Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ooooo vallaha yapar çeker atardımdaa biz odaya işe koyulcaz sinii bugün hepsini bitricez allahın izniylee dahada kafamızı yormamak adıylaa mayısa zamanımız olmaz hiç vallahi yorulduk
Ooooo vallaha yapar çeker atardımdaa biz odaya işe koyulcaz sinii bugün hepsini bitricez allahın izniylee dahada kafamızı yormamak adıylaa mayısa zamanımız olmaz hiç vallahi yorulduk
Ayy kıZlar gece bel ağrısından uyuyamadım ya. Dün öğlen kv geldi . Akşam çaya da görümcemler gelecekti onlar da son dk pat öğlen 3gibi geldiler. Bişe ler hazırla yemek çay kahve derken gece 11görümceler gitti , kv kaldı. Ama bn baya yoruldum . Normalde olsa hiç sorun değil de şimdi bilionuz artık insan zorlanıyor . Şimdi bile kalkınca hala belimde bi ağrı var ya
Ben de katılmak isterdim de buzluğa çalıştım bugün ramazan hazırlığı belim pert biraz dinleniyorum şimdi birazdan çocuğa birşeyler yedircm kendim de yesem iyu olur çok yorgunummmm
Size afiyet olsun
Ben de katılmak isterdim de buzluğa çalıştım bugün ramazan hazırlığı belim pert biraz dinleniyorum şimdi birazdan çocuğa birşeyler yedircm kendim de yesem iyu olur çok yorgunummmm
Size afiyet olsun
Bende favorilere ekledim de küçük sepetler var evde ilk çocuktan kalan onları kullanırım dedim , herhangi bir sepet olsun da kullanışlı oluyor çünkü herşeyin bir arada olması