- 8 Haziran 2022
- 1.562
- 2.313
- 63
- 26
- Konu Sahibi melekomelek
- #7.281
Dualarım seninleValla ne sevinebildim ne de rahatlayabildim.
Yani eğer bu değerle normal sağlıklı bir gebeliğe dönerse gerçekten mucize olur.
Dua et![]()
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dualarım seninleValla ne sevinebildim ne de rahatlayabildim.
Yani eğer bu değerle normal sağlıklı bir gebeliğe dönerse gerçekten mucize olur.
Dua et![]()
Canim bende hic kanama olmadi cok sukur pozitifimArkadaşlar merhaba. Bir şey sormak istiyorum. Yerleşme kanaması sizlerde oldumu. Bende olmadı. Olmayipta pozitifi gören varmı acaba.
Aaa neden hiç transfer yapmadı ki inşallah tek seferde tutar bebişlerinMerhaba ben geçen seneden beri oradayım Bülent hocada henüz transfer hiç yapılmadı 2 histeroskopi oldum Eylül'de inşalla transfer olacağım![]()
Tamam ozamanBende de olmadı olması gerekmiyor canm icin rahat olsun![]()
Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinCanim bende hic kanama olmadi cok sukur pozitifim
Kat kat artsın inşallahKızlarr 8. Gün beta hcg 168 çıktı iyi mi sonuç sizce çok heyecanlıyım normalde doktorum yarına test yaptir demişti ama ben dayanamadım bugun sağlık ocağında yaptırdım![]()
Bence geliyor gelmekte olanValla ne sevinebildim ne de rahatlayabildim.
Dua et![]()
Mevlam sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBende de olmadı pozitif benim. Sıkıntı yapma hiç belirti olmayıp pozitif olabilir birden fazla belirti olup negatif olabilir. Sen pozitif düşün![]()
Çook güzel yaa ne kadar pozitif gören var masallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBende olmadı canım şükür pozitifi gördüm![]()
Bence gayet iyi önemli olan artmasıKızlar kan tahlili verdım sonucum 17 çıktı
Hayırlı olsun inşallah artarak çoğalsın kaçıncı gün embriyosuyduKızlar kan tahlili verdım sonucum 17 çıktı
YhaaaaaKızlar kan tahlili verdım sonucum 17 çıktı
3. Gün canımHayırlı olsun inşallah artarak çoğalsın kaçıncı gün embriyosuydu
İnşallahYhaaaaainşallah istediğin gibi artar canım çok sevindim valla
![]()
Daha cok erken bide 3. Gün embriyosu daha geç çıkıyor diye biliyorum stres yapmayın biraz daha sabredin bence stres gercekten çok etkiliyor Rabbim inşallah sağlıkla arttırsın3.GÜN EMRBIYO 8.GÜN TRANSFERI SAYMAZ ISEK .
BENIM BIR ONCEKINDE 8.GÜNDE YINE BOYLE SILIIK CIKTII TAM TEST GUNU DÜŞTÜ.
ŞİMDİ BURDA DENEYIMLEDIM ONUDA SILIK CIKANLAR EGER KI ARTMIYORSA KIMYASALLA SONUCLANIYOR %65 İ.
CUNKU BURDA GORDUK BIR COK ÖRNEK VAR.
AMA KOPKOYU CIKANLAR SUANDA 8. 9. HAFTALARINDALAR.
BEN ACIKCASI KORKUYORUM VE YINE KIMYASAL GIBI GELIYOR.
BU KONUDA BENDE SIZE BIR ORNEK OLACAGIM SANIRIM...YADA BİR MUCİZE OLACAKK YOOK SİLİKLEDE NORMAL GEBELIK ILERLIYOR DIYECEGIZ.
HERSEY SALI GUNU BELLI OLACAK![]()
O zaman artma şansı var sevindim3. Gün canım
Amin canım inşallah. Rabbim herkese göstersinÇook güzel yaa ne kadar pozitif gören var masallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amiiin inşallahKat kat artsın inşallah![]()
![]()
Öncesi sorun değil, sonrasında enfeksiyon riski sebebiyle yasak diye biliyorum.Kızlar histereskopi öncesi ilişki yasağı var mı biliyor musunuz
Tamam kuzum teşekkür ederimÖncesi sorun değil, sonrasında enfeksiyon riski sebebiyle yasak diye biliyorum.