• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kizlarr ilac isini cozdum sgk anlasmali ozel hastanede yazdirdim☺️ Doktor ultrasonada aldi bebegide gorduk kalp atislarida baslamis dedi dinletti cok guzel cok heyecanli bir andi rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahh hala inanamiyorum 🌺
Allahım sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah 🙏🏻
Ne kadar güzel ya 🥰

Bende o 4. gün başladı beşinci gün sabahı bitti kaşık batması ve bel ağrısı da eşlik etti buna. Çift embriyo koyulmuştu bakalım ne olacak. Umarım pozitifi görmek nasip olur.
Bana da çift embriyo kondu ama bel ağrım olmadı kız kaşık batması ne bilmiyorum 🙈

Olumsuz sonuç alan, kalp kırıklığı yaşayan her kişinin yazdığı yazı burda kalbimi parçalıyor. Hepinize sabır ve birkez daha deneme azmi diliyorum🙏

Bazen olumlu sonuç aldığıma sevinemediğim oluyor bu yüzden pozitifi gören ve heyecanla bekleyen arkadaşlarım başka bir başlık açtım orada daha pozitif şeyler konuşarak morelimizi yükseltebiliriz gelmek isterseniz.

Thread '2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)' 2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Son düzenleme:
Kizlar arkadaşlarımızın çoğu negatif sonuç aldı onların üzüntüsünden dolayı ne çıkarsa ciksin sonuçlarımı paylaşmak içimden gelmiyor 😔

Olumsuz sonuç alan, kalp kırıklığı yaşayan her kişinin yazdığı yazı burda kalbimi parçalıyor. Hepinize sabır ve birkez daha deneme azmi diliyorum🙏

Bazen olumlu sonuç aldığıma sevinemediğim oluyor bu yüzden pozitifi gören ve heyecanla bekleyen arkadaşlarım başka bir başlık açtım orada daha pozitif şeyler konuşarak morelimizi yükseltebiliriz gelmek isterseniz.
Arkadaşlarımızı burda yüzüstü bırakmış gibi olacağız ama 😞

Ben de çok üzülüyorum ama eminim onlar da güzel haberler alacaklar, bunu can i gönülden istiyorum ve dua ediyorum.
Başlık linkini gönderirsen gelmek isterim.

Böyle anlaşılması beni yine üzer. Zaten buradayız desteğe ihtiyacı olan herkes için. Sadece olumlu şeyleri de konuşabilmek tecrübelerimizi ve deneyimlediklerimizi paylaşabilmek isterdim.
Yani buna yüzüstü bırakmak denmezz cok ıyı anlıyorum sizi...
bende birine tebrık mesajları yazarekn sevıncını paylasırken bırının uzuntusunu yasıyorum.
ve ınsan üzüntüleri paylasabılır ama mutluluk haberı bıraz daha sohpete donustugunde olmayanı uzebilir.
yanı pozitifi göören acımızı paylasabılıyor ama negatıfı goren aynı mutlulugunu dırek yasamıyor.. herkes zaten elını kalbıne koyarsa bunu hıssedecektır.
pozitifi görenler mutluluklarını tecrubelerını tabıkı daha farklı paylaşacaklar onların ılacları takıplerı konustukları konuları dahı bız anlayamayız suanda.
bence mahsuru yok olumsuzda olsam hiç alınmam gücenmem :KK200:

bende birine tebrık mesajları yazarekn sevıncını paylasırken bırının uzuntusunu yasıyorum.
ve ınsan üzüntüleri paylasabılır ama mutluluk haberı bıraz daha sohpete donustugune olmayanı uzebilir.
yanı pozitifi göören acımızı paylasabılıyor ama negatıfı goren aynı mutlulugunu dırek yasamıyor.. herkes zaten elını kalbıne koyarsa bunu hıssedecektır.
pozitifi görenler mutluluklarını tecrubelerını tabıkı daha farklı paylaşacaklar onların ılacları takıplerı konustukları konuları dahı bız anlayamayız suanda.
Harika bir kalbin var💕

Kizlar arkadaşlarımızın çoğu negatif sonuç aldı onların üzüntüsünden dolayı ne çıkarsa ciksin sonuçlarımı paylaşmak içimden gelmiyor 😔
Ben sizin gibi düşünmüyorum açıkçası.
Çünkü her pozitif haberde seviniyorum Allah biliyor.
Yani negatif aldık diye ölüp bitmeyeceğiz tabi ki.
Yine ayağa kalkacağız yine mücadele edeceğiz.

Kızlar sizdede akıntı çok mu ? Bu kez benim iç çamaşırm sırılsıklam oluyor hem progestan akıyor hem normal bi akıntı var sürekli iç çamaşırım ıslak .

ve ınsan üzüntüleri paylasabılır ama mutluluk haberı bıraz daha sohpete donustugunde olmayanı uzebilir.
Ne yüce gönüllüsun Allahim negatif sonuç alanların kucağını doldursun insallah🤲duamdasiniz kizlar🥰

Back