Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kanserojen madde içermeyen ve su geçirmez olan “F Serisi” günlük yaşantınızda ve seyahatlerinizde size eşlik edebilmesi için tasarlandı. Termoslu bölümler ve fonksiyonel aparatlar gibi ayrıntılar, bu bebek bakım çantasının işlevselliğini artıyor. Geniş iç hacmi ile bebeğinizin tüm...
Bugün kendim yapacaktım az biraz eşim yoktu. Annem geldi. Onla tamamen yaptık. Bilgisayar masasını oturma odasına alacaktık ya. Aldık ama güzel olmadı hem de çok yer kapladı geri çocuk odasına koyduk kenara. Modemi falan oturma odasına alırız. Bilgisayar dursun kullanmadığımızda kapatırız artık dedik şu an benim her şey hazır bi detaylı temizlik kaldı halı cam falan onu da bayramdan sonra inşallah halletcez ondan sonra beklemece
bu hafta pek giremedim özledim sizleri mart ve nisan annelerini okudum şimdi. Mart da doğurmayan kalmamış, nisan da başlamış doğurmaya. Geliyor gelmekte olan
bu hafta pek giremedim özledim sizleri mart ve nisan annelerini okudum şimdi. Mart da doğurmayan kalmamış, nisan da başlamış doğurmaya. Geliyor gelmekte olan
Kızlar bugün acile gittim
bebek iyi
suyum azalmıştı düzelmiş
rahim uzunluğu iyi
dedi...
İdrar tahlilini gösteremedim.
Peki benim bu ağrıalrım neden dedim öylece yüzüme baktı sadece dr
Genel cerraha filan mı gideyim ben ne yapayım ki
bebek iyi
suyum azalmıştı düzelmiş
rahim uzunluğu iyi
dedi...
bebek iyi
suyum azalmıştı düzelmiş
rahim uzunluğu iyi
dedi...
Canım çalışıyor musun şu an
Yada evde iş yapıyor musun?
Benim de çok ağrım vardı bıraktım işi gücü ve asla eğilmiyorum yere. Geçti sayılır canım.
Kendine çok cici bak tatlım ❤