2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Hemen doktora git
Hemşire ile görüştüm şu an için yapılacak bir şey olmadığını eğer kanama artarsa acile gitmemi söyledi neden olur ki bu bir sorun mu var acaba parça gelmiş olmasa belki ikinci embriyonun tutunma kanaması oluyordur diyeceğim ama parça geldi kafam allak bullak

Evet progedtan fitil kullanıyorum bilmiyorum belki ondan da olabilir ama çok endişelendim inşallah kesilir yani bakıyorum biraz biraz geliyor yine leke inşallah hemen geçer
Bence bi doktora git canım inşallah önemli bisey yoktur bende ilk leke geldiğinde cok korkmuştum devami gelirse aricaktim doktorumu ama şükür gelmedk devamı inşallah seninkide kesilir bir an önce

Bence bi doktora git canım inşallah önemli bisey yoktur bende ilk leke geldiğinde cok korkmuştum devami gelirse aricaktim doktorumu ama şükür gelmedk devamı inşallah seninkide kesilir bir an önce
İnşallah bir bakayım ilaç saatim geldi ilaçlarımı kullanayım eğer durmazsa mecburen gideceğim

İnşallah bir bakayım ilaç saatim geldi ilaçlarımı kullanayım eğer durmazsa mecburen gideceğim
Aynen oyle yap canım için rahat eder en azından. Benimde bugün 4. Gunum ogleden beri bel agrim var adet agrilarim var valla cok korkuyorum basina geldi mi böyle bişey

Aynen oyle yap canım için rahat eder en azından. Benimde bugün 4. Gunum ogleden beri bel agrim var adet agrilarim var valla cok korkuyorum basina geldi mi böyle bişey
Benimde dördüncü günüm de başladı ağrılarım aynı şekilde ben de ağrı çekiyorum hala var dördüncü günde de lekelenme yaşamıştım ama bugünki gibi değilde kahverengi lekelenmeydi tutunma kanaması olduğunu düşündüm ki beşinci günü sabahında kesilmişti İnşallah hayırlı haberin belirtisidir

Hemen doktora git
Normalde doktorun sana kanama bolgesinin nerede oldugunu keseye yakin olup olmadigini falan soylemesi lazimdi canim
ilginç çekilde kanama gözükmedi hatta sabah kese gördm eve geldm wc girdim kanamam başladı ama aşırı bi kanama parça parça pıhtılar geldi yattm hastanede ertesi sabah gene kpntrl edildi kese etrafında kanama gözükmedi kese dıruyordu kanamamda yavas yavas kahveye döndü

Hemşire ile görüştüm şu an için yapılacak bir şey olmadığını eğer kanama artarsa acile gitmemi söyledi neden olur ki bu bir sorun mu var acaba parça gelmiş olmasa belki ikinci embriyonun tutunma kanaması oluyordur diyeceğim ama parça geldi kafam allak bullak
tatlım benm transferm 2 ağustos bende parça şeklinde phrı ve kanama yaşadm kese gözüktü sorn yok dediler bekliceksnz düşük tehlikesi dendi progestanı arttırdılar ve strese sakın girme stres kanamayı artırır dediler korkma biraz daha bekle

tatlım benm transferm 2 ağustos bende parça şeklinde phrı ve kanama yaşadm kese gözüktü sorn yok dediler bekliceksnz düşük tehlikesi dendi progestanı arttırdılar ve strese sakın girme stres kanamayı artırır dediler korkma biraz daha bekle
Teşekkür ederim inşallah gebeliğin sağlıklı ilerler yavrunu sağlıkla kucağına alırsın inşallah benim içinde bir sorun çıkmaz sağlıkla gelir çok korktum ama bir yandan da kendimi sakin tutmaya çalışıyorum

Canim 1 agustosta transfer olsun 5. Gun embriyosu sali gunu doktora gittim sadece kese gorundu carsamba gunu baska doktora gittim ilac yazdirmak icin hem bebek gorundu hemde kalp atislari baslamisti gonlunu ferah tut daha cok erken genelde 7. Haftada kalp atışları duyuluyor ama asla yerinden kalkma ve surekli yat
Ay gözün aydın maşallah inllah bizde kalp atışını duyarız🧿🥰

Benimde dördüncü günüm de başladı ağrılarım aynı şekilde ben de ağrı çekiyorum hala var dördüncü günde de lekelenme yaşamıştım ama bugünki gibi değilde kahverengi lekelenmeydi tutunma kanaması olduğunu düşündüm ki beşinci günü sabahında kesilmişti İnşallah hayırlı haberin belirtisidir
Amim canım inşallah sonu hepimiz için güzel olur inşallah 🤲🏻 canim bide göğüs agrin falan var mi senin benim yumurta toplamadan önce acaip sismislerdi ama simdi biraz indi sanki çokta acimiyo normal mi acaba bu?

Vallaha şuan ki gebeligimde hiç lekelenmem olmadı dusugumde ve kızımda leke gelmişti ve beni hep korkutur düşük yaparım diye. Su anki hamileliğimde aşırı sistim çok gaz anlatamam karnım taş gibiydi .
Aynen canım benimde öyle çok şükür kanamam ve lekelenmem yok ama acayip gaz oluyor yani karnim çok şişiyor

Amim canım inşallah sonu hepimiz için güzel olur inşallah 🤲🏻 canim bide göğüs agrin falan var mi senin benim yumurta toplamadan önce acaip sismislerdi ama simdi biraz indi sanki çokta acimiyo normal mi acaba bu?
Göğüslerimde hassasiyet var ama öyle bariz bir ağrı yok henüz erken olduğu için o kadar belirti aramıyorum 6. Haftadan sonra oluyormuş sanırım belirtiler yani kan testinden sonra yavaş yavaş başlar diye düşünüyorum

Sizin tedavi kıbrısta olmuştu değil mi ?
Çift mi transfer edildi
İnşallah güzel haberler gelir 🙏🙏
Amin canım sağol 😘🙏 Allah'ım isteyen herkese tatdirir insalalh 🙏 evet Kıbrıs'ta yaptırdım.Yok tek 1 tane transfer edildi rahim dar olduğu için 2 tane koysak ikiz olup tutsa dedi düşer dedi doktor tutmaz dedi bende diğer kalanları dondurdum

Back