2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Belirtiler ara ara gelip gidiyor öyle düşünme Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah. Ben dün gece normal kase test yaptım negatif çıktı o kadar üzüldüm ki dedim tamam olmadı ve test yaptığıma bin pişman oldum çünkü geç tutunma da olabiliyor moral bozukluğu bu durumu negatif etkiler. Olabildiğince olumlu düşün Allah em hayırlı kapıları açsın inşallah. 🤲🏻
Öyle tabi canım ilk 3 gun ara ara ağrılarım oluyordu ne biliyim bugunde bombos uyaninca biraz moralim bozuldu ama tabi sıfır belirtisizde pozitif alan çok nasip bakalim insallah benimledir yavrularim 😂 benimde yarin 5. Günüm kaset testte çıkmaz mi acaba yada erken testte

İnşallah güzel haberler alırsınız 🙏🏻 🍀
Kan verip sonucu beklemekten başka çare yok.
Aynen öyle aglamayim diyorum ama engel olamıyorum içimi bi hüzün kapladı 4 senedir tüp bebekle uğraşıyorum 43 yaşına geldim ama sonuç hep hüsran Rabb'im isteyen herkese versin

Öyle tabi canım ilk 3 gun ara ara ağrılarım oluyordu ne biliyim bugunde bombos uyaninca biraz moralim bozuldu ama tabi sıfır belirtisizde pozitif alan çok nasip bakalim insallah benimledir yavrularim 😂 benimde yarin 5. Günüm kaset testte çıkmaz mi acaba yada erken testte
Ben dördüncü gün kaset test yaptım çıkmamıştı dün altıncı günüm de akşam yine yaptım yine çıkmadı bu sabah erken gebelik testinde silik bir şekilde gördüm erken gebelik testini dördüncü beşinci altıncı günüm de yapmış olsaydım yine negatif görecektim büyük ihtimalle çünkü dediğim gibi silik bir şekilde gördüm yedinci günüm de erken gebelik testi yapacaksan da sabah ilk idrarında yap çünkü negatif görme ihtimalin yüksek erken olduğu için ama bu bebeklerinin seninle olmadığı anlamına gelmiyor umudunu sakın kaybetme inşallah sımsıkı tutunucaklar ❤️

Eğer memnun değilseniz, içiniz rahat etmeyecekse aynı doktora gitmek zorunda değilsiniz elbette. Nerede tedavi gördünüz bu iki transferinizde?
İstanbul Ataşehir Memorial yok gayet memnunum doktorumda çok iyi herşeyden önce para odakli deil bir çok kez fiyat konusunda olsun moral konusunda olsun bize yardımcı oldu hani bilmyrm dedik belki doktorun gözden kaçırdığı baska birşey vardır başka bir doktor farklı bir tedavi uygular ama dondurulmuslarim var gitmesem çöpe gidecek sanırım

Aminnnn cumlemizden ne güzel duaa mucizrler bizi bulurmu yaaa❤️❤️❤️
Vardır zamanı sağlıkla gelsinler tüm bebekler ilk kendiliğinden kimyasal olduğumda dr sagliksiz olsa üzülmez miydin demişti boş gebelik kimyasal sağlıksız olduğu için oluyor ne diyeyim allah da bize akıl sağlığı versin 🥰

Covid aşınızı ben sormuştum doktoruma transfer sürecinde o bakterilerin transferi olumsuz etkileyebileceğini söylemişti. O yüzden olmadım ben. Sen de doktoruna sor belki farklı düşünüyordur.
Doğru diyorsun cnm cumartesi günü kontrolde sorayım en doğrusunu yine doktorlarımız bilir

canım inşaallaahh yaa bır oncekınde kımyasal olmustu. henuz tam olarak sevınemesemde orda bir hayat mücadelesi yaşandığını biliyorum rabbım sonunu hayırlı eylesin sonuclarım hayırlı cıksın:dua:hepimiz için dualarım
Biliyorum o hissi ☺️
Ama dediğiniz gibi orada bir şeylerin olduğunu bilmek bile güzel. Umarım bu sefer sımsıkı tutunur, sonuna kadar bırakmaz sizi de sağlıkla yavrunuzu kucağınıza alırsınız 🙏🏻💕

Son düzenleme:
Vardır zamanı sağlıkla gelsinler tüm bebekler ilk kendiliğinden kimyasal olduğumda dr sagliksiz olsa üzülmez miydin demişti boş gebelik kimyasal sağlıksız olduğu için oluyor ne diyeyim allah da bize akıl sağlığı versin 🥰
Aminn en önemlisi o bende bazen kafa gidip geliyor bir bakmissin çoktan unutmuşum yaşadıklarımı bir bakmissin birden hüzün kaplıyor her yanımı😂😂çok değişik duygular Cidden öyle herşeyden önce sağlıklı ve hayırlı olsun istediği zaman doğuran insanlar ne kadarda şanslı keşke kıymet bilseler

İstanbul Ataşehir Memorial yok gayet memnunum doktorumda çok iyi herşeyden önce para odakli deil bir çok kez fiyat konusunda olsun moral konusunda olsun bize yardımcı oldu hani bilmyrm dedik belki doktorun gözden kaçırdığı baska birşey vardır başka bir doktor farklı bir tedavi uygular ama dondurulmuslarim var gitmesem çöpe gidecek sanırım
O kararı yalnız siz verebilirsiniz, o konuda bir şey diyemem. Fakat dondurulmuşlar yüzünden zorunlu hissetmeyin. Bildiğim kadarıyla onlar başka merkeze transfer edilebiliyor. Tabii prosedürü, maliyeti tam nedir bilemiyorum.

Back