2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kızlar dün sağlık ocağında test vermiştim 45 çıktı sabah. Bugün kendi doktoruma gittim 95 olmuş
Masallah canim katlanarak artsin inşallah yaa benimde 3. Gunum bugün ufak ufak rahmime batmalarimdan baska biseyim yok bazen transfer oldugumu bile unutuyorum tutmadi acaba diyorum yaa senin belirtin varmiydi hic?

Arkadaşlar...ben de kanda negatifi aldım. Doktor değişikliği yapacağım....pozitif alan herkese kucak dolu sevgiler, sağlıklı gebelikler diliyorum
Teselli etmeye kelime bulamam sadece kalbim acidi kalbimin ici acidiiiii ayliss senin icinde ayni seyi hissediyorum ben cok inandim.hala da inaniyorum Allahim sizi bir daha bunlari cekmek zorunda birakmasin son olsun o hayirli zaman gelmis olsun

Sağolun inşallah güzel haberler veririz bir gün dualarınıza ihtiyacımız var

Masallah canim katlanarak artsin inşallah yaa benimde 3. Gunum bugün ufak ufak rahmime batmalarimdan baska biseyim yok bazen transfer oldugumu bile unutuyorum tutmadi acaba diyorum yaa senin belirtin varmiydi hic?
Canım benim de belirtim yoktu. Belirti arama hiç. Rabbim nasip etsin inşallah
Arkadaşlar...ben de kanda negatifi aldım. Doktor değişikliği yapacağım....pozitif alan herkese kucak dolu sevgiler, sağlıklı gebelikler diliyorum
Canım çok üzüldüm. Rabbim normal yoldan tez zamanda nasip etsin
Cok hizli katlamis ikiyeeee masallah cok sevindimmm
Çok teşekkür ederim canım
Maşallah sübhanallah sağlıkla ilerlesin canım
Çok teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…