• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Bebeğim benden vazgeçti.değerim düştü 😞hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Anne olmayı en çok sizin gibi kadınlar hakediyor şimdi olmazsa başka zaman olacak biliyorum. Pozitif alan arkadaşlarımız bebekleri doğduğunda bizim yerimize poposunu ısırsın 🙂 ara ara giricem🫠
Kan sonucun ciktimi ki cnm

Bebeğim benden vazgeçti.değerim düştü 😞hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Anne olmayı en çok sizin gibi kadınlar hakediyor şimdi olmazsa başka zaman olacak biliyorum. Pozitif alan arkadaşlarımız bebekleri doğduğunda bizim yerimize poposunu ısırsın 🙂 ara ara giricem🫠
Bende çok üzüldüm güzel bir haber beklyrdum olacak diye umutluydum nasip inşallah en kısa zamanda hepimiz emeğimizin karsiligini alacağız gerçekten çok zor bu kadar zahmet ver uğraş gelde sonuç böyle olsun inanyrm bizlerde birgün annelik duygusunu yaşayacağız

Kizlar bugün giremedim bayağı yazismissiniz yetişemedim kan sonucunu bekliyorum ayliss ayliss cnm kan sonucun ne cikti değerin düşmüş mü yoksa 😯

Üzüldüm canm ne denir bilemiyorum sikma canini hayırlısı böyleymiş zamanı varmış demekki bir şansın varki zamana karşı kaybın olmayacak yaşin daha erken kendini toparla dene pes etme Allah gönlüne göre versin canm 🤲İnanıyorum ki olacak duamdasin🤲

Ya çok üzgünüm 😞
Bari seninki olacak diye nasıl umutluydum.
Allahım en kısa zamanda mucizene kavuştursun. Seni, beni, bekleyen hepimizi 🙏🏻 🍀 💕

Bende bugün tam 6 haftalık oldum. Ne kadar kullanacağımı bilmiyorum ama uzun bi süre kullanacağım sanırım
merhaba canım
biz hep ; yenı test sonucu alanlar , negatıfler ve umutla hala test sonucunu bekleyenler dertlenıyoruz :)
birde gebelik oluşupp pıt pıt kalp atısını duyunca neler oluyor hayattınızdaa nasıl bır his bıraz bahsetsene bizeee:KK15:

merhaba canım
biz hep ; yenı test sonucu alanlar , negatıfler ve umutla hala test sonucunu bekleyenler dertlenıyoruz :)
birde gebelik oluşupp pıt pıt kalp atısını duyunca neler oluyor hayattınızdaa nasıl bır his bıraz bahsetsene bizeee:KK15:
Sizde inşallah güzel haberler alırsınız canım biraz zor süreçler atlattık bugünümüze çok şükür. Henüz kalp atışını duymadık keseleri gördük sadece. Şuan ağrılarım var mide bulantısı falan var arada ama çok güzel bir his Rabbim sanada nasip etsin 🌺

Ya hiç sorma burda yazdım ya bende bir şey hissetmiyorum diye gittim kendimi rahatlatmak için test yaptım şükür değerler artmış. Yok iştahım yok canım birşey istemiyor inan .ama insan tabi kendini hamile gibide hissetmek istiyor tadını çıkarmak istiyor😂
Ya evet tamda aradigim cumle insan kendini hamile gibi hissetmek istiyor tum kafa karisikliklari icin en iyisi 😂😂 iyi yapmissin benimde aklima geliyo esimde dun kan verseydin bidaha dedi de o kanin sonucunu beklemek bile beni strese sokuyo bi yandan da cuma gidene kadar bekliycem keseyi görsem icim rahatlayacak 🙈

Ciner bunun için var arkadaşım yaz hemen Dr puanını düşürürler durumum yok tedavi için gerekli olan ilaçlarımı yazmıyor diye. Herkesi biz mi adam edecez cinsler geliyor çatıyor.Hasta sayısı özellikle gebe ve bebek sayısı onlar için önemli bu tutumu saçma.iyi yapmissin degistirdigine çekilmez 🤗
Adami hic bisey etkilemiyo ya ona kanaat getirdim 😂🙈 Allah iyisiyle ras getirsin iste hep bu cok onemli sirf bu yuzden doktor secerken iki laf derdimi anlatabileyim sonucu zaten Allahin takdiri ama laf agzimiza tikilip eve gonderilmeyelim demistim 😂 yemin ederim bende etkisi kaldi

KIZLAARR ERKEN GEBELİK TESTİNİN İÇİNİ DIŞINA ÇIKARDIM
YA BEN DURDURAMIYORUM KENDIMI SİZE SÖZ VERIP HOOP KENDIMI İŞ YERININ LAVOBOSUNDA BULUYORUM
BUNDA YOK DİMİ
😂😂🥰 O duguyu anlayabiliyorum cok sevindim kendini yemeyi bırakırsın artik umarim guzelce artar

Kizlar protulex mi oksapar mi morluk yapıyor. Moraran yere buz koyun iyi geliyor denedim açıldı rengi biraz

Back