- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #31.181
Ben o ameliyathanede kendimi kötü hissediyorum canım panik atak gecmisimde var. Zaten hemen uyuttular beni zaten dayanamadım. Bu sefer baştan genel anestezi istedim.
Seni cooook iyi anlıyorum. İlk dogumum spinal sezaryendi. Ameliyat esnasında fenalaştım. O günden sonrada panik atak miras kaldı bana. Gebeliğim boyunca psikoloğa gittim. Ama ne olursa olsun korkumu yenemedim. 10 gün sonra için doğum planladık. İnşallah en az sıkıntıyla atlatırımSanırım.bbir tek ben korkuyorum bu spinal sezeryandan
Bence herkes hazırlasın bebişler pek planlara uyacak gibi değillerAllah yardımcın olsjn kolaylıkla olsun sen de bebeğin de sağlıklı olursunuz inşallah
Bi an önce çantayı hazırla bence de
Yengecim yukselenim boğa bu bir tesadüf müBende hiç hoşlanmam ikizlerden hayatım boyunca hep en iyi arkadaşlarım yengeç oldu ben de boğayım şansıma eşim de yengeç teraziyi de kardeşimden dolayı sevmiyorumama kovaları çok severim
İnşallah herşey yoluna girecek doktorun en iyisini bilip yapmaya çalışıyordur Allahım yardımcın olsun kolaylıkla atlat kucağına sağlıkla al bebeğini inşallahSelam hanımlar,
22.hafta serklaj olmuştum bu günlere kadar geldik çok şükür. Bebeğim 2,488 gram 47,5 cm. Dünkü kontrolde doktor nst’de bebeğin kalp atışında bir iki kez yavaşlatıp tekrar toparlama gördü. Yarın gel yine bakalım büyümediyse artık perşembe alalım dedi.
Allah biliyor korkuyorum, inşallah şu süreci hayırlısıyla atlatırız bir şekilde.
ben de 10 gün evde olacağım. Bana da çok geliyor o 10 günlük boşa geçen süre. Bebek doğduğunda izin başlasa süper olurdu :))Anladım canım hadi bakalım dinleyeceğimiz izinler olsun inşallah. Ben 1 hafta dinlenip diğer hafta doğuma gitcem çok az geliyor gözüme
Allah'ım kolaylaştırsın canımBeni doğuma alıyorlar dua edin
Aynen ben de şu haftayı bi atlatayım inşallah haftaya daha çok rahatlıcamCanım günlerimiz aynı dün gittim bende kontrole servikal uzunluk 23 mm di en son geçen hafta progestan başlamıştık dünde doktorum en son pazara kadar al sonra bırak yürüyüşlere başla şuan doğsa dahi hiçbir şey olmaz korkma hiç doğacaksa doğsun dediiçim nasıl rahatladı anlatamam 2555 gram 48 cm çıktı dün tabi bi hafta daha dursa hiç fena olmaz ama bişi de olmaz allahın izniyle stres yapmamaya çalış ben dün onu duydum ya kadından öyle hafifledim ki hiçbir yerimde ağrı kalmadı resmen hahaha
ayy çok heyecanlı. Güzel haberlerini bekliyoruz canmBeni doğuma alıyorlar dua edin
Neden büyümediğini düşünüyor peki bi nedeni var mı benim kızımda 35+2 yiz aynı kılo aynı boyda da.geriden geliyor biraz kilosuSelam hanımlar,
22.hafta serklaj olmuştum bu günlere kadar geldik çok şükür. Bebeğim 2,488 gram 47,5 cm. Dünkü kontrolde doktor nst’de bebeğin kalp atışında bir iki kez yavaşlatıp tekrar toparlama gördü. Yarın gel yine bakalım büyümediyse artık perşembe alalım dedi.
Allah biliyor korkuyorum, inşallah şu süreci hayırlısıyla atlatırız bir şekilde.
canım sağlıkla kolaycacık bir doğum olur inşallahKızlar yatışımı yaptılar sabah sezeryana alıcaklar
İnşallah canım teşekkür ederimcanım sağlıkla kolaycacık bir doğum olur inşallah
Sağlıkla kucağına al canımKızlar yatışımı yaptılar sabah sezeryana alıcaklar
Aynı soruyu sordum ben de doktora. Damarla ilgili olabilir, plesentadan besin gitmiyor olabilir dedi. Yani aslında açmadan onlar da bilemiyor. Elimden geldiğince yiyorum ama beslenmiyor anladığım kadarıyla.Neden büyümediğini düşünüyor peki bi nedeni var mı benim kızımda 35+2 yiz aynı kılo aynı boyda da.geriden geliyor biraz kilosusunu
Ne demek canim boyle birbirimizle tecrubelerimizi yasadiklarimizi paylasmaliyiz ki hepimiz biseyler ogrenelim birbirimize yardimci olalimİçimi rahatlattın canım
Saglikla gelsin kuzucukBeni doğuma alıyorlar dua edin
Ben hiç bi doktorun adını kariyerini riske atacağını düşünmüyorum. Doktor bana kemik yapın bile gerek olup olmadığını gösterir demişyi belki onların gerekli görme kriterleri farklıdırAma tuhaf değil mi benim bebeğim biraz da koca kafalı10cm olmuştur bpd değeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?