2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Aynı saatte yapmaya özen gösterin elbette, ama 35 dakikadan hiçbir şey olmaz. Boşuna telaşlanmayın. Saati en önemli iğneniz çatlatma iğnesi olacak, onu gerçekten de dakikasına göre yapmanız çok önemli, yoksa OPU bile iptal edilebilir.
Evet evet biliyorum onun saatine göre yumurta toplama oluyor Allah korusun ya tüm çabalar maddi manevi çöpe gider . Çok teşekkür ederim içim rahatladı gerçekten 🙏🏻

Tüh ya nasıl aklımdan çıktı inş sorun olmaz 35 dakika 😞
Hiç stres yapma ama önemli olduğunu biliyorum kaçırmamaya çalışsan iyi olur saat kurabilirsin daha rahat oluyor ben 5 dkka once ye kuruyorum hazirlayana kadar geçmiş oluyor zaten 🥰

Sağ olun ama enerjiden değil vallahi 😂 Öyle kendi isteğimle illa peş peşe olsun diye çaba göstermedim. Ama doktorum o şekilde yapılmasını önerince de ona güvendim. Tecrübesine gerçekten çok güveniyorum, o yüzden onun bu konuyla ilgili bana geri dönüşüne göre karar vereceğim. Siz de hazır hissettiğinizde üçüncüyü dener başarılı olursunuz inşallah 🙏🏻💕 Hayırlısı olsun, bizim de sonunda yüzümüz gülsün inşallah 🙏🏻
Keske olsaydı da ucuncuye gerek kalmasaydi ama bu embriyoyu genetiği göndermeyi kesinlikle düşünün bu kadar emek veryrz bari herşey düzgün olsun 🤲 Allah bu sefer isteyen herkese nasip etsin

3. Gün embriyosu tutanlar yazsa biraz moral olsa bana keşke , dün bı doktor izledim modunu
Bende 3. Gun embriyosu transfer oldum bugun sonucumu aldim pozitif cıktı moralini bozma ben 3. Kez denedim bir kez blast bir kez 3. Gun olumsuzum var hatta birinde lekelenme bile yasamistim sevinmistim ama olmadi yanı bu olumlu denememde belirtimde yoktu hic olumsuzdur diye ilacalrimi bile saatinde icmedim sabah sonuc cikana kadar ignemide olmamıştım umutsuzdum bosuna olmayayim dedim cunku belirtim yoktu hic transfer olmamis gibiydim daha yeni yeni hafif arada adet sızısı hissediyorum bacak agrisi falan
Hic testte alip yapmadım cunku varsada cikmayabilir negatifi görüp endiseyle beklemek istemedim daha onceki olumsuzlarda test yapmistim cok kotu etkileniyor insan bence sende hic belirtilere takilma gününü bekle insallah guzel haberler alırsın

Kızlar benim üst karin ve mideme doğru bir gaz sancısı gibi ağrı oluyor arada. Dayanılmaz değil ama arada giriyor ağrı. Sizde de opu sonrasi oldu mu? Ohss olmuş olabilir mıyım
Bende oldu cnm tahta gibi oldu karnım iğne girmedi incecik iğne ohss olmadım
İlaçlarına dikkat et ayaklarını hiç üşütme ayak altına sıcak su torbası koyabilirsin ılık olacak şekilde evin içinde yürü gazını çıkarmaya bak

Bende oldu cnm tahta gibi oldu karnım iğne girmedi incecik iğne ohss olmadım
İlaçlarına dikkat et ayaklarını hiç üşütme ayak altına sıcak su torbası koyabilirsin ılık olacak şekilde evin içinde yürü gazını çıkarmaya bak
Sağolasın canım ohss daha mı şiddetli oluyor? Çorabı hiç cikarmiyorum ayagimdan bol su icmeye çalışıyorum ama hiç dinlenemiyorum evde çocuk var iş var 😐😐bugün adaçayı aldım onu iceyim bari veya papatya çayı da olabilir. İnşallah hemen adet olurum da rahatlarim. Ohss nasıl ilerliyor

Insallah erken oldugu icindir ikinci denemem ve baska dondurulmus yok bugun proluton igne icin saglik ocagina gittim kanda verdim yarin cikcak hemsire erken daha dedi ama son gun ogrenirsem negatif oldugunu daha cok uzulurum gibi
Hakkinda hayırlısı olsun canim insallah guzel sonuç alırsın da tekrar başlamak zorunda kalmazsın gerçekten sabretmekte çok zor benimde yarin 5.gunum test yapmayı cok istiyorum ama negatif cikarsa erken falan demeden uzulecegimi bildigin icin yapmamaya karar verdim dayanabilirsem sali sabahi yapicam inşallah

Insallah erken oldugu icindir ikinci denemem ve baska dondurulmus yok bugun proluton igne icin saglik ocagina gittim kanda verdim yarin cikcak hemsire erken daha dedi ama son gun ogrenirsem negatif oldugunu daha cok uzulurum gibi
Bu arada nerelisiniz corumlu musunuz?

