2022 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• kız

OY: 133 47,7%
  • erkek

OY: 137 49,1%
  • ikiz kız

OY: 3 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    279
Kızlar tansiyonum 11lere geriledi, doktor perşembe sabah 8 e ameliyat günü verdi son olarak. Ama tekrar yükselirse acil alırız dedi. Son durum bu şekilde
Ay çok sevindim canım yaaralık bebeleri annelerine aksiyon yaşatmakta çok başarılılar o gün kaç haftalık olacak bebiş

Selam kızlar şimdi size bugünü anlatıcam hastaneye gittim doktor 9una gün vermişti ya hani hanfendi izne ayrılmış 15 gün yokmuş ve benim bundan haberim yok . İşin kötü tarafı çocuk doktoru da çarşamba ve perşembe oradaymış kadın bana cumaya gün verdi . Hem kendi yok hem çocuk doktoru . Tesadüfen bugün gitmek istemesem haftaya kim bilir başıma ne gelecekti

ayy bende heveslendim bi an benim de 10 gün önde dedi dr belki erken gelir diye demek sat bekliyoruz

Bence olabılır @fifii mesela gününe az kaldı deneyebılırsın açılmayıda hızlandırır.ama işte o ilk sütü dolapta saklamak ne kadar doğru bılemedım

Ultrason önemli değil canım sata göre bakılıyor

Sat önemli doktora sormuştum
Teşekkür ederim kızlar hem korkuyorum hem de hemen doğurasım var çok değişik

Yo vermedi bana .sadece coraspin kullanıyordum kesti 10tane oksapar verdi çarsamba bitecek yine vericem doğuma kadar dediBenim bebiş 2470 ge senin kac ilk kızım 2700dü bu haftada
Ben 20 haftadan beri progestan kullaniorum erken dogum riskim oldugu icin.Bide pihtilasma var die oksapar kullaniorum.Persembe 2200 du canim.

Kızlar hastaneye geldim çok sancım vardı nst de de çıktı ne olacak bilmiyorum sezeryan olacaktım 22 aralıkta çok erken değil mi doğum İÇİN
Acilman yoksa hatta 2cm bile olsa aciklik durdurabilirler.Benim her muayenede sancim cikiyor canim daha dogurmadim Acilam coksa dogum olur canim hakkinda hayirlisi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…