- Konu Sahibi melekomelek
- #7.001
En rahatı fitil gerci o da rahim cok kalinlastigi icin bazen gitmiyormuş gibi hissediyorum ignesidr hapıda fena gerçektenÖnce igneydi kevgire döndüm yağ bezesi olstu ne biçim ilaç bu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En rahatı fitil gerci o da rahim cok kalinlastigi icin bazen gitmiyormuş gibi hissediyorum ignesidr hapıda fena gerçektenÖnce igneydi kevgire döndüm yağ bezesi olstu ne biçim ilaç bu![]()
Benimde amh çok canım anlıyorum seni yani allah kolaylık versin ..Yumurta sayım çok olduğu için birkaç gün daha mide bulantım olurmuş, ilaçlara devam edicem yani
Amin canim insallah cok moral verdin bana gerçektenEvet bence de yapmayın dua ve umut edin bol bol bence bebişiniz orada sizinle zaten, zaman geçirecek bir şeyler bulmamız lazım bu dönemde hep kafamız patlıycak yoksa![]()
Aynen valla en iyisi fitil şeklinde kullanmajEn rahatı fitil gerci o da rahim cok kalinlastigi icin bazen gitmiyormuş gibi hissediyorum ignesidr hapıda fena gerçekten
28 tane yumurta çıktı karnım çok fazla şişti cetrotide bulamadım tarlusal kullandım geç indirdi çok gaz oldu.Sizde opuda kaç yumurta çıkmıştı, doktorum yumurta sayın fazla olduğu için birkaç gün daha bulantı olur diyo, bol su içmem protein ağırlıklı beslenmemi söyledi
Canim 1 agustosta transfer olsun 5. Gun embriyosu sali gunu doktora gittim sadece kese gorundu carsamba gunu baska doktora gittim ilac yazdirmak icin hem bebek gorundu hemde kalp atislari baslamisti gonlunu ferah tut daha cok erken genelde 7. Haftada kalp atışları duyuluyor ama asla yerinden kalkma ve surekli yatkızlar 1 gece hastanede yattım aşırı bir kanamam oldu , doktor kese duruyor dedi suan için sadece wc kalk onun dışında yatıs verdi . 2 ağuatosta transfer olmuştum , kalp atışı duyanınız varmı benle arası yakın olup acaba ? alttanda muane edildi kese vardı ama henüz kalp atışı gözükmedi bu kanamadan aonra korkıuorm acaba atmayacakmı dye
Nasıl bir parça kuzum adet kanamasında ki gibi miMerhaba bugün transferimin yedinci günü sabah erken gebelik testinde silik çizgiyle pozitifi gördüm uyuya kalmıştım biraz önce lavaboya gittiğimde pembe turuncu kırmızı gibi değişik bir renkte lekelenmemin olduğunu gördüm ve idrarımı yaparken parça geldi. Dördüncü gün lekelenmem olmuştu ama bu şekilde parça gelmemişti. Başına böyle bir şey gelen var mı?
Evet adet olunca gelir ya o şekilde bir parçaNasıl bir parça kuzum adet kanamasında ki gibi mi
Testlerinde koyulaşma var yerleşme olabilir cnmKızlar dün gece Çok küçük bi pembe kan geldi benden silince selpaktaydi ama sonra bi daha gelmedi yerlesme olabilir mi acaba yaşayan var mı bunlarda 7.8. Gün testlerim
Doktoruna haber ver progestanı arttıra bilir canım aksatma ..Merhaba bugün transferimin yedinci günü sabah erken gebelik testinde silik çizgiyle pozitifi gördüm uyuya kalmıştım biraz önce lavaboya gittiğimde pembe turuncu kırmızı gibi değişik bir renkte lekelenmemin olduğunu gördüm ve idrarımı yaparken parça geldi. Dördüncü gün lekelenmem olmuştu ama bu şekilde parça gelmemişti. Başına böyle bir şey gelen var mı?
Kuzum doktoruna haber ver bence hatta kan testi yaptır derim ben en azından ona göre önlem alırsınızEvet adet olunca gelir ya o şekilde bir parça
Şimdi görüştüm şu an için bir şey yok dedi ama eğer kanama devam ederse duruma göre hastaneye gitmemi önerdi inşallah bir sorun değildir tekrar olmaz açıkçası çok panikledimKuzum doktoruna haber ver bence hatta kan testi yaptır derim ben en azından ona göre önlem alırsınız
Fitil kullaniyorsan fitilden olmuştur belki canımMerhaba bugün transferimin yedinci günü sabah erken gebelik testinde silik çizgiyle pozitifi gördüm uyuya kalmıştım biraz önce lavaboya gittiğimde pembe turuncu kırmızı gibi değişik bir renkte lekelenmemin olduğunu gördüm ve idrarımı yaparken parça geldi. Dördüncü gün lekelenmem olmuştu ama bu şekilde parça gelmemişti. Başına böyle bir şey gelen var mı?
Hayırlı olsun demek istedim sanırım klavye işteBatılı nedir?
Hemen doktora gitMerhaba bugün transferimin yedinci günü sabah erken gebelik testinde silik çizgiyle pozitifi gördüm uyuya kalmıştım biraz önce lavaboya gittiğimde pembe turuncu kırmızı gibi değişik bir renkte lekelenmemin olduğunu gördüm ve idrarımı yaparken parça geldi. Dördüncü gün lekelenmem olmuştu ama bu şekilde parça gelmemişti. Başına böyle bir şey gelen var mı?
çok teşekkürederm canım içim ferahladı alttan muane oldu duyulmadı diye cok üzülmüştümCanim 1 agustosta transfer olsun 5. Gun embriyosu sali gunu doktora gittim sadece kese gorundu carsamba gunu baska doktora gittim ilac yazdirmak icin hem bebek gorundu hemde kalp atislari baslamisti gonlunu ferah tut daha cok erken genelde 7. Haftada kalp atışları duyuluyor ama asla yerinden kalkma ve surekli yat
Normalde doktorun sana kanama bolgesinin nerede oldugunu keseye yakin olup olmadigini falan soylemesi lazimdi canimçok teşekkürederm canım içim ferahladı alttan muane oldu duyulmadı diye cok üzülmüştüm
Evet progedtan fitil kullanıyorum bilmiyorum belki ondan da olabilir ama çok endişelendim inşallah kesilir yani bakıyorum biraz biraz geliyor yine leke inşallah hemen geçerFitil kullaniyorsan fitilden olmuştur belki canım