- 27 Aralık 2019
- 1.827
- 1.871
- 133
- 31
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #6.841
Caniniz sağolsun kızlar sıkmayın canınızı bu isin olacağıda var olmayacagida hepimiz bunu bilerek bu yola basvuruyoruz bir gun yuzumuz güler hepimizin de inşallah rabbim hic ummadiginiz anda o cift cizgileri gostersin sizeÇok sağ ol
Geçecek, her şeye yeniden başlayacağız. Yapacak başka bir şey yok.
Senin baya olmus o zaman canım benim bir kere oldu hayırlısı bakalım peki hic belirtin halan var mı?4. günü gün boyu ara ara oldu pembe gibi de oldu ama çoğunlukla kahverengiydi akıntıyla birlikte geldi az az. Hayırlara vesile olsun inşallah.
Eğer memnun değilseniz, içiniz rahat etmeyecekse aynı doktora gitmek zorunda değilsiniz elbette. Nerede tedavi gördünüz bu iki transferinizde?Benimde donmuslarim var ama ben tekrar aynı doktora gitmek istemyrm sizce ilerde imkanim olsa tekrar aynı yere gitmelimiyim
Sağlık ocağı yazar yazdırabilirsiniz. Fiyat farkı baya oluyorBende estrofem ve progestan kullanıyorum hem fitil hem ağızdan alıyorum günde 3 defa progesteron 4 defa estrofem yazdirixam bu ay bende çok pahalı çünkü hep parayla alıyorum.saglik ocağı yada devlet hastanesi yazıyor mu ?
Canim ben dun sordum karsilamiyormus hem eczaneye hemde doktora sordum hatta birkac yere sordumProgestan dex sağlık ocakları yazıyor mu ampül paket içerisinde 7 tane var. Eğer yazıyorsa beni zarara soktular yazdırmak istedim karşılamıyor dediler bana
Görünüyor sankiVar mı? Henüz 5 dakika olmadı ama hayali çizgi görüyorum sanki. Ellerim titriyor.
Progestan iğne kullanıyordum canımı çok acıtıyordu doktorum dedi ki göbek olan dex i alabilirsin ama öğrendim ki devlet onu karşılamıyor. Ben de kuzu kuzu gittim kalçadan yapılan iğneyi reçete ettim sigorta karşılasın diye :) ah bacım ah ben kaba etimin ağrısından ne dediğimi bilir miyimYanlış anladıysam düzelt lütfen kafam karıştışimdi dex karşılamıyor devlet dedin ecz fiyatı 300 tamam ama sonra sağlık ocağında yaZdırdım kutu başı 70 tl verdin bu durumda sağlık ocağı bu ilacı yazıyor dimi ben yazdırmak istedim çıkmıyor dedi
Hadi gözünüz aydınBirdee transferın 7. Gününde normal testimi de atayım. Erken testı cumaaa yada cumartesı gunu yapacagım..
Kasıklarımda ara ara batmalar oluyor birde çok bel ağrım var birazda göğüs hassasiyeti onun dışında bir şey yok şuanSenin baya olmus o zaman canım benim bir kere oldu hayırlısı bakalım peki hic belirtin halan var mı?
O zaman gözünüz aydınDurdukça daha belirgin hale geldi
Çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıklı ilerlesinO zaman gözünüz aydın
Benimde dun vardi hafif hafif batmalar ama bugün yok gogus hassasiyetim var birazcık ne biliyim yaa benim olmadi heraldeKasıklarımda ara ara batmalar oluyor birde çok bel ağrım var birazda göğüs hassasiyeti onun dışında bir şey yok şuan
Kız limonata ne alakaGünaydın şekerim hava yağmurlu serin limonata gibi uyandım valla sen nasılsın
Aynen öyle, garantisi yok bu işin. Yolları bir şekilde katede katede inşallah bir gün yavrularımızı kucaklayacağızCaniniz sağolsun kızlar sıkmayın canınızı bu isin olacağıda var olmayacagida hepimiz bunu bilerek bu yola basvuruyoruz bir gun yuzumuz güler hepimizin de inşallah rabbim hic ummadiginiz anda o cift cizgileri gostersin size
İnşallah canım. Kan mı vereceksin bugünBugün 10.gunum test günüm 8.gun idrar testi yaptım ama negatif çıktı dualarınıza talibim pozitifli sonuç alayım ihtimal vermiyorum ama genede bi umut
Belirtiler ara ara gelip gidiyor öyle düşünme Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah. Ben dün gece normal kase test yaptım negatif çıktı o kadar üzüldüm ki dedim tamam olmadı ve test yaptığıma bin pişman oldum çünkü geç tutunma da olabiliyor moral bozukluğu bu durumu negatif etkiler. Olabildiğince olumlu düşün Allah em hayırlı kapıları açsın inşallah.Benimde dun vardi hafif hafif batmalar ama bugün yok gogus hassasiyetim var birazcık ne biliyim yaa benim olmadi heralde
Amin canım inşallahAynen öyle, garantisi yok bu işin. Yolları bir şekilde katede katede inşallah bir gün yavrularımızı kucaklayacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?