- Konu Sahibi melekomelek
-
- #6.861
İnşallah güzel haberler alırsınızBugün 10.gunum test günüm 8.gun idrar testi yaptım ama negatif çıktı dualarınıza talibim pozitifli sonuç alayım ihtimal vermiyorum ama genede bi umut
Öyle tabi canım ilk 3 gun ara ara ağrılarım oluyordu ne biliyim bugunde bombos uyaninca biraz moralim bozuldu ama tabi sıfır belirtisizde pozitif alan çok nasip bakalim insallah benimledir yavrularimBelirtiler ara ara gelip gidiyor öyle düşünme Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah. Ben dün gece normal kase test yaptım negatif çıktı o kadar üzüldüm ki dedim tamam olmadı ve test yaptığıma bin pişman oldum çünkü geç tutunma da olabiliyor moral bozukluğu bu durumu negatif etkiler. Olabildiğince olumlu düşün Allah em hayırlı kapıları açsın inşallah.
Bende görüyorum hayırlı olsunVar mı? Henüz 5 dakika olmadı ama hayali çizgi görüyorum sanki. Ellerim titriyor.
Aynen öyle aglamayim diyorum ama engel olamıyorum içimi bi hüzün kapladı 4 senedir tüp bebekle uğraşıyorum 43 yaşına geldim ama sonuç hep hüsran Rabb'im isteyen herkese versinİnşallah güzel haberler alırsınız
Kan verip sonucu beklemekten başka çare yok.
Ben dördüncü gün kaset test yaptım çıkmamıştı dün altıncı günüm de akşam yine yaptım yine çıkmadı bu sabah erken gebelik testinde silik bir şekilde gördüm erken gebelik testini dördüncü beşinci altıncı günüm de yapmış olsaydım yine negatif görecektim büyük ihtimalle çünkü dediğim gibi silik bir şekilde gördüm yedinci günüm de erken gebelik testi yapacaksan da sabah ilk idrarında yap çünkü negatif görme ihtimalin yüksek erken olduğu için ama bu bebeklerinin seninle olmadığı anlamına gelmiyor umudunu sakın kaybetme inşallah sımsıkı tutunucaklarÖyle tabi canım ilk 3 gun ara ara ağrılarım oluyordu ne biliyim bugunde bombos uyaninca biraz moralim bozuldu ama tabi sıfır belirtisizde pozitif alan çok nasip bakalim insallah benimledir yavrularimbenimde yarin 5. Günüm kaset testte çıkmaz mi acaba yada erken testte
Gözün aydın canmBirdee transferın 7. Gününde normal testimi de atayım. Erken testı cumaaa yada cumartesı gunu yapacagım..
Çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahBende görüyorum hayırlı olsun
canım inşaallaahh yaa bır oncekınde kımyasal olmustu. henuz tam olarak sevınemesemde orda bir hayat mücadelesi yaşandığını biliyorum rabbım sonunu hayırlı eylesin sonuclarım hayırlı cıksınHadi gözünüz aydın
Güzel güzel devam etsin inşallah
Kız serin işteKız limonata ne alaka
Ayyy çok gülüyorum sana yaaa
Aminnnn cumlemizden ne güzel duaa mucizrler bizi bulurmu yaaaAllah en kısa zamanda versin kucağına yavrunu sağlıklanegatif gören tüm arkadaşlarıma en içten dileğim bu dr ilaç gezdirmeden kendiliğinden olsun
Ay bir hoş ooldum ne hoş insanlarsinz valla keyfim yerine geliyorSen nasıl istersen sultanım
Dualarım seninle inşallah pozitif sonuç alacaksınBugün 10.gunum test günüm 8.gun idrar testi yaptım ama negatif çıktı dualarınıza talibim pozitifli sonuç alayım ihtimal vermiyorum ama genede bi umut
İstanbul Ataşehir Memorial yok gayet memnunum doktorumda çok iyi herşeyden önce para odakli deil bir çok kez fiyat konusunda olsun moral konusunda olsun bize yardımcı oldu hani bilmyrm dedik belki doktorun gözden kaçırdığı baska birşey vardır başka bir doktor farklı bir tedavi uygular ama dondurulmuslarim var gitmesem çöpe gidecek sanırımEğer memnun değilseniz, içiniz rahat etmeyecekse aynı doktora gitmek zorunda değilsiniz elbette. Nerede tedavi gördünüz bu iki transferinizde?
Vardır zamanı sağlıkla gelsinler tüm bebekler ilk kendiliğinden kimyasal olduğumda dr sagliksiz olsa üzülmez miydin demişti boş gebelik kimyasal sağlıksız olduğu için oluyor ne diyeyim allah da bize akıl sağlığı versinAminnnn cumlemizden ne güzel duaa mucizrler bizi bulurmu yaaa
Doğru diyorsun cnm cumartesi günü kontrolde sorayım en doğrusunu yine doktorlarımız bilirCovid aşınızı ben sormuştum doktoruma transfer sürecinde o bakterilerin transferi olumsuz etkileyebileceğini söylemişti. O yüzden olmadım ben. Sen de doktoruna sor belki farklı düşünüyordur.
Hepiniz öylesiniz sabah bir kahve keyfim var bir de sizleri okumakAy bir hoş ooldum ne hoş insanlarsinz valla keyfim yerine geliyor
Biliyorum o hissicanım inşaallaahh yaa bır oncekınde kımyasal olmustu. henuz tam olarak sevınemesemde orda bir hayat mücadelesi yaşandığını biliyorum rabbım sonunu hayırlı eylesin sonuclarım hayırlı cıksınhepimiz için dualarım
Aminn en önemlisi o bende bazen kafa gidip geliyor bir bakmissin çoktan unutmuşum yaşadıklarımı bir bakmissin birden hüzün kaplıyor her yanımıVardır zamanı sağlıkla gelsinler tüm bebekler ilk kendiliğinden kimyasal olduğumda dr sagliksiz olsa üzülmez miydin demişti boş gebelik kimyasal sağlıksız olduğu için oluyor ne diyeyim allah da bize akıl sağlığı versin
O kararı yalnız siz verebilirsiniz, o konuda bir şey diyemem. Fakat dondurulmuşlar yüzünden zorunlu hissetmeyin. Bildiğim kadarıyla onlar başka merkeze transfer edilebiliyor. Tabii prosedürü, maliyeti tam nedir bilemiyorum.İstanbul Ataşehir Memorial yok gayet memnunum doktorumda çok iyi herşeyden önce para odakli deil bir çok kez fiyat konusunda olsun moral konusunda olsun bize yardımcı oldu hani bilmyrm dedik belki doktorun gözden kaçırdığı baska birşey vardır başka bir doktor farklı bir tedavi uygular ama dondurulmuslarim var gitmesem çöpe gidecek sanırım
Ayy ayy çok teşekkür ederizHepiniz öylesiniz sabah bir kahve keyfim var bir de sizleri okumak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?