- 12 Haziran 2022
- 57
- 31
- 8
- 32
Aynı şeyden muzdaripdim antibiyotik kullanıyorum 1 haftadır crp bi tık yuksek çıktığı için ve şuan benimde 9-10 gün var transfere hâla tam geçmiş değil. En çok dut kurusu öneriliyor Saraçoğlunun tarifi Google yaz çıkar tabi crp yüksekliği için. Boğaz içinde ballı süt , çiğ sarımsak çiğnemek, zencefil çiğneyip ağızda emmek, birde bal yemek bunların hepsi boğazı temizler ama düzenli yapmanı öneririm hergun yapmaya gayret et. İnşallah şifa olur.Günaydın kizceler moralim çok bozuldu dünden beri tekrar boğaz ağrısı enfeksiyonu başladı doğal yollarla nasıl geçer bilen var mi transfere 10 gün felan kaldırıldı geçer mi o zamana kadar acaba
Peki transferden sonra sikinti oluyor muymus bebekte olduki tuttu allaj korusun bi rahatsizlik.meydana geliyor muymusBazı kromozomları sanırım görülüp bakılamıyor. Emin değilim ama. Transfer olabiliyor
Mozail tramsfer olup sağlıklı doğuran çok varmış. Ama benim doktorum şey demişti. Mozaikliğininde bir yüzdesiz olması gerek. Belli bir yüzde deki transfer ediliyor falan diye. Transfere uygun olup olmadığına göre transfer ediliyormuşPeki transferden sonra sikinti oluyor muymus bebekte olduki tuttu allaj korusun bi rahatsizlik.meydana geliyor muymus
1.yemek kasigi dut kurusunu 1 su bardagi suda kaynatip ic hergun biraz da olsa enfeksiyonu geciyor hem bogazin yumusae hem kan yapar.ya transfer zamani bende idrsr yolu enveksiyonu oldum yeni gecti gibi ama grip olmaktan korkuyorum simdideAynı şeyden muzdaripdim antibiyotik kullanıyorum 1 haftadır crp bi tık yuksek çıktığı için ve şuan benimde 9-10 gün var transfere hâla tam geçmiş değil. En çok dut kurusu öneriliyor Saraçoğlunun tarifi Google yaz çıkar tabi crp yüksekliği için. Boğaz içinde ballı süt , çiğ sarımsak çiğnemek, zencefil çiğneyip ağızda emmek, birde bal yemek bunların hepsi boğazı temizler ama düzenli yapmanı öneririm hergun yapmaya gayret et. İnşallah şifa olur.
Anladim ne zor isler yaMozail tramsfer olup sağlıklı doğuran çok varmış. Ama benim doktorum şey demişti. Mozaikliğininde bir yüzdesiz olması gerek. Belli bir yüzde deki transfer ediliyor falan diye. Transfere uygun olup olmadığına göre transfer ediliyormuş
MalesefAnladim ne zor isler ya
Evet bende arkadaşa onu önermek istedim. 1 haftadır sabah akşam içiyorum inşallah şifa olur. İlk transferimde bende gripdim ve eminim ozaman crp çok yüksekti ve malesef kimyasalla sonuçlandı. inşallah dikkat edin sizde transferi sağ sağlim atlatıp gönlümüzden geçen hayırlı sonuçlara ulaşmak nasip olsun1.yemek kasigi dut kurusunu 1 su bardagi suda kaynatip ic hergun biraz da olsa enfeksiyonu geciyor hem bogazin yumusae hem kan yapar.ya transfer zamani bende idrsr yolu enveksiyonu oldum yeni gecti gibi ama grip olmaktan korkuyorum simdidehastalanmadan atlatsaydik su transferi
Amin insallah hepimizin oyle olsun sizede cokngecmis olsun.femara vermisler sizede galiba bendecarpinti yapti 5 gun kullan dedi.doktor bugun 5.gunum acayip.carpintim.var .sizde herhangi bir yam etki yapti miEvet bende arkadaşa onu önermek istedim. 1 haftadır sabah akşam içiyorum inşallah şifa olur. İlk transferimde bende gripdim ve eminim ozaman crp çok yüksekti ve malesef kimyasalla sonuçlandı. inşallah dikkat edin sizde transferi sağ sağlim atlatıp gönlümüzden geçen hayırlı sonuçlara ulaşmak nasip olsun
Slm ,bende bekliyorum Aralık 9u transfer olacak inş heyecanlıyım Rabbim yardım etsin hepimizebende aralıka 2. adetimi olunca transfer olcam inşallah. daha ilk adetimi ayın 9unda oldum bakalım 2. adeti nezaman olcam
umarım çok güzel haberler alırız
Valla kuzum sıcak şeyler içtim tuzlu gargara yaptım bi tane de multicold diye suda eriyen bir ilaç içtim geçti şimdilik bir sıkıntım yokMerhaba cozum bulabildinizmi bende bogaz agrisi var transferimi az kaldi
Sağol canım şimdilik geçti gibi tekrarlarsa dediklerini de denerimAynı şeyden muzdaripdim antibiyotik kullanıyorum 1 haftadır crp bi tık yuksek çıktığı için ve şuan benimde 9-10 gün var transfere hâla tam geçmiş değil. En çok dut kurusu öneriliyor Saraçoğlunun tarifi Google yaz çıkar tabi crp yüksekliği için. Boğaz içinde ballı süt , çiğ sarımsak çiğnemek, zencefil çiğneyip ağızda emmek, birde bal yemek bunların hepsi boğazı temizler ama düzenli yapmanı öneririm hergun yapmaya gayret et. İnşallah şifa olur.
Ben hiç yaşamadım kan sulandırıcıda canım. Ama suyu az içtiğimden de olabilir dediğin gibi bol içmeye bakGünaydın kizceler transfer ilaçlarına başlamış olanlara sorum var ben kan sulandırıcı olarak coraspin 100 mg günde bir kez içiyorum iki gündür idrar rengi koyulasti turuncu gibi oldu biraz araştırdım kan sulandırıcı ilaçlar yapabilir yazıyordu sizde de böyle bir şey yaşayan oldu mu bide bu aralar suyu az içtiğimi farkettim ondan da olmuş olabilir mi
Evet kuzum zaten bu süreçte su da çok önemli düzenli içmeye başladımBen hiç yaşamadım kan sulandırıcıda canım. Ama suyu az içtiğimden de olabilir dediğin gibi bol içmeye bak
Kesinlikle canım şifa olsun içEvet kuzum zaten bu süreçte su da çok önemli düzenli içmeye başladım
Yok kuzum cuma günü kontrol var sonra transfer günü belli olacak inşallah yolunda gider her şeyKesinlikle canım şifa olsun iç
Bugün komtrolün vardı sanki dimi yalnış hatırlamıyprsam
Maşallah ne güzel canım kaç yaşında sın canım35 yumurta toplandi canim 29 tane dolu cikti, 4 tane 3.gun donduruldu kalanlari 5inci güne tasicaz dediler 9 tane 5. gün birinci kalite embriyo oluştu ve ayın 16sı bitane transfer ettiler
26:)Maşallah ne güzel canım kaç yaşında sın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?