- 8 Haziran 2022
- 1.562
- 2.313
- 63
- 26
- Konu Sahibi melekomelek
- #6.681
Kızlar hepinize dönemedim çok sağolun hepiniz hakkınızı helal edin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oldum oldum 2 gün oldu test günü hatta tatile gidiyorumGeçmiş olsun canım Eylül'de artık
Bu seferkinin sonucu güzel olur inşallah da hepsi geride kalırAhahahha kız transfer olamama konusunda beni kimse geçemez ilk transferimde kist çıktı 2 ay onu bekledim . Sonra ikinci denemede opu oldum doktor taze isyiyordu e2 bende tavandı yapamadı sonraki ay gittim tsh sorun çıktı bi iki aya geçer dedik 8 ay bekledim haşimoto çıktı bi türlü Endokrinoloji onay vermedi transfere neyse sonra transfer oldum oda negatifti .
3 cü transferi( yani bunu) geçen ay olacaktım naturel ( ilaçsız) cumartesi doktor kontrolüne gittim yumurta 12 mm di pazar akşamı ağrım oldu pazartesi doktor yumurta çatlamış transfer iptal dedi bu aya kaldım 2 ci günüm transferin ..
Erken gebelik testiydi cuma günü test günüm bekliyorum kan sonucuna bakacam artikNormal test mi erken gebelik testi mi yaptınız? Normal testte çıkmaması normal çünkü.
İnşallah canımBu seferkinin sonucu güzel olur inşallah da hepsi geride kalır
Bende hiç yapmadı kuzum 6 tane kullanıyordumKızlar estrofem kullanıyorum ben günde 4 tane de çok akıntı oluyor ondan mı acaba
Tebrik ederim canım sağlıkla kucağına al inşallahOldum oldum 2 gün oldu test günü hatta tatile gidiyorum
Olabilir canımKızlar estrofem kullanıyorum ben günde 4 tane de çok akıntı oluyor ondan mı acaba
Cok gecmis olsun umarim bidaha yasamazsin bu durumu cani gonulden isterim ki bebisin seninle olsunBuralardayım okuyorum daha çok Benim pozitif ama son bikaç gündür acayip lekelenmeler yaşadım hatta pazartesi işyerinde kırmızı kanamaya dönüştü apar topar acile filan gittim ama sonra bi iğneyle tekrar normale döndüm şükür. Şimdi iyiyim cumartesiye kese randevusu verdiler yüreğim ağzımda onu bekliyorum. Bütün kan sulandırıcıları da bıraktım kanama yine olacak diye hiçbişey kullanamıyorum biraz endişeliyim açıkcası. Neyse durumlar böyle yani :) Senin ne zamandı randevun?
Çok teşekkür ederim canım. İnşallah hiçbiriniz yaşamazsınız çok fena bişey kanama olayıCok gecmis olsun umarim bidaha yasamazsin bu durumu cani gonulden isterim ki bebisin seninle olsun
Bence kesin olmalısın aşı, tabi ki doktoruna danış. Ama covid belası gebelikte korkulu rüya Allah korusunKızlar peki covid için aşı vuruldunuz mu transfer öncesi ?Sizce vurulmalı mıyız ? Ben de bugün tedaviye başladım gonal-f günlük 300 doz vuruluyorum . Onun yanında başka bişey vermediler henüz cumartesi kontrole çağırdılar . Bu ay tedavim olacak nasip olursa embriyolarım genetiğe gidecek çünkü daha önce çok düşüklerim olduğu için böyle bir yol izlemeyi önerdi doktorum . Bi kez regl olucam . İnş sağlıklı da gelirse sonuçlar Eylül ayındaki reglimle transfer olacak bugün içim içime sığmıyor çok heyecanlıyım İğneyi yaparken okuduğunuz bi dua var mı özellikle ? Bir de pazartesi tedaviye başlayacak bi hipo hipo hastası arkadaş vardı o nerelerde acaba
Amin seni de bizi de hepimizi korusun Simdi nasilsin agrin sizin oluyor muÇok teşekkür ederim canım. İnşallah hiçbiriniz yaşamazsınız çok fena bişey kanama olayı
Çok üzüldüm gerçektende biraz toparlan sonra inşallah kendiliğinden olur yada tekrar denersun .rabbim sanada nasip eder inşallah kalben inan dualarimdasinKızlar hepinize dönemedim çok sağolun hepiniz hakkınızı helal edin
Aynen cnm ben de olmayı düşünüyorum doktoruma da danışıcam bakalım zaten o da olmamı önerir diye tahmin ediyorum . Bu arada inş sıkı sıkı tutunuyordur bebiş onun için kanamaların oluyordur cnm yine de bi daha olmasın inşBence kesin olmalısın aşı, tabi ki doktoruna danış. Ama covid belası gebelikte korkulu rüya Allah korusun
Maşallah katlanarak artsın inşallahKızlar dün sağlık ocağında test vermiştim 45 çıktı sabah. Bugün kendi doktoruma gittim 95 olmuş