2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Günaydın ☀️
Kızlar benım yıne kımyasal olacaakk yüzde 1 milyon eminim… baksanıza degerın hergun artması gerekırken yıne dusmeye basladı.
Canim koyulasmis? Bozma moralini gayet iyi görünüyor. Farkli marka testleri kiyaslama bence dün ve bugün ayni olanda koyulasma var😍

Günaydın ☀️
Kızlar benım yıne kımyasal olacaakk yüzde 1 milyon eminim… baksanıza degerın hergun artması gerekırken yıne dusmeye basladı.
Belirgin bence, önceki kalanlar durdukça dahada koyulasir bu haliyle karşılaştırma öncekilerin 5dk.da cikmis fotosu varsa onla karsilastir
Peki doğumhanede mi yapılıyor doktor bana 3 saat bekledikten sonra gidersin dedi 3 saat boyunca hiç hareket edilmiyor mu bunları çok merak ediyorum ya
Hayir canm hareket edebilirsin ben 4 defa tuvalete kalktım 15 dk. Arayla transferden yürüyerek çıktım sadece transfer sonrası çatalla 5 dk. Bekletiyorlar bende oyleydi

Peki doğumhanede mi yapılıyor doktor bana 3 saat bekledikten sonra gidersin dedi 3 saat boyunca hiç hareket edilmiyor mu bunları çok merak ediyorum ya
Operasyon odalarında yapılıyor.
3 saat yatakta dinleneceksiniz.
Hareket ediliyor tabi ki
Wc ye falan kalkıyorsunuz.

Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kaçıncı gün embriyosu
Amin teşekkür ederim 5. Gün embriyosun 1. Kaliteydi dondururken ama çözülürken kalitesi düştü orta kalite oldu Rabbim demekki onu uygun gordu ilk transferimde cok iyi kaliteli 2 embriyo transfer etti ama tutmadı kimyasal oldu

Kizlar ben boyle ışığa tutunca cok cok silik bi çizgi gördüm ama fotoda pek çıkmadı heralde sizde bakar misiniz gorebiliyo musunuz yoksa sadece ben mi görüyorum
Eki Görüntüle 3119672
Canım ben 5. Gün kaset test yaptığım da çıkmamıştı en son oraya düşüyor stres yapma ama cizgi görünüyor hayalette olsa 🥰🧿

Arkadaşlar merhaba. Bir şey sormak istiyorum. Yerleşme kanaması sizlerde oldumu. Bende olmadı. Olmayipta pozitifi gören varmı acaba.
Bende de olmadı pozitif benim. Sıkıntı yapma hiç belirti olmayıp pozitif olabilir birden fazla belirti olup negatif olabilir. Sen pozitif düşün 🥰

Kızlar benim üst karin ve mideme doğru bir gaz sancısı gibi ağrı oluyor arada. Dayanılmaz değil ama arada giriyor ağrı. Sizde de opu sonrasi oldu mu? Ohss olmuş olabilir mıyım
Ben ohss yaşadım, muhteşem bir şişkinlik oluyor. Cumartesi opu yapıldı, pazar günü şişmeye başladım. Pazar akşamı artık nefes alamıyordum, kalbim sıkışıyordu. Ama sancı olmadı, sadece şişlik ve gaz gibi değil. Midem, karın bölgem öyle bir gerildi ki, aynada fotoğrafımı çekmiştim hamilelikte nasıl görüneceğim diye. Ohss'den şüpheleniyorsan doktoruna haber ver mutlaka. Taze transfer yapmıyorlar ohss durumunda, o da bi kontrol etsin. Geçmiş olsun <3

Back