2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Doktor bana öğlen 12 ve 15:00 arasını kaçırmadan yap demişti hep o aralıkta ama karışık saatlerde yaptım. Embriyolar kaliteli gelişti. Strese girme stres daha kötü etkileyebilir ilaç saati kaçırmaktan. Ama çatlatma iğnesinin saatinin birebir olması çok çok önemliymiş onu unutma.
Tamam canım çook sağol vallahi şu an içime ferahlama geldi zaten alarmı da kurdum her gün artık aynı saatte vururum Allah’ın izniyle 🙏🏻

Başka beslenmenizde nelere dikkat ediyorsanız
Bol su, ceviz ve meyve tüketip uzun süreli aç kalmamaya çalışıyorum öğün atlamamaya çalışıyorum yani. Ara öğünler de yapıyorum aklıma geldikçe meyve kuru yemiş gibi. Kahve ve çay gazlı içecek bıraktım tedavi başından beri. Limonata ya da ayran içiyorum birşey içeceksem.

Bence erken yapmışsın canım 8.9. gunlerde tekrar yap istersen
Insallah erken oldugu icindir ikinci denemem ve baska dondurulmus yok bugun proluton igne icin saglik ocagina gittim kanda verdim yarin cikcak hemsire erken daha dedi ama son gun ogrenirsem negatif oldugunu daha cok uzulurum gibi

Kızlar ben gonal f iğne vuruluyorum da bugün 35 dk geç vurdum aklımdan çıkmış. Bir sorun olur mu sizce ?
Aynı saatte yapmaya özen gösterin elbette, ama 35 dakikadan hiçbir şey olmaz. Boşuna telaşlanmayın. Saati en önemli iğneniz çatlatma iğnesi olacak, onu gerçekten de dakikasına göre yapmanız çok önemli, yoksa OPU bile iptal edilebilir.

Merhaba ben bu sabah erken gebelik testi yaptım çok silik bir şekilde pozitifi gördüm bugün 7. günüm o yüzden canını sıkma bir iki gün bekle sabah ilk idrarla yap Rabbim evlat müjdesi almayı nasip etsin. Herkeste belirti olmayabiliyor kimisi hiç belirti olmadan pozitifi görüyor inşallah sende görürsün. 🤲🏻
Insallah canim isteyen kimsenin kucagi bos kalmasin bugun kan verdim erken ama sabredemiyorum

Back