2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Merhaba arkadaslar 39+2 de yatisim yapildi 1 cm acilmam varmis sadece hic sancim yok ama fitil koydular sancimi başlatmak icin umarim oğlusum gelir yoksa doktor yarin 2gibi sezeryan yapariz dedi birde akintim varmis cok antibiyotik kullansaydin keske dedi ebeler ama doktor gerek yok demisti anlamadim

Ben o ameliyathanede kendimi kötü hissediyorum canım panik atak gecmisimde var. Zaten hemen uyuttular beni zaten dayanamadım. Bu sefer baştan genel anestezi istedim.

Sanırım.bbir tek ben korkuyorum bu spinal sezeryandan
Seni cooook iyi anlıyorum. İlk dogumum spinal sezaryendi. Ameliyat esnasında fenalaştım. O günden sonrada panik atak miras kaldı bana. Gebeliğim boyunca psikoloğa gittim. Ama ne olursa olsun korkumu yenemedim. 10 gün sonra için doğum planladık. İnşallah en az sıkıntıyla atlatırım

Selam hanımlar,
22.hafta serklaj olmuştum bu günlere kadar geldik çok şükür. Bebeğim 2,488 gram 47,5 cm. Dünkü kontrolde doktor nst’de bebeğin kalp atışında bir iki kez yavaşlatıp tekrar toparlama gördü. Yarın gel yine bakalım büyümediyse artık perşembe alalım dedi.
Allah biliyor korkuyorum, inşallah şu süreci hayırlısıyla atlatırız bir şekilde.

Bende hiç hoşlanmam ikizlerden hayatım boyunca hep en iyi arkadaşlarım yengeç oldu ben de boğayım şansıma eşim de yengeç teraziyi de kardeşimden dolayı sevmiyorum ama kovaları çok severim
Yengecim yukselenim boğa bu bir tesadüf mü kovaninda kadınlarını seviyorum o yüzden kızım olursa kova olsun erkek olursa terazi

İnşallah herşey yoluna girecek doktorun en iyisini bilip yapmaya çalışıyordur Allahım yardımcın olsun kolaylıkla atlat kucağına sağlıkla al bebeğini inşallah

Anladım canım hadi bakalım dinleyeceğimiz izinler olsun inşallah. Ben 1 hafta dinlenip diğer hafta doğuma gitcem çok az geliyor gözüme
ben de 10 gün evde olacağım. Bana da çok geliyor o 10 günlük boşa geçen süre. Bebek doğduğunda izin başlasa süper olurdu :))

Aynen ben de şu haftayı bi atlatayım inşallah haftaya daha çok rahatlıcam

Neden büyümediğini düşünüyor peki bi nedeni var mı benim kızımda 35+2 yiz aynı kılo aynı boyda da.geriden geliyor biraz kilosu

Neden büyümediğini düşünüyor peki bi nedeni var mı benim kızımda 35+2 yiz aynı kılo aynı boyda da.geriden geliyor biraz kilosusunu
Aynı soruyu sordum ben de doktora. Damarla ilgili olabilir, plesentadan besin gitmiyor olabilir dedi. Yani aslında açmadan onlar da bilemiyor. Elimden geldiğince yiyorum ama beslenmiyor anladığım kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…