- 21 Mart 2018
- 3.832
- 13.953
- 208
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #6.321
Ya garantici yaklaşımdan galiba o birazda 3 cü gün embriyoları geç tutunabiliyor diye heralde ..Herkeste farklı demekki test günleri
Yok ya çıkar ne 3 sen bu ayın 13 de yaptın dimi transferi .10 gün oluyor çıkarAyin 3 dedi diye yapmıyorum bekliyorum ne bilim belki net bir sonuç çıkmazsa ondanda korkuyorum
Hepimiz güzel sonuçlar için umutla yola çıkıyoruz. Böyle olunca ümidimiz de kırılıyor, elbette canımız da yanıyor. Ama intihar falan, o ne demek öyle. Allahım bundan başka dert vermesin. Bu sefer olmadı, belki bir dahakine olacak. Belki beklemediğiniz bir anda kendiliğinden gelecek. Allah size can sağlığı, eşinizle sevdiklerinize uzun bir ömür versin. Sizden daha önemli ne var Allah aşkına şu hayatta.Transfer süreci devam eden arkadaşlar size tavsiyem bu süreçte sakın belirti aramayın sonrasında benim gibi çakılmayın. Aklınıza gelebilecek bütün belirtileri yaşadım çünkü. Bugün bir kez daha anladım anneliğin bana ne kadar uzak olduğunu. 8 sene dile kolay olmayınca olmuyormuş demekki zorlamanın anlamı yok benim için. Şu an intihar falan etmek istiyorum o kadar yoruldum işte bu yolda mücadele etmekten..
Bana da tek embriyo koydu bende istersen 2 koyarım ama tutarsa ikiz olursa düşer dedi rahim kaldırmaz su an için dedi şu an için bir tane koydu riskli dedi ölür dedi dondurdurm diğer emriyolarimi o yüzden kaliteli olduğu içinYaa çok mutlu oldum bana biraz az gelmişti çünkübi de biz tavsiye etmiyoruz ama isterseniz iki embriyo transfer edebiliriz dedi bazı riskleri varmış çünkü onda da çok kararsızım şu an
Ben pek sanmıyorum ama ben ayın 20sinde transfer oldum cumartesi günü bugün ayın 24 5 gün oldu yani transfer gününude saydımYok ya çıkar ne 3 sen bu ayın 13 de yaptın dimi transferi .10 gün oluyor çıkar
Aynen bize de işte erken doğum ve birkaç sorun saydı ama içimden de çift embriyo şansı arttırdığı için yaptırmak geçiyor burada da okudum baya öyle yaptıran varmışBana da tek embriyo koydu bende istersen 2 koyarım ama tutarsa ikiz olursa düşer dedi rahim kaldırmaz su an için dedi şu an için bir tane koydu riskli dedi ölür dedi dondurdurm diğer emriyolarimi o yüzden kaliteli olduğu için
Himm onu bilmiyorumYa garantici yaklaşımdan galiba o birazda 3 cü gün embriyoları geç tutunabiliyor diye heralde ..
Gerçekten çok teşekkür ediyorum utandım yazdıklarımdan ama çok zor gerçekten Rabbim bana benim gibi bu durumda bekleyen herkese sabır versin inşallah..Ya Musa benim çocuğum olmuyor, bana dua et de, Allah beni çocuk nimetiyle rızıklandırsın” ve Hz.Musa Rabbine dua eder, bu kadına bir çocuk vermesi için. Fakat Allahu teala O’na der ki:
-Ya Musa, ben onu kısır olarak yazdım, çocuğu olmayacak hiç. Hz Musa, döner bunu haber verir kadına ve der ki:
-Allah böyle takdir etmiş, böyle yazmış, senin hiç çocuğun olmayacak, ne yapsan fayda yok. Kadın gider ama hiç vazgeçmez ve bir zaman sonra tekrar Musa aleyhisselama gelir ve der ki:
-Ya Musa benim için dua et de, Rabbim bana bir çocuk versin. Hz. Musa hayret eder bu duruma ve Rabbiyle konuşmaya gidince söyler, Allahu teala tekrar der:
-Ya Musa ben onu kısır olarak yazdım, çocuğu olmayacak hiç. Hz Musa, bunu kadına haber verir ve kadın hüzünlü bir şekilde boynu bükük gider. Bir sene sonra kadın gelir, kucağında bir çocuk vardır. Hz. Musa şaşırır ve sorar:
-Bu çocuk kim, kimin çocuğu? Kadın der “O benim oğlum” Hayretlerdedir Musa aleyhisselam. Der ki kadına:
-Allah seni kısır yaratmadı mı, öyle yazmadı mı kaderini? Kadın; – Evet ama ben hiç vazgeçmedim dua ettim, Ya Rab bana bir çocuk ver dedim, O Rahimdir merhamet etti kabul etti duamı . Nimetiyle rızıklandırdı.
Hz musa der ki Rabbine: -Ya Rabbi sana dua ettim bu kadın için, dedin ki; “O doğuramaz, öyle takdir ettim.” Şimdi nasıl çocuğu oldu? Allahu Teala:
– Onu her kısır yazışımda, bana dua etti,” Ya Rahim” dedi, “ey en merhametli kapındayım” dedi vazgeçmeden. “Rahim” dedi hiç durmadan ve rahmetim kudretimi geçti, duası kabul oldu. Allah’ın rahmetinden sakın ümitsizliğe düşme sakın! Sakın deme “Hiç fayda yok, olmaz bu işi” Sakın deme “Bu hastalığımın hiç şifası yok” Sakın deme “Ben fakir olarak öleceğim, hiç rızkım bollaşmayacak” Sakın Allah’ın rahmetinden ümidini kesme!
