum o zaman. Tekim ben maalesef yardım edecek kimse yok.

kızlar bir şey sormak istiyorum. besleme şeklinizi nasıl yapıyorsunuz. doktor bana hafta da 2 ya da 3 gün et 2 gün balık 1 günde bakliyat şeklinde ilerlememi söyledi. buna sadık kalamıyorum her zaman. balıktan nefret ediyorum mesela hafta da 1 kere ancak yiyebildim. sabahları mutlaka yumurta (haşlanmış ya da omlet şekilde) yiyorum peynir süt ve bazen akşamları yatarken de süt içmeye çalışıyorum. gün içinde ceviz badem ve kuru kayısı yiyorum. şu 2 gündür de her gün 1 tane muz ara öğüne denk getiriyorum ve diğer bir ara öğünde de eti form limonlu bisküvitini yiyorum. doğru mu yapıyorum hiç bir fikrim yok. ama artık çok acıkıyorum ara öğün koymak zorunda kaldım kendime. öğlenleri de iş yerinde ne yemek çıkarsa mecbur onu yiyorum ve yanında yoğurt oluyor mutlaka yemeğimin. ilk 3 ay kilo mümkün olduğunca az kilo almakta yarar var. 7+0ım bugün tam olarak ve 1 kg aldım bile :) ama o kadar fazla şişlik var ki. eskisi gibi yemek yemediğim halde o 1 kg nasıl geldi hiç anlamadım.

kuzu doktor bana günlük hayatına devam et demişti. ama pazara gittiğinde de ağır kaldırmasan iyi olur aslında. varsa pazar araban daha sağlıklı olabilir.

hadi gözün aydın canım
Var canim araba az az almaya çalışıyorum hafif olsun diye. Patates soğanı marketten sipariş veriyorum ama diğer sebzeler pazarda olduğu gibi taze güzel olmuyor malesef

Ya işte çözemedim ki yani aslında sürekli oluyor 2 gündür ama Perşembe gidicem 2 günüm kaldı o zamana kadar ters bir şey olmasa bari 🙏
Doktoruna whatsaptan mesaj atamıyor musun ya da arayıp sorsan için rahat ederdi. Ben sistit olduğumda yazmıştım rahatlatmisti beni.

Var canim araba az az almaya çalışıyorum hafif olsun diye. Patates soğanı marketten sipariş veriyorum ama diğer sebzeler pazarda olduğu gibi taze güzel olmuyor malesef
canım bence pazara evin çokta uzak değilse öyle bayır mayır çıkmayacaksan da kendini yormadan alışverişini yapabilirsin. ağır kaldırmamaya özen göster yeter bence

canım bence pazara evin çokta uzak değilse öyle bayır mayır çıkmayacaksan da kendini yormadan alışverişini yapabilirsin. ağır kaldırmamaya özen göster yeter bence
Tamam canım teşekkür ederim cevapladigin icin😊yakın eve yürüme ile 5 dakika. İnşallah birsey olmaz iki gün sonra kontrole gidecem zaten sıkıntılı bir durum varsa söyler herhalde doktor. Buarada şişlik bende de var dışarıdan kilo almadım görünüyor ama sanırım ödem kilo olarak yansıyor. Beslenmende gayet güzel bende yumurta ceviz süt yoğurt meyve eksik etmemeye çalışıyorum. Balığı da iki haftada bir zorla yiyorum sebze yemeği ne yapim diye düşünürken bulamıyorum birsey canım istemiyor et yapıyorum çok yiyorum bunu azaltmam lazim 😅

Doktoruna whatsaptan mesaj atamıyor musun ya da arayıp sorsan için rahat ederdi. Ben sistit olduğumda yazmıştım rahatlatmisti beni.
Yok canım numarasini almadım daha. Bu gittiğimde size nasıl ulaşabilirim diye soracağım. Benimde öyle bir şey sanırım bakalım ne diyecek gidince

Kızlar sat 23 Eylül. Yanlış mı hesapladım bilmiyorum ama 4+5 oluyorum galiba. Yarın randevum var kese görmek için umarım görürüz🙏

Benim dünden beri kasık batmalarım oluyor sağ taraf yoğunlukta ama solda da oluyor. Korkuyorum dış gebelik mi diye. Kanamam yok. 3 kez baktırdım betam 2 kattan fazla arttı. Progesteron değerim de 30 küsürdü. Biliyorum bunlar önemli ama değeri düzgün artanlarda da oluyor. Aldı beni bir endişe yarın nasıl olacak bilmiyorum. Sizin ilk haftalarda böyle batmalarınız oluyor muydu? Çok yoğun ağrı değil böyle ince ince batma oluyor

