İstanbul'dayim canimGerçekten çokmuş, nerde oturuyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstanbul'dayim canimGerçekten çokmuş, nerde oturuyorsun
Hee anladım, Rabbim mujdelesin hepimiziİstanbul'dayim canim
Amiin aminnHee anladım, Rabbim mujdelesin hepimizi
Polikistik over misinAmiin aminn
Hayır benim hiç sıkıntım yok eşimde ileri hareketli de problem varPolikistik over misin
Erkekte sorun olanlarin 90% aşılamada tutuyormuş diye biliyorumHayır benim hiç sıkıntım yok eşimde ileri hareketli de problem var
Kaçıncı gunundesinHayır benim hiç sıkıntım yok eşimde ileri hareketli de problem var
11. Gündeyim canım ama adet olucam hissediyorumKaçıncı gunundesin
1.2 çıktıysa bence yükselmezKızlar 14. Gün 1.2 çıkmıştı beta 17. Gundeyim adet olmadım böyle olan var mı aranızda? Bu kadar gecikme normal mi
Bence hamilesin sen♡11. Gündeyim canım ama adet olucam hissediyorum
Yaaa görünce bile gülümsedim o nerden çıktı şimdi inşallah öyledir ama maalesef bence değilimBence hamilesin sen♡
Yukselmez bence de ama bu kadar kecikmesi de normal değil bekli geç döllenme olmuştur sen yine tahlil ver benceKızlar 14. Gün 1.2 çıkmıştı beta 17. Gundeyim adet olmadım böyle olan var mı aranızda? Bu kadar gecikme normal mi
Progesteronu bırakalı üç gün oldu adetlerim çok düzenlidir bu kadar gecikince bir umut diyorum1.2 çıktıysa bence yükselmez
Sende bir sorun yokmuş bak eşinde varmış o da asilmayla olucak inşallah. Ilk aşılaman mıYaaa görünce bile gülümsedim o nerden çıktı şimdi inşallah öyledir ama maalesef bence değilim
Ben de acaba geç döllenme mi diyorum inşallah öyle olur yarın doktorumu arayacağımYukselmez bence de ama bu kadar kecikmesi de normal değil bekli geç döllenme olmuştur sen yine tahlil ver bence
Bence o da tekrar tahlil vermeni isteyecekBen de acaba geç döllenme mi diyorum inşallah öyle olur yarın doktorumu arayacağım
Ah inşallah pek umut vermemişti aşılamayı yaparken yarın tekrar test ister de pozitifi görürüm inşallah çok sağolun cevap icinBence o da tekrar tahlil vermeni isteyecek
Öyle düşünme ona kalırsa benim doktorumda beni çok fazla umutlandırdı 85% olucak dedi ama olmadı. Olduran Allah doktorlar sadece vesile onlar da bilemezAh inşallah pek umut vermemişti aşılamayı yaparken yarın tekrar test ister de pozitifi görürüm inşallah çok sağolun cevap icin
Öyle elbette Allah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin bizlere inşallah, kimseyi evlat hasretiyle sınamasın çok zor anlıyorum sizi hele o doktor yorumuyla umutlanip negatif görmek beni çok zorlardı bu ay en azından zaten negatif diyerek bekledimÖyle düşünme ona kalırsa benim doktorumda beni çok fazla umutlandırdı 85% olucak dedi ama olmadı. Olduran Allah doktorlar sadece vesile onlar da bilemez