2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Benimde bugün 5. Günüm bi kaset test yapiyim belki çıkar dedim negatif çıktı moralim bozuldu valla yaa keşke yapmasaydim 😔😔

Kizlar ben boyle ışığa tutunca cok cok silik bi çizgi gördüm ama fotoda pek çıkmadı heralde sizde bakar misiniz gorebiliyo musunuz yoksa sadece ben mi görüyorum
Eki Görüntüle 3119672
Hanımlar sabah sabah beni benden alıyorsunuz vallahi 😂 Öncelikle, ben orada bir çizgi görebiliyorum, inşallah vardır ve sağlıklı ilerler 🙏🏻
Ama 5. günde test yapacaksanız bari erken gebelik testi yapın. Kaset testte bu kadar erken nasıl çıkmasını bekliyorsunuz? Boşu boşuna kendinizi üzüp strese sokuyorsunuz.
Zaten stresli bir süreç, niye bu kadar aksiyonlu olaylara girişiyorsunuz. Yapmayın, etmeyin. Hem size hem bebeğinize zarar. Ay bana da zarar, var mı yok mu burada ben de heyecan yapıyorum 😂

Günaydın ☀️
Kızlar benım yıne kımyasal olacaakk yüzde 1 milyon eminim… baksanıza degerın hergun artması gerekırken yıne dusmeye basladı.
İyi de bunlar farklı testler, birbiriyle kıyaslanmaması lazım. Hem bir günde öyle aman aman bir değişim olacak diye bir şey yok. Hcg bile iki günde bir artıyor, bunun idrara yansıması da hemen olmayabiliyor. Kaldı ki her gün idrarınız aynı yoğunlukta da olmuyor, testleri kıyaslamak çok zor. Boşu boşuna kendinizi strese sokmayın. Belli ki embriyo yerleşmiş ve hcg salgılamaya başlanmış. Bu çok güzel bir şey, buna odaklanın. Sonucu değiştirecek bir güç yok elimizde, o yüzden test gününe kadar umut etmekten başka çaremiz de yok. Ama kendi kendinizi testlere hırpalamayın ne olur.

Aynı durumdayız evet.
Benim normalde test günüm yarın.
Hakkımızda hayırlısı olsun.
Doktorun ne dedi sonucuna.
Benimde bugundu test gunum dun hafif lekelenmem oldu dr hemen test istedi... sonuc 19.. gebelik var sorun etme yükseliyor mu ona bakacagiz dedi. Benim 3.gun embrıyosu idi zaten net sonuc 12.gun belli olur dedi... bugun 10.gun işte hayırlısı.. hir ümit bekliyorum.. senin dr ne dedi?

Hanımlar sabah sabah beni benden alıyorsunuz vallahi 😂 Öncelikle, ben orada bir çizgi görebiliyorum, inşallah vardır ve sağlıklı ilerler 🙏🏻
Ama 5. günde test yapacaksanız bari erken gebelik testi yapın. Kaset testte bu kadar erken nasıl çıkmasını bekliyorsunuz? Boşu boşuna kendinizi üzüp strese sokuyorsunuz.
Zaten stresli bir süreç, niye bu kadar aksiyonlu olaylara girişiyorsunuz. Yapmayın, etmeyin. Hem size hem bebeğinize zarar. Ay bana da zarar, var mı yok mu burada ben de heyecan yapıyorum 😂
Off valla sorma yaa seytan durtukledi iste yaptigima bin pişman oldum zaten vardi yoktu derken sabahimi zindan ettim kendime insallah bebisim benimledir canım 🤲🏻🥰 Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Off valla sorma yaa seytan durtukledi iste yaptigima bin pişman oldum zaten vardi yoktu derken sabahimi zindan ettim kendime insallah bebisim benimledir canım 🤲🏻🥰 Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Alemsiniz vallahi 😂 Biraz sakinleşin, başka şeylerle ilgilenin.
Çizgi var hafif, inşallah sizinle bebeğiniz 🙏🏻

Benimde bugundu test gunum dun hafif lekelenmem oldu dr hemen test istedi... sonuc 19.. gebelik var sorun etme yükseliyor mu ona bakacagiz dedi. Benim 3.gun embrıyosu idi zaten net sonuc 12.gun belli olur dedi... bugun 10.gun işte hayırlısı.. hir ümit bekliyorum.. senin dr ne dedi?
Belli olmaz artabilir 2 gün sonra yine test yap dediler.

Alemsiniz vallahi 😂 Biraz sakinleşin, başka şeylerle ilgilenin.
Çizgi var hafif, inşallah sizinle bebeğiniz 🙏🏻
İnşallah yaa memlekete köye gidecem biraz temiz hava iyi gelir kafam dağılır hem haftaya guzel sonuclar alırım inşallah 🤲🏻 cok teşekkür ederim sizede rabbim hepimize bu mutluluğu yaşatsın insallah🤲🏻❤️

Benim 2016 da yaptırdığım tüp bebekte hamile kaldığımda da kanamam çok yoğundu gittim hatta kesenin içinde bebekleri görmüştük ve rahim içerisinde kanama alanı yoktu . Doktorum o zaman bu tüpteki ani ve yüksek hormon değişimlerinden dolayı sebepsiz kanamaların olabildiğini söylemişti . Senin de muhtemelen böyle bir kanamadır ama yine de insanın aklı çıkıyor çok geçmiş olsun cnm bi daha tekrarlamaz inş
çok teşekkürler içimi rahatlattınız 🌺

Ben son transferimden önce oraya gittim muayeneye acaba bi sorun var mı diğer doktorların göremediği bi problemim mi var acaba diye o da hiç birşey bulamadı ama yeniden hsg çektirmemi istedi Temmuz ayında Bülent tıraşa gittim ağıstosta kendi doktoruma transfer oldum şimdi pozitifi gördüm sizde bi deneyin isterseniz belki farklı bi yöntem önerir
Merhaba ben geçen seneden beri oradayım Bülent hocada henüz transfer hiç yapılmadı 2 histeroskopi oldum Eylül'de inşalla transfer olacağım 💕😍

Back