- 3 Kasım 2017
- 4.598
- 7.860
- 158
- 35
- Konu Sahibi Emineemine89
-
Merhaba, streslı bi işim oldugu ıcın ben o dönemde evde dinleniyordum. İşten cıktım paso dınlenırım artık bu kez ki transferde :) Yıne bı 3 gun evde dınlenın bence, işten cok izin alamıyorsanız rapor da sıkıntı yasıyorsanız.Kizlar transfer sonrasi evde olup dinlenerek gecircek olan var mi? Yoksa calisicak misiniz?
Ben transferimde 3 gün rapor yazdırmıştm cmtesi pzarıda bağlamıştım 5 gün etmişti sonrasında işime dönmüştüm ama yinede dikkat ediyordum...izin alabiliyorsanız en 3-5 izin almanızı tavsiye ediyorum...Kizlar transfer sonrasi evde olup dinlenerek gecircek olan var mi? Yoksa calisicak misiniz?
Isten izin almam zaten maalesef söz konusu degil ancak rapor alirim.. ama o da bana ayri bi stres yaratiyor yalan olucagi icinMerhaba, streslı bi işim oldugu ıcın ben o dönemde evde dinleniyordum. İşten cıktım paso dınlenırım artık bu kez ki transferde :) Yıne bı 3 gun evde dınlenın bence, işten cok izin alamıyorsanız rapor da sıkıntı yasıyorsanız.
Bankacıyım. Ben rapor alırken rahattım streslı bi iş oldugu ıcın 10 gun rapor alıyordum. Siz ne soylemeyı dusunuyorsunuz ıs yerıneIsten izin almam zaten maalesef söz konusu degil ancak rapor alirim.. ama o da bana ayri bi stres yaratiyor yalan olucagi icino yüzden bilemiyorum.. siz ne is yapiyorsunuz kiyaslamak acisindan soruyorum
Yani grip oldum kötüyüm diycem baska bisey diyemem.. cok can sIkIcI bir durumBankacıyım. Ben rapor alırken rahattım streslı bi iş oldugu ıcın 10 gun rapor alıyordum. Siz ne soylemeyı dusunuyorsunuz ıs yerıne
Ben geçen transferimde adet bittikten sonra belime yakı takmıştım burda okumuştum takanları ama kimyasal oldu o ayrı tabiKızlar rahim kalınlaştırmak için önerileriniz neler
Avakado ceviz badem cnmKızlar rahim kalınlaştırmak için önerileriniz neler
Yakı ne yapıyormuş Allah Allah çok ilginçBen geçen transferimde adet bittikten sonra belime yakı takmıştım burda okumuştum takanları ama kimyasal oldu o ayrı tabi
Teşekkürler canimAvakado ceviz badem cnm
Kızlar rahim kalınlaştırmak için önerileriniz neler
Kızlar rahim kalınlaştırmak için önerileriniz neler
Orayı sıcak tutup, hafif yakarak kan dolaşımını hızlandırıyor. Kendini Sıcak tutmak her zaman kadının lehine olan birseydir, eskilerin bi nevi belini sıcak tut tabiri oradan geliyor.Yakı ne yapıyormuş Allah Allah çok ilginç
Merhaba 1 yıldır tüp bebek tedavusı goruyorum. İlk transferim tek embrıyo oldu 35 yas altı oldugum için de doktor çift embrıyoyu teklıf etmedı bile. İlk transferım tutmayınca ıkıncı transferde sans artsın dıye ıkı embrıyo transfer edılmıstı. Sizin ilk denemenız oldugu ıcın yerınızde olsam tek embrıyo olmasını ısterdım yumurta kalıtenızde iyi.Herkese merhabalar. Aralık sonuna doğru transferim olacak sizlerden de fikir almak istedim. Ekim ayında ilk tüp bebek tedavime başladım. 1.5 yıldır istiyorduk. Eşimin sperm değerlerinde düşüklük vardı benim de ilk muayenede sağ yumurtalıkta sadece 1 yumurta vardı. Diğer tarafta 6-7 tane vardı. Tedavi sonucunda 11 yumurta toplandı. 9'u olgun çıktı 9'u da döllendi. 7 tane 5.gün embriyomuz oldu. Sonrasında dinlenmek istediğimiz için dondurduk.
Transfer için hazırlıklara başladık doktorum muayenede 2 tane koyalım istersen dedi kafam karıştı. 2 tane koymayı hiç düşünmemiştik ilk deneme olduğundan bir de. Ben ikiz olsun diye demiyorum şansını arttırmak için diyorum dedi. 2 en iyi embriyonun kalitesi 5ab. Transferden 5 gün önce gebelik aşısı ve kasılma önleyici serum da yapılacak ekstra olarak. %10 şansını arttırır dedi. Açıkçası ikiz olması ihtimali beni çok korkutuyor. İlk transferinde 2 embriyo koyduran var mı? Embiryoların kalitesi çok mu iyi değil acaba doktor bu şekilde önerdi bir bildiği vardır diyorum ama korkuyorum da. Siz olsanız ne yapardınız böyle deneyiminiz var mı?
İkisi tutarsa maddi manevı yetısebılecek mısınız ıyı dusunmek lazım.Ben de 29 yaşındayım ama dr 2 tane ile yapalım şansın artsın dedi kafam karıştı açıkçası
Maddi manevi zorlanırız. Her şey x2 alınacak düşünsenize. Çocuğumu belli bir standartta yetiştirmek isteyeceğim. E bunun 3 yaşından sonra okulu var, sosyalliği var. Çalışıyorum bakıcı tutsak bile 2 çocuğa bakacağını sanmıyorum. %20 ikiz olma ihtimali var dedi. Sanırım doktorla detaylıca konuşmak lazım neden böyle bir şey teklif ettiğini. Herkesin gönlüne göre olsunİkisi tutarsa maddi manevı yetısebılecek mısınız ıyı dusunmek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?