2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279

Disiplinli olmalarını bende seviyorum oglaklarin ama çok işkolikler birazda soğuk duruyorlar kardeşlerim babam eşim hep başak seni anlayabiliyorum ev masumlar apartmanı gibiydi ama ilk defa bir kış bebesiyle aynı evi paylaşacağım çok heyecanlıyım insallah senin kız yay olurda evdeki egemen toprağı alır götürür yükseleni de etkiliyor huyunu diye biliyorum sağlıkla gelsinler de hiç sorun değil

Bende öyle kardeşi olursa onuda kova yada terazi burcuna denk getirip zodyakin tüm elementlerini evimde toplamayı düşünüyorum ikizlerlede pek aram yok benim burcundan önce geldiği için galiba
Bende hiç hoşlanmam ikizlerden hayatım boyunca hep en iyi arkadaşlarım yengeç oldu ben de boğayım şansıma eşim de yengeç teraziyi de kardeşimden dolayı sevmiyorum ama kovaları çok severim
Beni doğuma alıyorlar dua edin
Sağlıkla kucağına al canım

Hmmmm ne güzel. Ben de korseyi almayı düşünüyorum da hangisi zayıflamam sa incelmemde daha çok işe yrayacak onu çözememiştim ama galiba sezeryan da olduğumuz için en iyisi senin kullandığın

Kızlar 35+1 deyim bugün.bu hafta bebek doğarsa küveze girer mi?malum 1 haftadır düzenli sancılarım var tedirginim bu konuda.
Canım günlerimiz aynı dün gittim bende kontrole servikal uzunluk 23 mm di en son geçen hafta progestan başlamıştık dünde doktorum en son pazara kadar al sonra bırak yürüyüşlere başla şuan doğsa dahi hiçbir şey olmaz korkma hiç doğacaksa doğsun dedi içim nasıl rahatladı anlatamam 2555 gram 48 cm çıktı dün tabi bi hafta daha dursa hiç fena olmaz ama bişi de olmaz allahın izniyle stres yapmamaya çalış ben dün onu duydum ya kadından öyle hafifledim ki hiçbir yerimde ağrı kalmadı resmen hahaha

Sabaha kadar hastanedeydik çok şükür doğuma alınmadın eve geldik dinlenme modundayım sancılarım da geçti inanılmaz korktum ben dün gece doğurmadıysam 3 hafta daha dayanırım diyorum Çok garip bir duyguymuş doğum çantam bile hazır değildi onun için bile ağladım bu hafta artık hazırlarım bütün herseyi bitiririm panik oldum

Selam kızlar, hep okuyorum ama yazamıyorum. Bebişini kucağına almış ve alacak olan herkes sağlıkla büyütsün inşallah, analı babalı. Ben de bugün 38+1 kontrolünden çıktım. Oğlum yaklaşık 3600gr ve 52,5 cm. Başını kanala yaslamış ama daha girmemiş çıkası yok hala. Aslında artık doğsun istiyorum ama onun için hangisi sağlıklı olacaksa o olsun. Doktorumuz cuma yine gelin dedi yakınsanız. Hala çatı muayenesi vs de yapmadı, çok rahat Son zamanlarda çok kabızlık şikayeti yaşıyorum başka yaşayan var mı? Yediklerimde sorun yok aslında ama neden oluyor bilemedim. Normal doğurmak istiyorum kısmetse. Doktor sadece yürü ve merdiven çık dedi. Başını yasladıktan sonra ne kadar daha bekliyorlar acaba bilgisi olan var mıdır Dün çantamızı ve odasını tamamladık. Artık sadece beklemek kaldı sonda da bugünkü tipi

Eklentiler

• 7BD4BB88-387E-41C5-9CDF-414B60828189.jpeg
    73,9 KB · Görüntüleme: 117
  • DB62BBDE-DF96-4515-83C5-0223604B8B6F.jpeg
    87,4 KB · Görüntüleme: 117
  • D0C01E28-C91D-4F2E-B1E4-2D11D07574FC.jpeg
    123,9 KB · Görüntüleme: 118
  • BBCFCCE9-6261-4A3C-BC8D-9B05FC27B36F.jpeg
    66,3 KB · Görüntüleme: 125
Kızlar günaydın ben kendimi zorlayıp hala okula gidiyorum cumartesi günü 37 hafta olucak. Doğum iznine ayrılmak için doktordan rapor mu almak lazım. Bi de ayriyeten dikekçe de yazmam gerekiyor mu
ben de perşembe ayrılıyorum izne. Doktora sordum işyerin istemiyorsa gerek yok rapora dedi. Özel sektörde çalışıyorum bugün insan kaynakları kendi sistemine baktı. Orada görünüyor zaten 2 aralıkta izne ayrılmam gerektiği. Otomatik izin düşecek zaten sisteme. Ayrıca bir rapora gerek yok dediler.

Kaka yaptiginda neden lavaboda yikiyorsun ki pamuk tertemiz edio kaka yapinca biraz buyuk parca alirsin.Ben 2 yasindaki kizimda bile pamukla temizliorum cook asiri yapipta etrafina bulastrrsa lavaboda yikiyorum
yıkamak bana daha rahat geliyor. Pamuk ıslatmakla falan uğraşmıyorum. tek pamuk da yemiyor kakada. Evimiz baya sıcak zaten. 1 yaşında bile lavaboda yıkıyordum öyle söyleyeyim ebeveyn banyosunda baya genişce bir lavabom var. sürekli dezenfekte ediyorum zaten.

Anladım canım hadi bakalım dinleyeceğimiz izinler olsun inşallah. Ben 1 hafta dinlenip diğer hafta doğuma gitcem çok az geliyor gözüme

Beni doğuma alıyorlar dua edin
Allah yardımcın olsjn kolaylıkla olsun sen de bebeğin de sağlıklı olursunuz inşallah
Bi an önce çantayı hazırla bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…