Kızlar benim üst karin ve mideme doğru bir gaz sancısı gibi ağrı oluyor arada. Dayanılmaz değil ama arada giriyor ağrı. Sizde de opu sonrasi oldu mu? Ohss olmuş olabilir mıyım
Benim oldu canım acaip bi siskinligim gazim oldu ve bir haftaya yakın sürdü ohss da olmadim transferim falan yapildi yani o neden oldu bende anlamadim acaba ameliyathanede yumurta toplama sirasinda usuttum mu naptim dedim

Benim oldu canım acaip bi siskinligim gazim oldu ve bir haftaya yakın sürdü ohss da olmadim transferim falan yapildi yani o neden oldu bende anlamadim acaba ameliyathanede yumurta toplama sirasinda usuttum mu naptim dedim
Ayy aynı şeyi ben düşündüm acaba üşüttum mu diye. Çünkü vajinal bölgede birşey yok ama üst karın ve midede bir gerginlik bir ağrı hissi var . Peki geçmesi için ne yaptın? Ben şimdi ayağıma sıcak su torbası koyacağım birde adaçayı içmeyi düşünüyorum. Adet olunca kendiliğinden geçer mi dersin

Sağolasın canım ohss daha mı şiddetli oluyor? Çorabı hiç cikarmiyorum ayagimdan bol su icmeye çalışıyorum ama hiç dinlenemiyorum evde çocuk var iş var 😐😐bugün adaçayı aldım onu iceyim bari veya papatya çayı da olabilir. İnşallah hemen adet olurum da rahatlarim. Ohss nasıl ilerliyor
Adaçayı hormonları etkiler papatya da adet söktürücü özelliği var tedavi döneminde bitki çaylarından uzak dursan daha iyi olur cnm . Ohss hakkında çok bilgim yok adetin ikici ucuncu günü bı kontrole git ben öyle yapmıştım içime sinmemisti

Bende Ağustos ayında çorapla yatıyorum gece hava soğuyunca ayağımı üşütmiyim diye😃 bir de bana iki ayrı doktor kesinlikle bitki çayı içme dedi.

Bende 3. Gun embriyosu transfer oldum bugun sonucumu aldim pozitif cıktı moralini bozma ben 3. Kez denedim bir kez blast bir kez 3. Gun olumsuzum var hatta birinde lekelenme bile yasamistim sevinmistim ama olmadi yanı bu olumlu denememde belirtimde yoktu hic olumsuzdur diye ilacalrimi bile saatinde icmedim sabah sonuc cikana kadar ignemide olmamıştım umutsuzdum bosuna olmayayim dedim cunku belirtim yoktu hic transfer olmamis gibiydim daha yeni yeni hafif arada adet sızısı hissediyorum bacak agrisi falan
Hic testte alip yapmadım cunku varsada cikmayabilir negatifi görüp endiseyle beklemek istemedim daha onceki olumsuzlarda test yapmistim cok kotu etkileniyor insan bence sende hic belirtilere takilma gününü bekle insallah guzel haberler alırsın
Ah nasıl da tercüman oldunuz. Öğün atlamaya başlamıştım olmadı diye. Adet belirtilerim var benim de 4.gün embriyosu 6.gün oldu. Haftasonuna kalçadan progestan iğnemi bile yapmak istemediğimi söyledim eşime. O kadar birşey hissetmiyorum :( siz de öyleymişsiniz eminim çok şaşırmıisınızdır. İnş ben de yanılırım

Hakkinda hayırlısı olsun canim insallah guzel sonuç alırsın da tekrar başlamak zorunda kalmazsın gerçekten sabretmekte çok zor benimde yarin 5.gunum test yapmayı cok istiyorum ama negatif cikarsa erken falan demeden uzulecegimi bildigin icin yapmamaya karar verdim dayanabilirsem sali sabahi yapicam inşallah
Canim ilk seferdede bu sekilde erken gebelik testinde negatifi gordum cok uzuldum agladim ama son gune hazirlikli gittim negatife kan testinde son gun ogrensem daha cok uzulurdum galiba herkesin yapisi ruh hali farkli tabiki insallah bu sefer pozitifi gorurum baska embriyom yok dondurulmus cunku tekrar en bastan baslamak maddi olarakta zor suan

Back