- Konu Sahibi melekomelek
- #6.901
Kızlar bir şey soracağım bu göz ardı et seçeneğini yaptıktan sonra görmek istemediğim mesajları yine görüyorum neyi yanlış yapıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa ben de pozitif ondan kahve yaptın sandım diyecektim az içEvet, hayırlısı neyse o olsun hepimiz için
Benim yine kimyasal maalesef. Doktorumdan geri dönüş bekliyorum, bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz.
MaalesefYa gerçekten mi sonucun çıktımı çok üzüldümgerçekten beklemiyordum ne diyeceğimi bilemiyorum ..
İkinci transferimdi, ikisi de kimyasalla sonuçlandı. Evet, ben de pozitife temkinli yaklaşıyorum. Ama öyle düşünmeyin, inşallah kan değeriniz de güzel çıkar, artarak devam eder de bu sefer her şey güzel sonuçlanır sizin için. Neticede her seferinde kimyasal olacak değil. Bir kere sağlıklı embriyoyu tutturmamız yeterli. Umarım sizin için o sefer bu seferdirCANIM SENINDEMI KIMYASALA DÖNDÜBU KACINCI DENEMENDI.
YANİ SÜREKLİ KIMYASAL OLMASI COK UZUCU. İŞTE BU SEBEPTEN ZATEN CIKAN POZITIFE SEVINEMEZ OLDUK.
HATTA KANA BILE SEVINEMICEM GALIBA ANCA KALBI DUYARSAM PIT PIT BIR NEBZE RAHATLICAM
Hiç bilmiyorum ayarlardan dil seçenekleri var mı diye bir bak istersen canım. Çok güzel programEfolis İngilizce program bu Türkçeye çevriliyor mu canm
Malesef bir garantisi yok bu işin demekki eksik gedik birşeyler var evet hamile kalabiliyorsun sağlıklı olmadığı için vücut geri atıyor artık bunun üzerinde durlmali demekki farklı bir yöntem .inşallah güzel haber verdiğin günleri görürüz doktorun doğru kararı verecektirMaalesef
Ya duygusuzlaştım mi artık bilmiyorum, ama ben en başından beri ne kadar olumlu ve pozitifsem yine de bu yolda her sonuca hazırlıklı olmak gerektiğini biliyorum. Garantisi yok bu yöntemin de. Sağlıklı bir embriyo olsaydı devam ederdi. Demek ki hayırlısı buymuş. Denemeye devam
İkinci transferimdi, ikisi de kimyasalla sonuçlandı. Evet, ben de pozitife temkinli yaklaşıyorum. Ama öyle düşünmeyin, inşallah kan değeriniz de güzel çıkar, artarak devam eder de bu sefer her şey güzel sonuçlanır sizin için. Neticede her seferinde kimyasal olacak değil. Bir kere sağlıklı embriyoyu tutturmamız yeterli. Umarım sizin için o sefer bu seferdir![]()
Yok yok, bu sefer de maalesef böyle sonuçlandı serüvenimiz. Bir dahakine inşallahYaaa ben de pozitif ondan kahve yaptın sandım diyecektim az içhayırlısı olsun inşalla güzel günler de göreceğiz
İkisi aynı zaman mi yapıldı diğeri silik gibiKızlar dün gece Çok küçük bi pembe kan geldi benden silince selpaktaydi ama sonra bi daha gelmedi yerlesme olabilir mi acaba yaşayan var mı bunlarda 7.8. Gün testlerim
Yok biri 7. Gün silik olan diğeri 8. Gün yani bugünİkisi aynı zaman mi yapıldı diğeri silik gibi
O zaman koyulasmis değerin artiyorYok biri 7. Gün silik olan diğeri 8. Gün yani bugün
Canım dondurulmuş embriyon var mı senin benimde ikinci kimyasalim oldu ama biz tedavi öncesinde sperm DNA hasarı testi yaptırdık normal çıkmıştı çünkü önceki kimyasal bu nedenle olmustu baya yüksek çıkmışti DNA hasarı tedavisi oldu eşim ondan sonra başladık tedaviye doktorum tekrar histereskopi önerdi çünkü bende t rahim yapışıklık polip vardı ameliyat olmuştum o görüntüleri incelediğinde düzensizlik var gibi rahimde dedi çarşamba günü histereskopi yapılacak bakalım inşallah gerçekten de rahimden dir de bir sonraki transfer de gebelik oluşur beşinci gün çift embriyo transferi olacak Allah'ın izniyleYa niye bilmiyorum, ben de olacağına o kadar inanıyorum ki
Kimyasal tabii ki hayal kırıklığı. Hani tam olacakken direkten dönmüş gibi tuhaf bir his bırakıyor insanda. Öbür yandan sağlıklı olsaydı devam ederdi, demek ki hayırlısı bu. Doktorumla genetik olayını konuşacağım ben de, bakalım ne diyecek.
Maşallah sübhanallah.Çok şükür canımKızlar bugün 10. Günüm tekrar test verdim ve çok şükür yükselmiş![]()
Evet kullanıyorum progestan fitil dün gece nokta gibi geldi pembe o kadar açık renkli ki sonra bi daha gelmedi bugunde sabah test yaptım koyu çıktı yukseliyor yani dimiO zaman koyulasmis değerin artiyoryerleşme olabilir konntrol et progestan kullanıyorsun degilmi
Bence bugün yapabilirsin sonra 10 gün yap ay çok heyecanlandım o zaman leke yerleşmeEvet kullanıyorum progestan fitil dün gece nokta gibi geldi pembe o kadar açık renkli ki sonra bi daha gelmedi bugunde sabah test yaptım koyu çıktı yukseliyor yani dimiinanamıyorum hala hayal gibi yarın test günüm doktorum 9. Gün yaptırabilirsin dedi
![]()
Canım bir sorun olduğunu sanmıyorum maşallahKızlar dün gece Çok küçük bi pembe kan geldi benden silince selpaktaydi ama sonra bi daha gelmedi yerlesme olabilir mi acaba yaşayan var mı bunlarda 7.8. Gün testlerim
Çok teşekkür ederim canımmMaşallah sübhanallah.Çok şükür canımsağlıkla kat kat artsın inşallah
![]()
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin inşallahKızlar bugün 10. Günüm tekrar test verdim ve çok şükür yükselmiş![]()
Amin canım inşallahÂmin kesinlikle öyle günler geçmek bilmiyor bu süreçte büyük bir sabırla bekliyoruz Rabbim sabrımızın mükafatını nasip etsin inşallah![]()