2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Her bünye o kadar farklıki ben bugun bunu iyice anladim herkesin bağışıklıgı farkli sonucta dunya kadar ilac igne kullandim bana misin demedi bir kez uykum bile gelmedi halsiz hissetmedim karnim agirmadi kasigimda agri sizi olmadı sadece göğüs agrim vardi o da transfe öncesi basladi zaten bilerek onada dikkat ettim olur da belirti sanmayayım diye

İnan ki ben de öyle. Arkadaşım uykun var mı diyor? Cin gibiyim diyorum. Şişkinlik var mı diyor? Tığ gibiyim diyorum. Kasık ağrısı var mı diyor? Valla yok diyorum :) ne ilginç bünyem varmış olsa mı iyi olmasa mı iyi bilemedim o derece hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim hayırlısı ile kucağınıza alın İnş. Kaçıncı gün test yaptınız bu arada?

Bugun yaptim 10. Gun kan testi bana da soruyorlardi birsey hissetmiyor musun diye ama tık yoktu hatta hep forumlari okuyordum negatifim nasilsa deyip yazmiyordum bile

Keske olsaydı da ucuncuye gerek kalmasaydi ama bu embriyoyu genetiği göndermeyi kesinlikle düşünün bu kadar emek veryrz bari herşey düzgün olsun Allah bu sefer isteyen herkese nasip etsin
Ah keşke. Ama önümüze bakmaktan başka çaremiz yok. Bir dahaki sefere her şey çok güzel olur inşallah
Çarşamba günü doktorumdan detaylı geri dönüş alacağım bundan sonraki adımlar konusunda. Yani hemen üçüncü transfer olmayacak gibi görünüyor, yoksa hemen bu reglde çağırırdı. Genetik konusunu da o zaman görüşeceğim.

Ayy çook çokkk aminn oh mis gibi, iyi yapmışsın çoğu gebe kadının zaten belirtisi olmuyor bile biz uzun süreden beri her şeyimizi dinlediğimiz için ufak bi değişim arıyoruz en azından halbuki gerek yok da işte insanın da kendini durdurması zor anlıyorum

Kızlar benim üst karin ve mideme doğru bir gaz sancısı gibi ağrı oluyor arada. Dayanılmaz değil ama arada giriyor ağrı. Sizde de opu sonrasi oldu mu? Ohss olmuş olabilir mıyım
Opu sonrasi bende de aynisi oldu bide biranda sisip nefes alacak yer birakmiyordu ama bukadar etki normal henuz bize yapisik bir oarcayi kesip aliyolar ben gerçekten 1 ayda ancak normale donebildim ama sihirli degnek degmis gibi hic bi etki gormeden normal olacak saniyodum her seyi ama oyle degilmis rahatsizliklarin baziladi icin doktorum odama gelip aciklama yapmisti normal ozellikle ilk 10 gun diye

Sağolasın canım demekki herkeste böyle olmuş gerçekten zormuş inşallah adet olunca kendiliğinden geçer.. bende ohss oldum sandım ama o daha ağır galiba.. peki özellikle birşey yaptin mi geçmesi için? Bana sadece ağrı kesici parol verdiler

Bolca su ictim canim ayaklarimdan çorabımi hic cikarmadim cok zor hakkaten bende cok kötü olmuştum bi dünle bugün iyiyim

Rahim kismim kaziniyormus gibi hissederdim ben kuzum antibiyotik ve parol vermisti doktor gercekten almayinca yanj saatini gecirince fark ediyordu ilk 10 gun cok zorlandim ne kadar ayakta donebilsemde transfer de hiç gerek yokmus birinin gelip bakmasina mesela transfer e cagiracafima annemi opuya cagirsaymisim çöküşü yasamaya basladigin nokta orasi oluyo cunku sicak su torbasi baldirlarina ayak altlarina cok karin kismina onermiyorum belime koyardim rahatlattigini dusunuyorum ve bol su icmen lazim kendini sisirip kabiz yapacak şeyler den uzak dur kesinlikle en buyuk sorun o olur cisini yapınca bile sizi dusuyordu bir anda icinden bisey dusuyor gibi o yuzden asla cisini bekletme olur mu bekletince sisiyo karnin daha cok sancin oluyo ay aklima geleni yazdim uzun oldu af buyur

Her gittiğimde transferden önce de sonrada estradiol ve progestan bakılıyor başka yok canım. beta hcg yi de 8-9-10. Günde yaptırdım senin nasıl ?
Benim bugun 9.gunumdu hafif lekelenmem oldu dr hemen betahcg istedi ve progesteron.. 19.5 cikti hcg umarim devam eder ... cumartesi ve pazartesi tekrar hcg ve pro bakilacak... hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…