- 28 Aralık 2015
- 1.555
- 1.102
- 133
- 32
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #6.721
Ayy maşallah cnm iyi belirgin.. İnşallah katlanarakda devam ederAhh insallah hepimizinki saglikli bir sekilde ilerler... ya düşerse ya kimyasalsa ya artışı devam etmezse diye sevinemiyorum isin asli... hayırlısı
Allah razı olsunÇok üzüldüm gerçektendebiraz toparlan sonra inşallah kendiliğinden olur yada tekrar denersun .rabbim sanada nasip eder inşallah kalben inan dualarimdasin
İnşallah sağolun çokCanım yaaa çok üzüldüm Allah tez zamanda kucağını doldursun sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah bu
Masallah canim katlanarak artsin inşallahKızlar dün sağlık ocağında test vermiştim 45 çıktı sabah. Bugün kendi doktoruma gittim 95 olmuş
Cok hizli katlamis ikiyeeeeKızlar dün sağlık ocağında test vermiştim 45 çıktı sabah. Bugün kendi doktoruma gittim 95 olmuş
Maşallah sübhanallah sağlıkla ilerlesin canımKızlar dün sağlık ocağında test vermiştim 45 çıktı sabah. Bugün kendi doktoruma gittim 95 olmuş
Arkadaşlar...ben de kanda negatifi aldım. Doktor değişikliği yapacağım....pozitif alan herkese kucak dolu sevgiler, sağlıklı gebelikler diliyorum
SağolunTeselli etmeye kelime bulamam sadece kalbim acidi kalbimin ici acidiiiii ayliss senin icinde ayni seyi hissediyorum ben cok inandim.hala da inaniyorum Allahim sizi bir daha bunlari cekmek zorunda birakmasin son olsun o hayirli zaman gelmis olsun
Maşallah cnm 2 gün olmadan bile 2 katı olmuş.. İnşallah dahada katlanarak devam ederKızlar dün sağlık ocağında test vermiştim 45 çıktı sabah. Bugün kendi doktoruma gittim 95 olmuş
TşkTebrikler canımSevindim senin adına normalde kaç olmasi gerekiyor ?
Kendime ister gibi istedim... Cok icten dua ettimSağoluninşallah güzel haberler veririz bir gün dualarınıza ihtiyacımız var
Allah razı olsunKendime ister gibi istedim... Cok icten dua ettim
Canım benim de belirtim yoktu. Belirti arama hiç. Rabbim nasip etsin inşallahMasallah canim katlanarak artsin inşallahyaa benimde 3. Gunum bugün ufak ufak rahmime batmalarimdan baska biseyim yok bazen transfer oldugumu bile unutuyorum tutmadi acaba diyorum yaa senin belirtin varmiydi hic?
Canım çok üzüldüm. Rabbim normal yoldan tez zamanda nasip etsinArkadaşlar...ben de kanda negatifi aldım. Doktor değişikliği yapacağım....pozitif alan herkese kucak dolu sevgiler, sağlıklı gebelikler diliyorum
Çok teşekkür ederim canımCok hizli katlamis ikiyeeeemasallah cok sevindimmm
Çok teşekkür ederim canımMaşallah sübhanallah sağlıkla ilerlesin canım
Meraklanma, nabız ve vücut ısısı gebelikte hafif artıyorKizlar merhaba vücudum sıcak normalde kolum buz gibi olur gebelikten mi böyle sicacigim birde kasigim ağrıyor adet olacak gibi
Kızım kucağından inmiyor zaten kasigim ağrıyor anne çok güzel sicaciksin diyorMeraklanma, nabız ve vücut ısısı gebelikte hafif artıyor
Yaa, iner mi hiç? Sıcacık anne kucağıKızım kucağından inmiyor zaten kasigim ağrıyor anne çok güzel sicaciksin diyor
Amin canım inşallahCanım benim de belirtim yoktu. Belirti arama hiç. Rabbim nasip etsin inşallah
Canım çok üzüldüm. Rabbim normal yoldan tez zamanda nasip etsin
Çok teşekkür ederim canım
Çok teşekkür ederim canım
Ya seninkide inmicek annesiYaa, iner mi hiç? Sıcacık anne kucağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?