2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Çok sağ ol
Geçecek, her şeye yeniden başlayacağız. Yapacak başka bir şey yok.
Caniniz sağolsun kızlar sıkmayın canınızı bu isin olacağıda var olmayacagida hepimiz bunu bilerek bu yola basvuruyoruz bir gun yuzumuz güler hepimizin de inşallah rabbim hic ummadiginiz anda o cift cizgileri gostersin size

4. günü gün boyu ara ara oldu pembe gibi de oldu ama çoğunlukla kahverengiydi akıntıyla birlikte geldi az az. Hayırlara vesile olsun inşallah.
Senin baya olmus o zaman canım benim bir kere oldu hayırlısı bakalım peki hic belirtin halan var mı?

3. Gün embriyosu transferi olan arkadaşlar var mı bi değişiklik vücudunuzda bi değişiklik hissediyor musunuz? Benimki olmadı sanırım hiçbir belirtim yok

Progestan iğne kullanıyordum canımı çok acıtıyordu doktorum dedi ki göbek olan dex i alabilirsin ama öğrendim ki devlet onu karşılamıyor. Ben de kuzu kuzu gittim kalçadan yapılan iğneyi reçete ettim sigorta karşılasın diye :) ah bacım ah ben kaba etimin ağrısından ne dediğimi bilir miyim

Kasıklarımda ara ara batmalar oluyor birde çok bel ağrım var birazda göğüs hassasiyeti onun dışında bir şey yok şuan
Benimde dun vardi hafif hafif batmalar ama bugün yok gogus hassasiyetim var birazcık ne biliyim yaa benim olmadi heralde

Aynen öyle, garantisi yok bu işin. Yolları bir şekilde katede katede inşallah bir gün yavrularımızı kucaklayacağız

Benimde dun vardi hafif hafif batmalar ama bugün yok gogus hassasiyetim var birazcık ne biliyim yaa benim olmadi heralde
Belirtiler ara ara gelip gidiyor öyle düşünme Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah. Ben dün gece normal kase test yaptım negatif çıktı o kadar üzüldüm ki dedim tamam olmadı ve test yaptığıma bin pişman oldum çünkü geç tutunma da olabiliyor moral bozukluğu bu durumu negatif etkiler. Olabildiğince olumlu düşün Allah em hayırlı kapıları açsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…