2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Evet bence de yapmayın dua ve umut edin bol bol bence bebişiniz orada sizinle zaten, zaman geçirecek bir şeyler bulmamız lazım bu dönemde hep kafamız patlıycak yoksa
Amin canim insallah cok moral verdin bana gerçekten sabah bi kalktim jic belirtim yok icim bombos geldi bi tuhaf oldum once sonra bi müzik actim keyfim yerine gelsin diye biraz kendime geldim belirti belirti derken bel agrim basladi bilmiyorim belkide psikolojik hepimizin hakkında hayırlısı olsun insallah hepimiz koskacaaaa o cift cizgileri görürüz

Sizde opuda kaç yumurta çıkmıştı, doktorum yumurta sayın fazla olduğu için birkaç gün daha bulantı olur diyo, bol su içmem protein ağırlıklı beslenmemi söyledi
28 tane yumurta çıktı karnım çok fazla şişti cetrotide bulamadım tarlusal kullandım geç indirdi çok gaz oldu.
bende de koku hassasiyeti vardı o bulantı yapıyordu yemek pişerken uyusam dahi sapsarı uyaniyordum
Vücut napsin hormonlar tavan seninde o yüzden bulantin oluyor olabilir bı kaç güne geçer büyük ihtimalle

Canim 1 agustosta transfer olsun 5. Gun embriyosu sali gunu doktora gittim sadece kese gorundu carsamba gunu baska doktora gittim ilac yazdirmak icin hem bebek gorundu hemde kalp atislari baslamisti gonlunu ferah tut daha cok erken genelde 7. Haftada kalp atışları duyuluyor ama asla yerinden kalkma ve surekli yat

Merhaba bugün transferimin yedinci günü sabah erken gebelik testinde silik çizgiyle pozitifi gördüm uyuya kalmıştım biraz önce lavaboya gittiğimde pembe turuncu kırmızı gibi değişik bir renkte lekelenmemin olduğunu gördüm ve idrarımı yaparken parça geldi. Dördüncü gün lekelenmem olmuştu ama bu şekilde parça gelmemişti. Başına böyle bir şey gelen var mı?

Nasıl bir parça kuzum adet kanamasında ki gibi mi

Doktoruna haber ver progestanı arttıra bilir canım aksatma ..

Kuzum doktoruna haber ver bence hatta kan testi yaptır derim ben en azından ona göre önlem alırsınız
Şimdi görüştüm şu an için bir şey yok dedi ama eğer kanama devam ederse duruma göre hastaneye gitmemi önerdi inşallah bir sorun değildir tekrar olmaz açıkçası çok panikledim

Fitil kullaniyorsan fitilden olmuştur belki canım

Hemen doktora git

çok teşekkürederm canım içim ferahladı alttan muane oldu duyulmadı diye cok üzülmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…