kızlar bir şey sormak istiyorum. besleme şeklinizi nasıl yapıyorsunuz. doktor bana hafta da 2 ya da 3 gün et 2 gün balık 1 günde bakliyat şeklinde ilerlememi söyledi. buna sadık kalamıyorum her zaman. balıktan nefret ediyorum mesela hafta da 1 kere ancak yiyebildim. sabahları mutlaka yumurta (haşlanmış ya da omlet şekilde) yiyorum peynir süt ve bazen akşamları yatarken de süt içmeye çalışıyorum. gün içinde ceviz badem ve kuru kayısı yiyorum. şu 2 gündür de her gün 1 tane muz ara öğüne denk getiriyorum ve diğer bir ara öğünde de eti form limonlu bisküvitini yiyorum. doğru mu yapıyorum hiç bir fikrim yok. ama artık çok acıkıyorum ara öğün koymak zorunda kaldım kendime. öğlenleri de iş yerinde ne yemek çıkarsa mecbur onu yiyorum ve yanında yoğurt oluyor mutlaka yemeğimin. ilk 3 ay kilo mümkün olduğunca az kilo almakta yarar var. 7+0ım bugün tam olarak ve 1 kg aldım bile :) ama o kadar fazla şişlik var ki. eskisi gibi yemek yemediğim halde o 1 kg nasıl geldi hiç anlamadım.

Paketli gıdaları çok önermiyorlar canım elinden geldiğince yememeye çalış. Yoksa gayet güzel dikkat ediyorsun bence :) hepimiz öyleyiz bende 2 kilo almış görünüyorum galiba ödem şişlik falan diye umuyorum:)

Yok canım numarasini almadım daha. Bu gittiğimde size nasıl ulaşabilirim diye soracağım. Benimde öyle bir şey sanırım bakalım ne diyecek gidince
Önemli birsey yoktur canım aklına kötü şeyler getirme. Hersey yolunda olsun Glgüzel haberlerle gel inşallah perşembe günü🥰 o günü bende bekliyorum sabırsızlıkla 😇

Kuzum ben sabah kahvaltısını 3 gün peynir zeytin simit domates falan gecistiriyorum evde olduğum 4 gün mutlaka haşlanmış yumurta yiyorum. Akşam yemeğinde de mesela dün ıspanak kavurması ondan önceki gün kırmızı et sonra balık nohut yemeği falan o tarz gidiyorum ama sürekli açım. Mesela okulda öğle arası bir şey yiyemiyorum fındık fıstık atıştırma tarzında oluyor eve gittigimde de halim kalmıyor. Allah'tan 3 gün çalışıyorum sadece yoksa halim haraptı

• Beğen
Reactions: kdv
Kızlar benim gibi burnu tıkalı olan var mı? Bildiğin nefes almakta çok güçlük çekiyorum. Burnum kıpkırmızı oldu silmekten aynı durumu yaşayan varsa bana yardımcı olabilir mi?
Benim geceleri tikaniyor ama hasta olmuşum gibi degil kuru bir tıkanıklık progesteron hormonu yükselince olabiliyormuş. Grip nezle olmadığına emin misin?

Kızlar sat 23 Eylül. Yanlış mı hesapladım bilmiyorum ama 4+5 oluyorum galiba. Yarın randevum var kese görmek için umarım görürüz🙏

Benim dünden beri kasık batmalarım oluyor sağ taraf yoğunlukta ama solda da oluyor. Korkuyorum dış gebelik mi diye. Kanamam yok. 3 kez baktırdım betam 2 kattan fazla arttı. Progesteron değerim de 30 küsürdü. Biliyorum bunlar önemli ama değeri düzgün artanlarda da oluyor. Aldı beni bir endişe yarın nasıl olacak bilmiyorum. Sizin ilk haftalarda böyle batmalarınız oluyor muydu? Çok yoğun ağrı değil böyle ince ince batma oluyor

Benimde çok yoğundu ağrım kaç defa doktorumu aradım hatta korktum ama korkulacak bişey yok yerleşme ağrısı o demişti. Kanamanda yokmuş rahat olun bence 🤗

1
Bence başka dokta git kuzum sat a göre benim 9. Hafta bir hafta geriden geliyor ultrasona göre buradaki takvimide değiştirdim. Şöyle düşün yumurta adetten beş gün sonra büyüyor bir hafta sonra çatlıyor . Daha önce çok tedavi oldum ordan biliyorum . Bu durumda da normal değil mi gelişim biraz geç büyüyüp çatlamış ise sat a bakmamak lazım. Benim doktorum eski bir yöntem sat a göre hesap,ultrasonda görüp bakıcaz dedi hiç de geri falan demedi. Doktorumu çok seviyorum zaten.
Çok teşekkür ederim dün akşam zeynep kamile acile gittim kalp atışı gözükmüyor kesede aşağı kaymış dedi 4 gündür ara ara kahverengi bazende açık pembe kanamam oluyo galiba buseferde tutunamadı hayırlısı artık cuma günü tekrar çağırdılar beklemekten başka çaremiz kalmadı

Benimde çok yoğundu ağrım kaç defa doktorumu aradım hatta korktum ama korkulacak bişey yok yerleşme ağrısı o demişti. Kanamanda yokmuş rahat olun bence 🤗
4 gün kadar önce peçeteye silince gelen kahverengi akıntı oldu ama o zamandan beri herhangi bir lekelenme vs olmadı şükür. Yarın sabah randevum resmen stres oldum. Şimdi kese için sonra Allah nasip ederse kalp atışı için olacak. Hamilelik insanın yüreğinin ağzında gezmesi gerçekten 😅

X