- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı belirtileri yaşadım kuzum ama benimki tutmadı progestan kaynaklı ağrılar ilk aşılamamda da aynı belirtiler vardı ve tutmuştu ama maalesef düşük oldu bundada aynılarını hissettim ama tutmadı malesef ben regl oldum ve hatta temizlendim hayaller başka bahara artıkGenelde göğüsleri ağrıyanlar hamile kaliyo evet
Evet... hayaller başka bahara...Aynı belirtileri yaşadım kuzum ama benimki tutmadı progestan kaynaklı ağrılar ilk aşılamamda da aynı belirtiler vardı ve tutmuştu ama maalesef düşük oldu bundada aynılarını hissettim ama tutmadı malesef ben regl oldum ve hatta temizlendim hayaller başka bahara artık
İnşallah tutar sende benim gibi üzülme... ben bu sefer gerçekten yıkıldım, doktor çok umutlandırmıştı...Progeston kullanmadim ilk zamanlar kasıklarim agrimisti 11. Günündeyim göğüslerim çok az ağrıyo başka bir belirti yok galiba benimde tutmadı yarın kan vericem
Hayır kesinlikle sıkışık gitme, doktor asilamadan sonra biraz yat sakın kalkma diyor yarim saat falan uzanıyorsunSelam kızlar aşılamada da idrara sıkışık mı giriliyor
Hayır ben girmeden yaptım ki aşılama sonrası hemen wcye gitmiyim diye ama yinede tutmadi galiba boşver çokta takılma veren AllahSelam kızlar aşılamada da idrara sıkışık mı giriliyor
Kız ben 5 dk bile yatmadım hemen kaldırdilarHayır kesinlikle sıkışık gitme, doktor asilamadan sonra biraz yat sakın kalkma diyor yarim saat falan uzanıyorsun
Aynen öyleHayır ben girmeden yaptım ki aşılama sonrası hemen wcye gitmiyim diye ama yinede tutmadi galiba boşver çokta takılma veren Allah
Aa neden acaba, bana 20 dk uzan kalkma dedi ben yarim saat yatiyim dedim ama yinede olmadıKız ben 5 dk bile yatmadım hemen kaldırdilar
Aa neden acaba, bana 20 dk uzan kalkma dedi ben yarim saat yatiyim dedim ama yinede olmadı
Hastane değil jale Gürlüler kliniği, bursadaNerde hangi hastanede yaptırdın sen
Gerçekten çok çok iyi bir doktor çok memnunumNerde hangi hastanede yaptırdın sen
Ne kadara yaptırdın pekiGerçekten çok çok iyi bir doktor çok memnunum
Sprem yıkama pembemavi hastanesinde 1500 tlNe kadara yaptırdın peki
Mecical parkSprem yıkama pembemavi hastanesinde 1500 tl
Aşılama Jale Gürlüler de 2000 tl
Sen nerde yaptırdın
Ne kadaraMecical park
6 binNe kadara
Gerçekten çokmuş, nerde oturuyorsun