• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kaçıncı gün embriyosu sizin? Benim 4.gün embriyosu ve dün 4 gün iken ovulasyon yaptım hiç çizgi çıkmadı ve moralim çok bozuldu :( ilaçları bırakıp adet olmadı bile geçirdim içimden ama eşim çok kızdı negatif olduğunu bilsek bile test günü gelene kadar bırakmamalısın diye. Ovulasyon meselesinde tam tersi olan olmuş mu acaba? Ve gerçekten çok mu erken?
4. gün çok erken. Sabırsız oluyor insan çok iyi anlıyorum, ama boş yere sinirlerinizi yıpratıyorsunuz bu şekilde. 7. günü bekleyin derim en azından.

KIZLAARR ERKEN GEBELİK TESTİNİN İÇİNİ DIŞINA ÇIKARDIM
YA BEN DURDURAMIYORUM KENDIMI SİZE SÖZ VERIP HOOP KENDIMI İŞ YERININ LAVOBOSUNDA BULUYORUM
BUNDA YOK DİMİ
Yahu hani test falan yapmak yoktu Cuma gününe kadar 😂
Çok hafif bir çizgi görünüyor bence, ama ne kadar zaman geçti aradan bilmiyorum. Hani belli bir süre geçtikten sonra geçerli değil diyor ya testlerin üzerinde.

Cev
Eşin için bir tedavi falan uygulandı mı ?
Dna hasarı yüksekse galiba ilaç kullanıyorlar. Çok kötü durumda olsa 5AA kalitede embriyon olmazdı diye düşünüyorum.
Ben fikrimi söyleyeyim Eşin iyice bir tedavi görsün sayı ve kalite olarak da uyguluyorlar bildiğim.
Ondan sonra mikro tese ile yumurtalarını döllesinler.
Cevap için teşekkürler. Eşim üroloji de iğne ve ilaç tedavisi gördü ama sperm sayısı içindi. Tüp bebeğe başladığımızda doktorlar dna hasarı var bide kromozom sonucu sıkıntılı demişti ama bunun için hiç bişey uygulamadılar. 18 yumurtadan sadece 2 tanesi 5.güne gitti ama embriyolog ikiside AA kalite ve çok iyi görünüyor dedi. Bilemiyorum kafam çok karışık maddi manevi çok yıprandık. Bari son embriyom tutsun diye çabalıyorum.

Güzel anne adayları, ben transferden beri sadece vitamin, progestan fitil ve estrofem kullanıyorum. Bunlardan biri beni çok yoruyor size de öyle oldu mu? hiç halim kalmadı birşey yapmadan ayakta dursam bile yoruluyorum ter basıyor. Bir de sindirim sistemimi durdurdu karnım kocaman şişiyor. Bunlar belirti mi sevinsem mi ilaçtan mı hiç anlayamıyorum. Siz neler yaşadınız yaşıyorsunuz? 4 günüm kaldı teste geçiverse.. ♥️
Yorgunluğu yapan ve sindirim sistemini alt üst eden hep o Progestan fitil 🙄
Sabredin, inşallah güzel sonuçlar alırsınız 🙏🏻

Cev

Cevap için teşekkürler. Eşim üroloji de iğne ve ilaç tedavisi gördü ama sperm sayısı içindi. Tüp bebeğe başladığımızda doktorlar dna hasarı var bide kromozom sonucu sıkıntılı demişti ama bunun için hiç bişey uygulamadılar. 18 yumurtadan sadece 2 tanesi 5.güne gitti ama embriyolog ikiside AA kalite ve çok iyi görünüyor dedi. Bilemiyorum kafam çok karışık maddi manevi çok yıprandık. Bari son embriyom tutsun diye çabalıyorum.
Kimin kromozom sonucu sıkıntılı eşinin mi senin mi eğer öyleyse emriyoya genetik bakılmalı çünkü 5 AA olması değil kromozom olarak saglikli olması lazım

ayliss ayliss cnm çok üzüldüm ama vazgeçme her zaman olumlu düşünmeye çalış elbet bir gün olacak ben inanıyorum . Ben de 6 olumsuz gebelik yaşadım belki ama bugün tedaviye yeni başladım sanki ilk günkü gibi heyecanlıyım rabbim sağlıkla kucaklayacağımız bebişler nasip etsin isteyen herkese de bize de inş

AY CANIM İNŞALLAAAHH YAAA HERGUN YAPARIM ARTIK SEN EN ERKEN YARIN YADA CUMA BAŞLA TAMAM MI :KK70: BANA UYMA
Ben dayanamayip sabah yapmıştım zaten🙈 silik bir cizgim var hali hazirda insallah sagliklidir ve güzel artar💕 hepimizinki güzel gönlümüze göre sonuclanir inşallah

Merhabalar öncelikle müjdeli haberi alan herkese hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah, alamayanlara da Rabbim tez vakitte evlat müjdesini nasip etsin. Benim gibi bekleyenler de umarım hayırlı haberi alabilir. Transferimin 4. gününde kaset test yaptım negatif çıktı, zaten pozitif olması o an mucize olurdu. Moral bozmadan bekliyorum. Yarın transferimin 7. günü erken gebelik testi yapsam çıkar mı?

Back