Allah’ın rahmetinden ancak e kafirler ümit keser.
Bakara 186: Kullarım sana, beni sorduğunda (söyle onlara): Ben çok yakınım. Bana dua ettiği vakit dua edenin dileğine karşılık veririm. O halde (kullarım da) benim davetime uysunlar ve bana inansınlar ki doğru yolu bulalar.
Aynen öyleAynen bize de işte erken doğum ve birkaç sorun saydı ama içimden de çift embriyo şansı arttırdığı için yaptırmak geçiyor burada da okudum baya öyle yaptıran varmışGerçi dediğiniz gibi yaş ve kaliteli embriyoyaa dondurmak da güzel bi seçenek ☺. Oofff bu kafamdaki sorular beni deli ediyor
Çok sağolunHepimiz güzel sonuçlar için umutla yola çıkıyoruz. Böyle olunca ümidimiz de kırılıyor, elbette canımız da yanıyor. Ama intihar falan, o ne demek öyle. Allahım bundan başka dert vermesin. Bu sefer olmadı, belki bir dahakine olacak. Belki beklemediğiniz bir anda kendiliğinden gelecek. Allah size can sağlığı, eşinizle sevdiklerinize uzun bir ömür versin. Sizden daha önemli ne var Allah aşkına şu hayatta.
Ya bende 3 yazmışsın cumartesi diyince takvime baktım 13 cumartesi hesapliyorum 10oluyor çıkar diyorum .5 günse erken tabi beleBen pek sanmıyorum ama ben ayın 20sinde transfer oldum cumartesi günü bugün ayın 24 5 gün oldu yani transfer gününude saydım
Amin inşallahGerçekten çok teşekkür ediyorum utandım yazdıklarımdan ama çok zor gerçekten Rabbim bana benim gibi bu durumda bekleyen herkese sabır versin inşallah..
Hep dua et lütfen ama.öyle.sade bı dil ile değil gece yarısı kalk Allah icin 2 rekat namaz kız sonra seccade başında ağla istee rahmetiyle evlat versin Rabbimden ellerini aç işte bizim içinde isteGerçekten çok teşekkür ediyorum utandım yazdıklarımdan ama çok zor gerçekten Rabbim bana benim gibi bu durumda bekleyen herkese sabır versin inşallah..
Aynen yanlış olmuş yazı da şu an 5 gün o yüzden erken beklim biraz dahaYa bende 3 yazmışsın cumartesi diyince takvime baktım 13 cumartesi hesapliyorum 10oluyor çıkar diyorum .5 günse erken tabi bele
O kadar çok ıslandı ki seccadem ama daha zamanı varmış demekki sabredip istemeye devam.Hep dua et lütfen ama.öyle.sade bı dil ile değil gece yarısı kalk Allah icin 2 rekat namaz kız sonra seccade başında ağla istee rahmetiyle evlat versin Rabbimden ellerini aç işte bizim içinde iste
Valla banada sprdular canim tek mi cift mi doye ben direk cift dedim yaa biraz daha garanti geldi bana en kotu biri tutmazsa biri tutar belki dedi belkide ikiz olur dedimYaa çok mutlu oldum bana biraz az gelmişti çünkübi de biz tavsiye etmiyoruz ama isterseniz iki embriyo transfer edebiliriz dedi bazı riskleri varmış çünkü onda da çok kararsızım şu an
Haklısınız. Teşekkür ederim.Hepimiz güzel sonuçlar için umutla yola çıkıyoruz. Böyle olunca ümidimiz de kırılıyor, elbette canımız da yanıyor. Ama intihar falan, o ne demek öyle. Allahım bundan başka dert vermesin. Bu sefer olmadı, belki bir dahakine olacak. Belki beklemediğiniz bir anda kendiliğinden gelecek. Allah size can sağlığı, eşinizle sevdiklerinize uzun bir ömür versin. Sizden daha önemli ne var Allah aşkına şu hayatta.
Tamm bu sefer sadaka ile işte lütfen sadaka verirken Allah rızası için evlat niyetiyle de insalh tez zamanda banada yaz hamileyim diyeO kadar çok ıslandı ki seccadem ama daha zamanı varmış demekki sabredip istemeye devam.
Şimdiden sayılarla moralini bozma bana da 8 denmişti 5 tane toplandı ama hepsi 5. güne geldi. 2si transfer, 2si donduruldu birini biz eledik dediler merkezden. Bizim dondurasımız bile yoktu ilkinde olacak diye kurmuşuz kendimizi. Hatta donduralım mı diye sorulunca afalladık düşündük bile ciddi ciddi:)) transfer edilenlerin kalitesi iyiydi dondurulanları sormadım. O psikolojiyle gittiğimiz için ilk transferi garantiye almak istedik, ikiz ihtimali de güzel geldi. Çift olmasına karar verdik. Hepimizin gönlüne göre olsunYaa çok mutlu oldum bana biraz az gelmişti çünkübi de biz tavsiye etmiyoruz ama isterseniz iki embriyo transfer edebiliriz dedi bazı riskleri varmış çünkü onda da çok kararsızım şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?