- 18 Ağustos 2015
- 216
- 174
- 103
- 37
yaa sen başlamışsın peki bende 2. adetimi olcam ayın 8inde sizce nezaman başlamalıyım nar suyuna.geçmi kaldımBen de nar suyuna başladım her gün yarım avakado yemeye çalışıyorum bir de 15 dakika da da yürüyüş kan akışını hızlandırdığı için kalinlasmaya destek oluyormuş diye duydum uygulamaya çalışıyorum
Evet varKizlar dayanamadim test yaptim gittikce koyulasn silik cizgi var yoksa yaniliyor muyumEki Görüntüle 3171517 Eki Görüntüle 3171515
hayırlı olsun sağlıkla doğsun bebişin.transferin kaçıncı günüydü.Kizlar dayanamadim test yaptim gittikce koyulasn silik cizgi var yoksa yaniliyor muyumEki Görüntüle 3171517 Eki Görüntüle 3171515
Ayy tesekkur ederim insalahhhayırlı olsun sağlıkla doğsun bebişin.transferin kaçıncı günüydü.
kacıncı gunun canım? dondurulmuş mu ?Kizlar dayanamadim test yaptim gittikce koyulasn silik cizgi var yoksa yaniliyor muyumEki Görüntüle 3171517 Eki Görüntüle 3171515
Amin canım test yaptınmıAllah hayırlı sonuçlar nasip etsin
Dondurulmus 2 adet 5.gun embriyosuydukacıncı gunun canım? dondurulmuş mu ?
kacıncı gun embrıyosu maşallah çizgi görünüyor
maşallaahhh hayırlı olsunDondurulmus 2 adet 5.gun embriyosuydu
Evet sabah yaptim ikinci cizgi silik ciktiAmin canım test yaptınmı
Hayırlı olsun tranfer gununu saydınızmı yoksa p dahil 5.gunmuDondurulmus 2 adet 5.gun embriyosuydu
Sagolun darisi herkesin basina kucagimiza almakta nasip olur inşallahHayırlı olsun tranfer gununu saydınızmı yoksa p dahil 5.gunmu
Canım kaset testlede denedinmi acaba onda cıkarmı yoksa erken gebelik testindemi cıkarSagolun darisi herkesin basina kucagimiza almakta nasip olur inşallahTransfer gununu saymadim
Kaset testte cikmaz deger henuz yeni yukselmeye baslamis olmali erken gebelik testi yaptimCanım kaset testlede denedinmi acaba onda cıkarmı yoksa erken gebelik testindemi cıkar
Benimde kalınlaşma problemim var bende başlıcam nar suyuna regliden sonra. Burada bir arkadaş adet bitmeden başlama kanama durmaz sonra demişti canım. O yüzden aöylemek istedim sana da kanama kesildikten sonra başla sende bencebende korkuyorum ama nar suyu kalınlaştırıyormuş. işte nezaman başlamalıyız onu bilemedim. 2. adetim 8 aralık gibi görünüyor. ben başlamadım ama hergün nar tüketiyorum. adetin 3. günü başlaym diyorum acaba geçmi olur sizin bildiğiniz bir yöntem varmıdır
Kaçıncı gününKizlar dayanamadim test yaptim gittikce koyulasn silik cizgi var yoksa yaniliyor muyumEki Görüntüle 3171517 Eki Görüntüle 3171515
5.gunumKaçıncı günün
Gayet güzel çıkmış bence çatlatma iğnesi faşan olmadıysanız hayırlı olsun5.gunum
3. günden sonra çok z geliyor benim ondan öyle düşünmüştüm ama öyle yaparım inşallah ikimizede faydası olur.sizinde doğal yöntem mi olcakBenimde kalınlaşma problemim var bende başlıcam nar suyuna regliden sonra. Burada bir arkadaş adet bitmeden başlama kanama durmaz sonra demişti canım. O yüzden aöylemek istedim sana da kanama kesildikten sonra başla sende bence
Pgtli 5aa 2 adet di mi embrıyolarınız?Kizlar dayanamadim test yaptim gittikce koyulasn silik cizgi var yoksa yaniliyor muyumEki Görüntüle 3171517 Eki Görüntüle 3171515
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?