- 24 Temmuz 2022
- 835
- 1.213
- 28
- 32
- Konu Sahibi melekomelek
- #7.101
Tamam canım öyle yapayım en iyisi inş büyük bir sorun olmazCanım aynı saat olması önemli. Eğer unutuyorsan alrm kurabilirsin![]()
![Folded hands: light skin tone :pray_tone1: 🙏🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f-1f3fb.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım öyle yapayım en iyisi inş büyük bir sorun olmazCanım aynı saat olması önemli. Eğer unutuyorsan alrm kurabilirsin![]()
AnlamadımCanim sende bunda basladi mi benim inanilmaz basladi ya kafayi yemek üzereyim
Bulanti demek istemistim mide bulantisiAnlamadım![]()
Tamam canım çook sağol vallahi şu an içime ferahlama geldi zaten alarmı da kurdum her gün artık aynı saatte vururum Allah’ın izniyleDoktor bana öğlen 12 ve 15:00 arasını kaçırmadan yap demişti hep o aralıkta ama karışık saatlerde yaptım. Embriyolar kaliteli gelişti. Strese girme stres daha kötü etkileyebilir ilaç saati kaçırmaktan. Ama çatlatma iğnesinin saatinin birebir olması çok çok önemliymiş onu unutma.
Allah seniBulanti demek istemistim mide bulantisi![]()
Off o bende de var surekli yatmak istiyorumAllah seni.yok çok şükür ama çok halsizim hemen yoruluyorum
Şey modundayim sicakliyorum yatmak istiyorum ama canım da sıkılıyor.dun akşam pencereden bagirasim geldi canım sıkılıyor diyeOff o bende de var surekli yatmak istiyorum![]()
Ben calistigim icin evden cikiyorum yoksa asla evde duramazdim 2 gun durdum psikolojim bozulduŞey modundayim sicakliyorum yatmak istiyorum ama canım da sıkılıyor.dun akşam pencereden bagirasim geldi canım sıkılıyor diye![]()
Bende çalışıyorum ama dün qksamcok sıkıldımBen calistigim icin evden cikiyorum yoksa asla evde duramazdim 2 gun durdum psikolojim bozuldu![]()
Bol su, ceviz ve meyve tüketip uzun süreli aç kalmamaya çalışıyorum öğün atlamamaya çalışıyorum yani. Ara öğünler de yapıyorum aklıma geldikçe meyve kuru yemiş gibi. Kahve ve çay gazlı içecek bıraktım tedavi başından beri. Limonata ya da ayran içiyorum birşey içeceksem.Başka beslenmenizde nelere dikkat ediyorsanız
Insallah erken oldugu icindir ikinci denemem ve baska dondurulmus yok bugun proluton igne icin saglik ocagina gittim kanda verdim yarin cikcak hemsire erken daha dedi ama son gun ogrenirsem negatif oldugunu daha cok uzulurum gibiBence erken yapmışsın canım 8.9. gunlerde tekrar yap istersen
Benden de istiyor dr progesteron ... kac cikti canim senin sonuc?Doktor bakıyor canım ben bilmiyorum ama hep istiyor tahlili![]()
Allahim rahmet eylesin meleklerine diğer yavrunada saglik versin canmOldu ama 2014 te 25 haftalık zor günler geçirdim biri yaşadı ikisi bir hafta ve ön gün yaşayıp öldü
Aynı saatte yapmaya özen gösterin elbette, ama 35 dakikadan hiçbir şey olmaz. Boşuna telaşlanmayın. Saati en önemli iğneniz çatlatma iğnesi olacak, onu gerçekten de dakikasına göre yapmanız çok önemli, yoksa OPU bile iptal edilebilir.Kızlar ben gonal f iğne vuruluyorum da bugün 35 dk geç vurdum aklımdan çıkmış. Bir sorun olur mu sizce ?
Insallah canim isteyen kimsenin kucagi bos kalmasin bugun kan verdim erken ama sabredemiyorumMerhaba ben bu sabah erken gebelik testi yaptım çok silik bir şekilde pozitifi gördüm bugün 7. günüm o yüzden canını sıkma bir iki gün bekle sabah ilk idrarla yap Rabbim evlat müjdesi almayı nasip etsin. Herkeste belirti olmayabiliyor kimisi hiç belirti olmadan pozitifi görüyor inşallah sende görürsün.![]()
İki bağırıp rahatlasaydınızŞey modundayim sicakliyorum yatmak istiyorum ama canım da sıkılıyor.dun akşam pencereden bagirasim geldi canım sıkılıyor diye![]()
Insallah bende pozitifle sasiririm6.gün için çok erken en azından 8. Günü bekleyin…Ben dede ilk zamanlar hiç belirti olmadı test yaptığım da çıktığın da çok şaşırmıştım
Ay değil mi iyi olurdu aslında beyt diyeİki bağırıp rahatlasaydınız
Şöyle bir ortalığı ayağa kaldırsaydınız.
Tabii canım. Hep sarhoşlar, magandalar mı ortalığı ayağa kaldıracak. Biraz da hamilelerin sesi duyulsunAy değil mi iyi olurdu aslında beyt diye![]()
Tabii canım. Hep sarhoşlar, magandalar mı ortalığı ayağa kaldıracak. Biraz da hamilelerin sesi duyulsun![]()