2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Aaaayyyy çok sevindim sağlıkla ilerlesin 😍🤲🏻🧿
Canım benim ya çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla ilerler artar 2 gun sonra tekrarlamam gerekiyor Çok garip bi duygu inanamıyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizlerin emeklerini boşa çıkartmasın 🥰🙏🏼♥️🧿🌷

Ben hayatımda ilk defa hamile kaldım kimyasal oldu ama oldu sonuçta ve hiç belirtim olmadı vücudumu iyi tanıyan biriyim ama anlayamadım 🌸 lütfen moraliniizi bozmayın miniğinize güvenin 🫠
Teşekkür ederim tecrübenizi paylaştığınız için. Ben de daha önce hiç gebe kalmadım o yüzden kıyas yapacağım başka dçngüm olmadı :) kimyasalınıza üzüldüm. Allah gönlünüze göre versin inşallah kucağınıza ve nasibinize sağlıklı sıhhatli ve hayırlı evlat nasip olsun inş
9. Gün anlik bir şekilde adetim sokulecek gibi hissettim belli belirsiz birşey ama onceki negatiflerde de olmustu zaten ben cok okudum doktorlarin videolarini izledim belirti diye adlandırdığımız hersey ilaclarin yan etkisi aslinda umutsuz olmaniz icin bir sebep yok su an
Belirti yasayip negatif almamiz ne kadar normalse birsey hissetmeden pozitif sonuc almakta normal
O kadar haklısınız ki. Yaşadığımın aynısını arkadaşım yaşasa olumsuz düşünüp olumsuzu mu çağırmak istiyorsun derdim. Ama insan yaşayınca bambaşka oluyormuş. Nasipte öte yol yok. Allah hepimizin yüzünü güldürsün İnş ❤️🙏

Canım benim ya çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla ilerler artar 2 gun sonra tekrarlamam gerekiyor Çok garip bi duygu inanamıyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizlerin emeklerini boşa çıkartmasın 🥰🙏🏼♥️🧿🌷
Garip ama çok güzel 🥰kötü düşünme , stres te yapma bol bol dinlen güzel şeyler oluyooor :halay:

K Kelebek 65 yani mesafe olarak çok değil aslında, ama örneğin spontane bir durum geliştiğinde zorlanıyoruz tabii. İlaçlar konusunda her şeyi önceden düşünmem gerekiyor vs. Evet, kısmen otel, ama daha çok Airbnb üzerinden merkeze yakın evde kalmayı tercih ediyoruz. Daha rahat hissediyor insan.

Kızlarr 8. Gün beta hcg 168 çıktı iyi mi sonuç sizce çok heyecanlıyım normalde doktorum yarına test yaptir demişti ama ben dayanamadım bugun sağlık ocağında yaptırdım 🥰🫢😅
Canım çok güzel sonuç. Sağlıkla kat kat artsın inşallah 🥰💚 2 embriyo mu transfer olmuştunuz ?

Canım çok güzel sonuç. Sağlıkla kat kat artsın inşallah 🥰💚 2 embriyo mu transfer olmuştunuz ?
Amiiinn inşallah 🥰 🧿 evet 2 embriyoydu hatta doktorum ben bunlara cok güvenmiyorum kaliteleri iyi degil demişti ama ben ameliyathaneden cikarken ben güveniyorum bu sefer olcak dedim Rabbim utandırmasın inşallah

Bende onu düşüncem bu sefer en azından kimyasalın önüne geçmeye çalışırız.
Bu ay bir ovulasyon testine şans vericem 🙂 ben akıllanmam shsh Allah nasıl umut verdiyse içime dur be kadın diyorum ama yok olmuyor 😂
Umarım başarılı oluruz 🙏🏻
Ya inanmayacaksın, aynısını ben de düşündüm 😂 Sonra dedim, kendine gel. İki aydır peş peşe kimyasallar, hormonlar. Biraz vücudun kendine gelsin, kafanı toparla. Ama belli de olmaz yani 😂
Ben Zoladex iğne olmuştum transferlerden önce, etkisi hâlâ sürüyor mu bilemediğimden bu ay yumurtlar mıyım ondan bile emin değilim. Ama ovülasyon testleriyle bir kontrol ederim. Kısmet 😂

Yaaaa 🥰
Siz inanamasanız da minik kendini çok yakında hatırlatmaya başlayacak. En geç o zaman inanacaksınız 🥰
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah benimkide artarak çoğalsın sağlıkla gelsin 🥰🧿🌷

Back