- 10 Kasım 2010
- 4.695
- 3.922
- 333
- Konu Sahibi Bir_Kucuk_Mars
-
- #31.161
bizde bütün ev toprak başak oğlak kız zamanı beklerse oğlak olacak benim yükselen de oğlak disiplinli çalışkan olması falan güzelde ahh o inatları olmasasağlıkla gelsinlerde bakalım huyları nasıl olacak
sağlıkla kavuşun bebeğinizleBeni doğuma alıyorlar dua edin
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBeni doğuma alıyorlar dua edin
Saglikla kavuss minigine insaAllahh, dualarimiz seninleBeni doğuma alıyorlar dua edin
Bende hiç hoşlanmam ikizlerden hayatım boyunca hep en iyi arkadaşlarım yengeç oldu ben de boğayım şansıma eşim de yengeç teraziyi de kardeşimden dolayı sevmiyorumBende öyle kardeşi olursa onuda kova yada terazi burcuna denk getirip zodyakin tüm elementlerini evimde toplamayı düşünüyorumikizlerlede pek aram yok benim burcundan önce geldiği için galiba
Sağlıkla kucağına al canımBeni doğuma alıyorlar dua edin
canımm güzel haberlerle gel , perşembe demiştin ,yine mi yükseldi tansiyonunBeni doğuma alıyorlar dua edin
Hmmmm ne güzel. Ben de korseyi almayı düşünüyorum da hangisi zayıflamam sa incelmemde daha çok işe yrayacak onu çözememiştim ama galiba sezeryan da olduğumuz için en iyisi senin kullandığınEvet toplam 10 kilo, korse öncesi sonrası diye ayrım yapamam ilk tartıldığımda da korse takıyordum 8 kilo civarı gitmişti birkaç gün sonra 10 oldu haftaya tekrar tartılicam. Kesinlikle inceltiyor korse kilo verdiriyor mu bilmiyorum ama belim çok fark etti
Canım günlerimiz aynı dün gittim bende kontrole servikal uzunluk 23 mm di en son geçen hafta progestan başlamıştık dünde doktorum en son pazara kadar al sonra bırak yürüyüşlere başla şuan doğsa dahi hiçbir şey olmaz korkma hiç doğacaksa doğsun dediKızlar 35+1 deyim bugün.bu hafta bebek doğarsa küveze girer mi?malum 1 haftadır düzenli sancılarım var tedirginim bu konuda.
Sağlıkla kavuş bebişineBeni doğuma alıyorlar dua edin
Gunaydin teyzoslar, bugunde dogurmadim
yaa öyle düşünme çok basit. Zamanla pratikleşiyorsun zaten. Oyuncak gibi oynuyorsun bebekleKendimi şu an asla hayal edemiyorum tek başıma tek kolumda bebeği tutup yıkadığımıbiz de geliriz değil mi o kıvama
ben de perşembe ayrılıyorum izne. Doktora sordum işyerin istemiyorsa gerek yok rapora dedi. Özel sektörde çalışıyorum bugün insan kaynakları kendi sistemine baktı. Orada görünüyor zaten 2 aralıkta izne ayrılmam gerektiği. Otomatik izin düşecek zaten sisteme. Ayrıca bir rapora gerek yok dediler.Kızlar günaydın ben kendimi zorlayıp hala okula gidiyorum cumartesi günü 37 hafta olucak. Doğum iznine ayrılmak için doktordan rapor mu almak lazım. Bi de ayriyeten dikekçe de yazmam gerekiyor mu
yıkamak bana daha rahat geliyor. Pamuk ıslatmakla falan uğraşmıyorum. tek pamuk da yemiyor kakada. Evimiz baya sıcak zaten. 1 yaşında bile lavaboda yıkıyordum öyle söyleyeyimKaka yaptiginda neden lavaboda yikiyorsun ki pamuk tertemiz edio kaka yapinca biraz buyuk parca alirsin.Ben 2 yasindaki kizimda bile pamukla temizliorum cook asiri yapipta etrafina bulastrrsa lavaboda yikiyorum
Sancılarım var demekki ondan canım teşekkür ederimİdrarda enfeksiyon var canim.Benimde yassi epidel 20 lerde falan cikiyordu.Lokosit kacti bilmiorum antibiyotik kullandim.Birde tek icimlik suda eriyen ilactan vermisti doktor.
Anladım canım hadi bakalım dinleyeceğimiz izinler olsun inşallah. Ben 1 hafta dinlenip diğer hafta doğuma gitcem çok az geliyor gözümeben de perşembe ayrılıyorum izne. Doktora sordum işyerin istemiyorsa gerek yok rapora dedi. Özel sektörde çalışıyorum bugün insan kaynakları kendi sistemine baktı. Orada görünüyor zaten 2 aralıkta izne ayrılmam gerektiği. Otomatik izin düşecek zaten sisteme. Ayrıca bir rapora gerek yok dediler.
Allah yardımcın olsjn kolaylıkla olsun sen de bebeğin de sağlıklı olursunuz inşallahBeni doğuma alıyorlar dua edin
Bi an önce çantayı hazırla bence deSabaha kadar hastanedeydik çok şükür doğuma alınmadın eve geldik dinlenme modundayım sancılarım da geçti inanılmaz korktum ben dün gece doğurmadıysam 3 hafta daha dayanırım diyorumÇok garip bir duyguymuş doğum çantam bile hazır değildi onun için bile ağladım bu hafta artık hazırlarım bütün herseyi bitiririm panik oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?