2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Hepimiz güzel sonuçlar için umutla yola çıkıyoruz. Böyle olunca ümidimiz de kırılıyor, elbette canımız da yanıyor. Ama intihar falan, o ne demek öyle. Allahım bundan başka dert vermesin. Bu sefer olmadı, belki bir dahakine olacak. Belki beklemediğiniz bir anda kendiliğinden gelecek. Allah size can sağlığı, eşinizle sevdiklerinize uzun bir ömür versin. Sizden daha önemli ne var Allah aşkına şu hayatta.

Yaa çok mutlu oldum bana biraz az gelmişti çünkü bi de biz tavsiye etmiyoruz ama isterseniz iki embriyo transfer edebiliriz dedi bazı riskleri varmış çünkü onda da çok kararsızım şu an
Bana da tek embriyo koydu bende istersen 2 koyarım ama tutarsa ikiz olursa düşer dedi rahim kaldırmaz su an için dedi şu an için bir tane koydu riskli dedi ölür dedi dondurdurm diğer emriyolarimi o yüzden kaliteli olduğu için

Aynen bize de işte erken doğum ve birkaç sorun saydı ama içimden de çift embriyo şansı arttırdığı için yaptırmak geçiyor burada da okudum baya öyle yaptıran varmış Gerçi dediğiniz gibi yaş ve kaliteli embriyoyaa dondurmak da güzel bi seçenek ☺. Oofff bu kafamdaki sorular beni deli ediyor

Gerçekten çok teşekkür ediyorum utandım yazdıklarımdan ama çok zor gerçekten Rabbim bana benim gibi bu durumda bekleyen herkese sabır versin inşallah..

Aynen öylerisk almaktansa dondurmak mantıklı geldi en azından tutmazsa diğerlerinde belki tutar diye düşünüyorum doktor kaliteli dedi şu an için bir sıkıntı olmadığını söyledi yerleştirirken de benimde kafam çok karisiyor ama taze olduğu ici ve doktor bir daha böyle bir güzel emriyolar gelmeyebilir benim tavsiyem dondurmanız dedi

Çok sağolun

Gerçekten çok teşekkür ediyorum utandım yazdıklarımdan ama çok zor gerçekten Rabbim bana benim gibi bu durumda bekleyen herkese sabır versin inşallah..
Hep dua et lütfen ama.öyle.sade bı dil ile değil gece yarısı kalk Allah icin 2 rekat namaz kız sonra seccade başında ağla istee rahmetiyle evlat versin Rabbimden ellerini aç işte bizim içinde iste

Hep dua et lütfen ama.öyle.sade bı dil ile değil gece yarısı kalk Allah icin 2 rekat namaz kız sonra seccade başında ağla istee rahmetiyle evlat versin Rabbimden ellerini aç işte bizim içinde iste
O kadar çok ıslandı ki seccadem ama daha zamanı varmış demekki sabredip istemeye devam.

Yaa çok mutlu oldum bana biraz az gelmişti çünkü bi de biz tavsiye etmiyoruz ama isterseniz iki embriyo transfer edebiliriz dedi bazı riskleri varmış çünkü onda da çok kararsızım şu an
Valla banada sprdular canim tek mi cift mi doye ben direk cift dedim yaa biraz daha garanti geldi bana en kotu biri tutmazsa biri tutar belki dedi belkide ikiz olur dedim nasip tabi belkide ikiside tutmucak sende içinden nasıl geliyosa öyle yap rabbim nasip eder inşallah

Haklısınız. Teşekkür ederim.

Şimdiden sayılarla moralini bozma bana da 8 denmişti 5 tane toplandı ama hepsi 5. güne geldi. 2si transfer, 2si donduruldu birini biz eledik dediler merkezden. Bizim dondurasımız bile yoktu ilkinde olacak diye kurmuşuz kendimizi. Hatta donduralım mı diye sorulunca afalladık düşündük bile ciddi ciddi:)) transfer edilenlerin kalitesi iyiydi dondurulanları sormadım. O psikolojiyle gittiğimiz için ilk transferi garantiye almak istedik, ikiz ihtimali de güzel geldi. Çift olmasına karar verdik. Hepimizin gönlüne göre olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…