- 15 Temmuz 2022
- 231
- 378
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
- #6.961
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabirsizligini mustakbel teyzesi olduğum bebislere maal etmeAmaaa neden kii![]()
transfer gününü sayma canımmTransfer gününü sayarsak benim de 3. Günüm hiç brlirtim yok.
Yaaa öleee mi diyosunSabirsizligini mustakbel teyzesi olduğum bebislere maal etmeumudunu yitirme bence kan icin 8 yada 9 u bekle hic olmazsa bir gun bir gundur
Yaaa öleee mi diyosunçok tatlısın çookk
yaa 20 de olsa göreyim yaaa sonra artışını izlerim nasipsee
yavru kuşum bana bi göz kırpsaa yetecek. Dünyalar benim sonraa
duaa ett banaa
çok amiinnn
![]()
Amin, isteyen herkese ve inşallah size de daha fazla bekletmeden versinAynen öyle aglamayim diyorum ama engel olamıyorum içimi bi hüzün kapladı 4 senedir tüp bebekle uğraşıyorum 43 yaşına geldim ama sonuç hep hüsran Rabb'im isteyen herkese versin
Bende transfer gününü saymadan 3 canım . Transfer günü sayımıyor sen 2 desin ozmaanTransfer gününü sayarsak benim de 3. Günüm hiç brlirtim yok.
Doktoruna danış canım kesin ..Evet opu dan sonra verdi doktorum. E2 de 4000 deydi opu dan önceki gün
Aynn öyle hayırlısı olur gerçi bu durumda insan ne diyeceğini de bilemyr ama vakti var demekki hemen başlayacakmisinz üçüncü denemeyeYa niye bilmiyorum, ben de olacağına o kadar inanıyorum ki
Kimyasal tabii ki hayal kırıklığı. Hani tam olacakken direkten dönmüş gibi tuhaf bir his bırakıyor insanda. Öbür yandan sağlıklı olsaydı devam ederdi, demek ki hayırlısı bu. Doktorumla genetik olayını konuşacağım ben de, bakalım ne diyecek.
Canim burdan biri varmi bilmiyorum ama bizzat cok yakın arkadasim 6 haftasindaydi heralde asiri kanama yuzunden doguma kadar hatti ara ara kanamasi oldu ondada henuz daha kese yeniydi ama hic bisey olmadi dikkat etmesi gerekri sadece suan dogum yapti bebegi 17 gunluk yani basimda zirlayip duruyorkızlar 1 gece hastanede yattım aşırı bir kanamam oldu , doktor kese duruyor dedi suan için sadece wc kalk onun dışında yatıs verdi . 2 ağuatosta transfer olmuştum , kalp atışı duyanınız varmı benle arası yakın olup acaba ? alttanda muane edildi kese vardı ama henüz kalp atışı gözükmedi bu kanamadan aonra korkıuorm acaba atmayacakmı dye
Yok ya bunun reklamı yok hepimiz birbirimize destek veryrz deneyimlerimizi paylasyrz zaten bulent tıraş ün yapmış biri belki bizim için bu sefer o iyi gelecek artık imkanımız ne zaman yeterrse o zman başlarız tekrardan belkide mucize olur kim bilirBen diyecektim de sonra reklam yapıyor gibi olmasın dedim maslak Bülent hocaya sadece randevu alın muayene olun içinize sinerse taşırsınız ebriyoları hiç bir dr a içiniz sinmeden tedavi olmayın giderken tüm hsg leri de götürün işin olurunu sürecini öğrenin bi maddi olarak zaten zor süreç manevi daha da zor![]()
3. gün embriyosu biraz geç hcg salmaya başlıyor, o yüzden her şey mümkün. Şu an sonucu değiştirecek bir şey gelmiyor elden, o yüzden zor da olsa sakinleşmeye bakın, olumlu düşünün. Kan sonucunu alınca netleşecek ancak. İnşallah hayırlı haberlerinizi alırızBu sefer yazmayacağım, uzaktan takip edeceğim dedim ama dayanamıyorum. 3 gün, aa kalite embriyo transfer edildi 15 ağustosta. 2. Transferim. 27 si test günüm, ama bugün erken gebelik testi yaptım, tek çizgişimdiye kadar cikmasi lazım değil miydi? 2 gün bir şeyi değiştirir mi?
Gerçekten öyle insanın şuan bu yazıyı okuyup duygulanmamasi elde deil ahhh güzel günler gelsin artık kırık kalbimizin yerini mutluluk alsın sizin gibi bizde hedefimize ulaşırız inşallah Allah sağlıkli bir şekilde bebeginizi kucağınıza almayı nasip etsin bizlerede dualarınızda unutmayinBir ara kotu seyler ust uste gelmisti boyle kalbim cok kırılmıştı isyan etmedim ama acikca dike getirdim Allahima karsi dedimki simdi benim bu kadar cektigim goz yaslarim surekli aldigim ilaclar vurdugum igneler ilaclar yuzunden tedaviler yuzunden vucudumda meydana gelenler kistler miyomlar ameliyatlar sirf bebegim olsunfa evlat kokum olsun diye birde tek seferde hamile kalanlarin hakki ayni mi dedim bir miyiz dedim benim yurek acimla birde umursanmazligimiz ayni mi demistim ozaman cok aglamistim bunlari dusunurken![]()
Kuzum af buyur unutuyorum benim kafam karıştı sen kanda negatif mi gördün kiYok ya bunun reklamı yok hepimiz birbirimize destek veryrz deneyimlerimizi paylasyrz zaten bulent tıraş ün yapmış biri belki bizim için bu sefer o iyi gelecek artık imkanımız ne zaman yeterrse o zman başlarız tekrardan belkide mucize olur kim bilir![]()
Amin aminn aminnn Allahim gönlümuzun muradini versin suan okadar icten ediyorum ki Rabbim yasatmasin son olsun yasadiklarimiz bitsin her seyGerçekten öyle insanın şuan bu yazıyı okuyup duygulanmamasi elde deil ahhh güzel günler gelsin artık kırık kalbimizin yerini mutluluk alsın sizin gibi bizde hedefimize ulaşırız inşallah Allah sağlıkli bir şekilde bebeginizi kucağınıza almayı nasip etsin bizlerede dualarınızda unutmayin
Hayırlı olacaksa, sağlıklı olacaksa allahım nasip etsin inşallahAynn öyle hayırlısı olur gerçi bu durumda insan ne diyeceğini de bilemyr ama vakti var demekki hemen başlayacakmisinz üçüncü denemeye
Malesef geçen hafta testim negatif çıktı ikinci denemeydi olmadı yine ne diyirm nasipKuzum af buyur unutuyorum benim kafam karıştı sen kanda negatif mi gördün ki
Valla sizdeki bu enerji beni benden alıyor harikasınız herhalde benim imkanım olsa bile şuan üst üste yapamazdım Rabbim yüzümüzü güldürsünHayırlı olacaksa, sağlıklı olacaksa allahım nasip etsin inşallah
Doktorumla henüz görüşemedim. Büyük ihtimal şimdi reglin ikinci günü yine muayeneye çağıracak, kan değerlerine bakacak. Ona göre doktorum ne derse o. Hemen üçüncü transfere devam derse öyle yapacağım. Yok, bir ay bekleyelim derse de bir ay bekleriz. Bekle bekle sabır taşına döndük zaten![]()