- 19 Mart 2021
- 1.358
- 1.260
- 53
- 32
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #6.561
Silik ama cokta normalvarmı kii sizce ya aşırııı silik değilmii erken gebelik birde o :)
yaa senın sonuc neden cıkmadı dokuz dogurcamHadi gözün aydın
yarın ve dıger gunler artık artması lazım değilmii dahada koyulasmasıı lazımmSilik ama cokta normal
Normal test mi erken gebelik testi mi yaptınız? Normal testte çıkmaması normal çünkü.Kizlar merhaba benimde 2. Deneme bugun transferimin 8. Günü 5. Gün coft embriyo transferi yapildi ama sabah idrar testi yaptim negatif ciktisizce pozitife doner mi
4. gün çok erken. Sabırsız oluyor insan çok iyi anlıyorum, ama boş yere sinirlerinizi yıpratıyorsunuz bu şekilde. 7. günü bekleyin derim en azından.Kaçıncı gün embriyosu sizin? Benim 4.gün embriyosu ve dün 4 gün iken ovulasyon yaptım hiç çizgi çıkmadı ve moralim çok bozulduilaçları bırakıp adet olmadı bile geçirdim içimden ama eşim çok kızdı negatif olduğunu bilsek bile test günü gelene kadar bırakmamalısın diye. Ovulasyon meselesinde tam tersi olan olmuş mu acaba? Ve gerçekten çok mu erken?
Neresinde Kıbrıs mi?Ben yurtdışındayım((
Maşallah12. Gün değerim canım. Midesi bulanan var mı bu zamanlarda?
Yahu hani test falan yapmak yoktu Cuma gününe kadarKIZLAARR ERKEN GEBELİK TESTİNİN İÇİNİ DIŞINA ÇIKARDIM
YA BEN DURDURAMIYORUM KENDIMI SİZE SÖZ VERIP HOOP KENDIMI İŞ YERININ LAVOBOSUNDA BULUYORUM
BUNDA YOK DİMİ
Cevap için teşekkürler. Eşim üroloji de iğne ve ilaç tedavisi gördü ama sperm sayısı içindi. Tüp bebeğe başladığımızda doktorlar dna hasarı var bide kromozom sonucu sıkıntılı demişti ama bunun için hiç bişey uygulamadılar. 18 yumurtadan sadece 2 tanesi 5.güne gitti ama embriyolog ikiside AA kalite ve çok iyi görünüyor dedi. Bilemiyorum kafam çok karışık maddi manevi çok yıprandık. Bari son embriyom tutsun diye çabalıyorum.Eşin için bir tedavi falan uygulandı mı ?
Dna hasarı yüksekse galiba ilaç kullanıyorlar. Çok kötü durumda olsa 5AA kalitede embriyon olmazdı diye düşünüyorum.
Ben fikrimi söyleyeyim Eşin iyice bir tedavi görsün sayı ve kalite olarak da uyguluyorlar bildiğim.
Ondan sonra mikro tese ile yumurtalarını döllesinler.
Yorgunluğu yapan ve sindirim sistemini alt üst eden hep o Progestan fitilGüzel anne adayları, ben transferden beri sadece vitamin, progestan fitil ve estrofem kullanıyorum. Bunlardan biri beni çok yoruyor size de öyle oldu mu? hiç halim kalmadı birşey yapmadan ayakta dursam bile yoruluyorum ter basıyor. Bir de sindirim sistemimi durdurdu karnım kocaman şişiyor. Bunlar belirti mi sevinsem mi ilaçtan mı hiç anlayamıyorum. Siz neler yaşadınız yaşıyorsunuz? 4 günüm kaldı teste geçiverse..
Hayırlı olsun, güzel sonuçlar almanız dileğiyleKızlarr ben transfer oldum 5 eylülde kan vericem
Gec çıkıyor canm senin kacinci gündü test vermismiydinyaa senın sonuc neden cıkmadı dokuz dogurcam
BENIM DAHA 6.GÜNÜMM TEST GUNUM 30 AGUSTOSS :)Gec çıkıyor canm senin kacinci gündü test vermismiydin
Hadi hayirlisi canmBENIM DAHA 6.GÜNÜMM TEST GUNUM 30 AGUSTOSS :)
Kimin kromozom sonucu sıkıntılı eşinin mi senin mi eğer öyleyse emriyoya genetik bakılmalı çünkü 5 AA olması değil kromozom olarak saglikli olması lazımCev
Cevap için teşekkürler. Eşim üroloji de iğne ve ilaç tedavisi gördü ama sperm sayısı içindi. Tüp bebeğe başladığımızda doktorlar dna hasarı var bide kromozom sonucu sıkıntılı demişti ama bunun için hiç bişey uygulamadılar. 18 yumurtadan sadece 2 tanesi 5.güne gitti ama embriyolog ikiside AA kalite ve çok iyi görünüyor dedi. Bilemiyorum kafam çok karışık maddi manevi çok yıprandık. Bari son embriyom tutsun diye çabalıyorum.
Ben dayanamayip sabah yapmıştım zatenAY CANIM İNŞALLAAAHH YAAA HERGUN YAPARIM ARTIK SEN EN ERKEN YARIN YADA CUMA BAŞLA TAMAM MIBANA UYMA
Cok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsinMaşallah
Sağlıkla ilerlesin inşallah, ne kadar güzel
Az kalmış hemen geciyor 4 gunBENIM DAHA 6.GÜNÜMM TEST GUNUM 30 AGUSTOSS :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?